W zyciu nie slyszalem nawet utworu, wiec conajwyzej moge cos wylosowac.wolff pisze:Lepiej byście podali Top 3 życia dla tej mrocznej kapeli.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie, nie już dosyć amputacji! ;) Forume już zbyt wiele członków amputowano żeby ten proceder trwał w najlepsze - mam nadzieję, że doktór wróci i skalpel już mu się nie "omsknie" nawet jeśli ktoś go będzie wręcz na kolanach o to błagał ;)Triceratops pisze:Napisales (dopoki Sybir nie wroci), wiec wnosze, ze jednak liczysz na jego amputatorsko-cenzorskie zapedy ;DAnthropophagus pisze:Różnie to bywa :D Ciągle nie wiem co z tym orędownikiem kasowania postów? Bo to mnie bardzo niepokoi! Skąd te urojenia?
A wszystko przez jedzenie hehehehhe
A co do TOP 3 to jak dla mnie jakakolwiek "trójca" z pierwszych sześciu płyt - każda zajebista na swój sposób. A jeśli już koniecznie to chyba głos na "Srom", "Pandemonic Incantations" i Thelema.6.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dobry wybór, ja bym oczywiście nadmienił o Satanice, fajny materiał. O ZKC i Demigod też nie zapominam.Anthropophagus pisze: "Pandemonic Incantations" i Thelema.6.
Jebać żuli.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
1. Pandemonic (to chyba oczywiste, gdyby pociągneli temat dalej to byliby jednym z najlepszych polskich bandów bm).
2. Zośka
3. Sventevith
2. Zośka
3. Sventevith
Yare Yare Daze
- vicek
- zahartowany metalizator
demo from the pejgan
- Dragazes
- w mackach Zła
To posłuchaj, może ci się spodoba?Triceratops pisze:W zyciu nie slyszalem nawet utworu, wiec conajwyzej moge cos wylosowac.wolff pisze:Lepiej byście podali Top 3 życia dla tej mrocznej kapeli.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- dzik
Skończyłem powtórkę z pełniaków Behemoth. Bez zmian. Nic porywającego, ale też nie taka kupa jakby niektórzy bardzo chcieli. Dość przeciętny zespół, jakich sporo. Osoba lidera nie robi na mnie większego wrażenia. Ani nie jest moim fanem (żarcik :)), ani mi w niczym nie przeszkadza.
1. Sventevith
2. Pandemonic Incantations
3. Satanica
4. Thelema 6
5. The Satanist
6. Evangelion
7. Grom
8. Zos Kia Cultus
9. Demigod
10. The Apostasy
Taka kolejność mi wychodzi. Nie mam nic z tych pozycji na półce i raczej to się nie zmieni.
1. Sventevith
3. Satanica
4. Thelema 6
5. The Satanist
6. Evangelion
7. Grom
8. Zos Kia Cultus
9. Demigod
10. The Apostasy
Taka kolejność mi wychodzi. Nie mam nic z tych pozycji na półce i raczej to się nie zmieni.
dobry kościół to kościół spalony
-
- rozkręca się
dzik pisze:Skończyłem powtórkę z pełniaków Behemoth. Bez zmian. Nic porywającego, ale też nie taka kupa jakby niektórzy bardzo chcieli. Dość przeciętny zespół, jakich sporo. Osoba lidera nie robi na mnie większego wrażenia. Ani nie jest moim fanem (żarcik :)), ani mi w niczym nie przeszkadza.
1. Sventevith
3. Satanica
4. Thelema 6
5. The Satanist
6. Evangelion
7. Grom
8. Zos Kia Cultus
9. Demigod
10. The Apostasy
Bardzo ładnie. Ja bym trochę pozmieniał:
1. Grom
2. Sventevith
3. And the Forest...
4. demówki
5. Pandemonic...
6. Satanica
Resztę zaorać w pizdu
1. Pandemonic incantations
Jeśli słuchałem innych, comstalomsie prawie na pewno, to nic z tego nie pamietam. W ogole to PI to była moja pierwsza kaseta z black metalem, dostałem w gimbazie na mikołajki zamiast prezentu 15 zł od kolegi z klasy żebym sobie kupił co chce. No to kupiłem. Prawdziwa historia brachu.
Jeśli słuchałem innych, comstalomsie prawie na pewno, to nic z tego nie pamietam. W ogole to PI to była moja pierwsza kaseta z black metalem, dostałem w gimbazie na mikołajki zamiast prezentu 15 zł od kolegi z klasy żebym sobie kupił co chce. No to kupiłem. Prawdziwa historia brachu.
- Hatefire
Dla mnie bardzo ok był okres "Satanica" "Thelema..." Zos...". Fajnie ten dosyć prosty w sumie BM/death żarł. Co więcej brzmieli jakoś po swojemu wówczas, charakterystyczny było nie było wokal Nergala plus ten BM/death, składało się to w spoko całość, z takim własnym charakterem. Twórczość przed i po do zaorania jak dla mnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ubzdur
- w mackach Zła
Co tu się wyprawia? Jakieś dyskusje o muzyce i opinie o płytach? Co do tematu; mam do gromu sentyment i dlatego wolę go nie słuchać. pandemonic to jedyna, której nie słyszałem. Może się kiedyś przemogę i spróbuje, bo tu takie głosy, że jakby warto
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam w kolejce na miejscu 12721, z moich obliczen wynika, ze gdzies tak w okolicach 2045 sprawdze.Dragazes pisze:To posłuchaj, może ci się spodoba?Triceratops pisze:W zyciu nie slyszalem nawet utworu, wiec conajwyzej moge cos wylosowac.wolff pisze:Lepiej byście podali Top 3 życia dla tej mrocznej kapeli.
woodpecker from space
- hcpig
-
Daj Pan spokój, zmarła ostatnia z największych piosenkarek na świecie, ale hardzi metalowcy idą na rekord i wbijają kolejną stronę w temacie o Behemoth.Ubzdur pisze:Co tu się wyprawia? Jakieś dyskusje o muzyce i opinie o płytach? Co do tematu; mam do gromu sentyment i dlatego wolę go nie słuchać. pandemonic to jedyna, której nie słyszałem. Może się kiedyś przemogę i spróbuje, bo tu takie głosy, że jakby warto
- TheDude
Hailsa !
Tracklista:
1. Solve (Intro)
2. Wolves Ov Siberia
3. God = Dog
4. Ecclesia Diabolica Catholica
5. Bartzabel
6. If Crucifixtion Was Not Enough
7. Angelvs XIII
8. Sabbath Mater
9. Havohej Pantocrator
10. ROM 5:8
11. We Are The Next 1000 Years
12. Coagula (Outro)
Tracklista:
1. Solve (Intro)
2. Wolves Ov Siberia
3. God = Dog
4. Ecclesia Diabolica Catholica
5. Bartzabel
6. If Crucifixtion Was Not Enough
7. Angelvs XIII
8. Sabbath Mater
9. Havohej Pantocrator
10. ROM 5:8
11. We Are The Next 1000 Years
12. Coagula (Outro)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jeśli jesteś zrobiony to idź w kurwe spać i nie pisz bzdur o Dodzie bo skończysz z butem w ustach.byrgh pisze: Daj Pan spokój, zmarła ostatnia z największych piosenkarek na świecie,
Jebać żuli.
-
Jebnąć butem w twarz to możesz co najwyżej swojej lasce, żonie lub kochance, internetowy mięśniaku.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
byrdziu , nie spinaj tak pupy, przecież jesteś taki luzak., fan jazzu i podobno znasz kilka kapel metalowych, hyhyhy. Gdybym był homo to bym napisał, że ci wyrucham męża ale nie jestem taki chamski byrdziu :)
Nie jestem również mięśniakiem lecz dość słusznie zbudowanym mężczyzną, masz ból dupy i boleści w anusie?
Poproś partnera o przerwę :)
My hetero nie bijemy kobiet, w przeciwieństwie do was, więc skąd te patologiczne pomysły?
Nie jestem również mięśniakiem lecz dość słusznie zbudowanym mężczyzną, masz ból dupy i boleści w anusie?
Poproś partnera o przerwę :)
My hetero nie bijemy kobiet, w przeciwieństwie do was, więc skąd te patologiczne pomysły?
Jebać żuli.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Nareszcie wracamy na właściwe tory! Nergal to pedał i zdrajca metaluu!!110