Bartas,SODOMOUSE pisze:^ łorzeszkłerwa, to jest jednak jakiś cel. Lampir sie przydał w polecajkach:)? To mosz u mnie oranrzade:) w Byczynie
za xxx lat:)
reh LORD WINTER już masz ??? :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bartas,SODOMOUSE pisze:^ łorzeszkłerwa, to jest jednak jakiś cel. Lampir sie przydał w polecajkach:)? To mosz u mnie oranrzade:) w Byczynie
:) Lord WINDer chyba tej:) Jak dobrze zapłacimy, to i Kamyk odda kawałek voicu swojego. Tylko materiały reh sąmorbid pisze:Bartas,SODOMOUSE pisze:^ łorzeszkłerwa, to jest jednak jakiś cel. Lampir sie przydał w polecajkach:)? To mosz u mnie oranrzade:) w Byczynie
reh LORD WINTER już masz ??? :)
wiedziałem,że na Ciebie mogę liczyć.badam.mothra pisze:Próbowałeś Nastia Reigel "Trust, Intimacy"? Nawet nieźle bujało.
[youtube][/youtube]
Inne mniejsze oczywistości z 2k17 - Francoise X "Irregular Passion", czy też Yuji Kondo "Faces Past". Może nie są to czyste minimale, ale dają radę. Jeżeli zaś chodzi o ten rok, to straszna posucha, ale też przyznam się bez bicia, że nie siedzę w tych tematach tak mocno jak dawniej, więc pewnie mnie coś ominęło.
Lepiej nie nastawiaj się na nic, znalezienie konkretnego minimalu w dobie mody na przebrzydłe deconstruction club jest prawie niewykonalne. Gdybyś jednak zachciał zapuścić się poza ten konkretny obszar, to daj znać, bo wyszło parę naprawdę DOBRYCH płyt.[V] pisze:wiedziałem,że na Ciebie mogę liczyć.badam.mothra pisze:Próbowałeś Nastia Reigel "Trust, Intimacy"? Nawet nieźle bujało.
[youtube][/youtube]
Inne mniejsze oczywistości z 2k17 - Francoise X "Irregular Passion", czy też Yuji Kondo "Faces Past". Może nie są to czyste minimale, ale dają radę. Jeżeli zaś chodzi o ten rok, to straszna posucha, ale też przyznam się bez bicia, że nie siedzę w tych tematach tak mocno jak dawniej, więc pewnie mnie coś ominęło.
Że co?mothra pisze: Lepiej nie nastawiaj się na nic, znalezienie konkretnego minimalu w dobie mody na przebrzydłe deconstruction club jest prawie niewykonalne. Gdybyś jednak zachciał zapuścić się poza ten konkretny obszar, to daj znać, bo wyszło parę naprawdę DOBRYCH płyt.
+Drone pisze:.
Jakieś 20 lat temu przygodę z nimi zacząłem od „Green Mind”, później chyba najbardziej popularna „Where You Been”. Natomiast, z perspektywy dnia dzisiejszego, po upływie czasu, najczęściej sięgam do „Without A Sound” i „Beyond”.hcpig pisze:Dinosaur Jr. coś?