Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zadałem sobie próżny trud przesłuchania całości - utwór nr 2 to rżnięcie z Mgły po całości, ale dalej usłyszałem momentami zupełnie nie-Mgłowe, nowomodne riffy. Najciekawszy komentarz pod filmem mówi, że to jest jak Mgła, ale lepsze, bo mniej powtórzeń, więc i muzyka bardziej treściwa :D.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
No nie można naśladować. Mgła przecież wymyśliła bm i nikim się nie inspiruje czy tam kopiuje. Kurwa skończcie, to jest Black metal i praktycznie wszystko już bylo
Mnie to bardziej zastanawia droga jaka ta kepela przeszla tu na forum w uszach niektorych uzytkownikow. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
ozob pisze:Mnie to bardziej zastanawia droga jaka ta kepela przeszla tu na forum w uszach niektorych uzytkownikow. (:
Raczej bym się zastanowił nad tym ilu fachowców od grin dej pojawiło się w tym miejscu przez ten czas, a za nimi kilka kundlów. Mgła jest tam, gdzie być powinna.
Ostatnio zmieniony 12-09-2018, 22:54 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.