- Akitsa / Thesyre " Contre-courant ", collaboration EP 2005 , Sadolust Records, limit 500 szt.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Szkoda. Epki i splity też by mogły wyjść na CD compCOFFIN pisze:No szkoda, że ten RD tylko na winylu.
Z Japonii mniej znanej jeszcze taki projekt hakuja byla niezlaSODOMOUSE pisze:scena z bm w Japonii, szału nie ma muzycznie, Infernal Necromancy, Ebola, Ahpdegma, Avsolutized, Funeral Elegy (chociażby ze splitu z
Sargeist znam), Zepsilon, Faith of Gestalgt, a pierwszym który poznawałem z JP to Hurusoma (który debiutował w kultowej , niemieckiej Sombre Rec w roku 98).... oczywiście kultowców z Abigail , Sigh, Transgressor, Sabbat...też się sporo słuchało....
Obecnie chyba najlepszym hordu z nurtu czerni, tamtejszej sceny to Arkha Sva. Na splicie ostatnio otrzymanym, Arkha Sva dzieli
się z francuskim Winter Funeral. Także ciekawy projekt, który zaczynał w roku 1999 demo wydanym w A.M.S.G.(Bekhira, Osculum Infame etc). Miłe wspomnienia muzyczne mam z tamtego okresu, jak z reszta każde , związane z muzyką....
- Winter Funeral / Arkha Sva " Mikalp Khis Bia Ozongon "split CD 2008, Zyklon-B Productions
- Luror / Eternity / Shadows Toward My Sky / Darkmoon Warrior " We Walk the Infernal Path ", split CD 2003, World Terror Committee,
limit 666 szt.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
KONKRET STRZAŁY :):)rmk pisze:Szykuje się weekend pod znakiem Terratur Possessions: