Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Utwór sto razy lepszy od poprzedniego i wreszcie teledysk dobry.
-
- rozkręca się
Jezy jak ta perkusja chujowo brzmi. Chyba od Thelemy nie było tak źle.
- vicek
Brzmienie chujowe jak zwykle , nagrywanie analogowie jest za drogie hehehe. Ale sam kawałek spoko , prosty riff ale bardzo fajny i płynie nieźle i brak rockowej solóweczki też na plus .Vorathiel pisze:Jezy jak ta perkusja chujowo brzmi. Chyba od Thelemy nie było tak źle.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy w tym wolniejszym fragmencie dobrze słyszę "nawiązanie" do Graveland? czy mam omamy?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ubzdur
- w mackach Zła
Zdecydowanie jest inspiracja. Nawet masa sampli to ukłon w strone późnych obsesji Roba ;)trup pisze:Czy w tym wolniejszym fragmencie dobrze słyszę "nawiązanie" do Graveland? czy mam omamy?
Przez ten post posłuchałem, ale nie podzielam entuzjazmu. Nie rusza mnie zupełnie niestety, miałem nadzieje na coś bardziej gravelandowego a tu tylko bridge. Nawet prymitywizm się zgadza: zwrotka refren zwrotka refren bridge zmodyfikowana zwrotka jako outro i kulminacja, i już. Ani zwrotka, ani refren dupy nie urywają. Ciekawiej się robi przy ukłonach dla stylu Roberta. Ciekawe czy przyjdzie i na takie granie moda.
- Duban
- weteran forumowych bitew
Bardzo słabo. Wizualnie może i ok, ale same utwory to jakieś koszmarnie brzmiące mielizny.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- nicram
Muszę się zgodzić. I to piszę z perspektywy wiernego fana, ale te dwa kawałki promujące nową płytę uważam za mocno przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe...Duban pisze:Bardzo słabo. Wizualnie może i ok, ale same utwory to jakieś koszmarnie brzmiące mielizny.
all the monsters will break your heart
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
bardzo przyjemny post-blackowy kawalek. na dodatek bardzo niebehemotowe wideo. dobry prognostyk po slabiutkim pierwszym singlu.
Guilty of being right
- Lucek
żenujący i pretensjonalny tytuł kawałka kłuje w oczy, co ten człowiek może wiedzieć o syberyjskich wilkach ?
- uglak
pewnie tyle samo co o transylwanskich lasach :DLucek pisze:żenujący i pretensjonalny tytuł kawałka kłuje w oczy, co ten człowiek może wiedzieć o syberyjskich wilkach ?
Guilty of being right
- ozob
Piekna i celna riposta.uglak pisze:pewnie tyle samo co o transylwanskich lasach :DLucek pisze:żenujący i pretensjonalny tytuł kawałka kłuje w oczy, co ten człowiek może wiedzieć o syberyjskich wilkach ?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- hcpig
To jest zrzyna z zeszłorocznego klipu Sun of the Slepless:
[youtube][/youtube]
Podmieniono tylko sowę na wilka.
[youtube][/youtube]
Podmieniono tylko sowę na wilka.
Yare Yare Daze
- Wasyl
Trzeba przyznać, że to ich najlepszy teledysk od lat. Da się oglądać bez poczucia żenady. Nie ma przebieranek, pajacowania w maskach itp. Co prawda wilki polują w stadzie, ale ten jest pewnie z tych samotnych. :)nicram pisze:[youtube][/youtube]
Utwór taki sobie, da się słuchać. Brzmienie do pupy.
-
No faktycznie, wideo da się oglądać. Bałem się, że znów zobaczę Nergala przebranego za księżniczkę Amidalę, karłów gwałcących siostry zakonne, gołe baby i papieża wciągającego kreskę koki. A tu zaskoczenie.
- dzik
- maciek z klanu
Marduk ma werewolfy to i behe poszedl w przyrodę. Tak to odbieram czułkami :)Lucek pisze:żenujący i pretensjonalny tytuł kawałka kłuje w oczy, co ten człowiek może wiedzieć o syberyjskich wilkach ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
[youtube][/youtube]
- TheDude
^ Rape . . . :)

- vicek