dziad wcale nie głupio gada, jebać suki, a już z pewnością jebać kurwa rozdęte sprute lochy z tego forum co to kurwa w skutek powszechnej tolerancji zatraciły wszelkie instynkty i sie kurwa marzą i rozwierają poślady, dyscyplinować ścierwo twardą pałką jak najbardziej a najlepiej to chwycić za młota dziesięciokilowego "barbare" i jebać po tych pedalskich mordachyossarian84 pisze:i niby z czym się tu nie zgadzasz?Anthropophagus pisze:
[youtube][/youtube]
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
niegłupio
wskutek
wskutek
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze "mażą" i "za młot dziesięciokilowy".
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Owszem, tu masz rację - cywilizacyjnie byli zapewne dużo dalej i duże wcześniej niż my. Co do pedofilii - dlatego też wolę jednak rozprawiać się z tematem z perspektywy czasów współczesnych bo fakt - w przeszłości było na to dużo większe "przyzwolenie" niezależnie od szerokości geograficznych. I to nie tak, że wszystko w islamie jest złe i najgorsze - ostatnio w Arabii Saudyjskiej ukrzyżowano jakiegoś śmiecia, mordercę i gwałciciela. Elegancko z ich strony, że potrafią wykorzystać krzyż do celów, do których został stworzony - jest symbolem śmierci i tortur i używają go zgodnie z przeznaczeniem w przeciwieństwie do nędznych chrześcijan, którzy odwracają kota ogonem i udają, że jest to symbol jakiejś wyimaginowanej miłości. Kretyni później noszą krzyżyk na piersi nie wiedząc czym tak naprawdę jest no ale owieczki urabia się od lat najmłodszych lasując ich mózgi tak żeby myśleć zbytnio nie potrafiły czego efekty widać na każdym niemalże kroku.Lukass pisze:
Nie. Czas ma znaczenie, po prostu gdybyś w tamtym okresie powiedział o 12-letniej żonie, że to pedofilia, to nikt by nie zrozumiał, o co Ci chodzi. Nieważne, czy muzułmanin, chrześcijanin, czy poganin. Miała być zdolna rodzić dzieci i już. Śmiertelność dzieci (i matek) była duża, więc nie było na co czekać. Więc jak najbardziej zależnie od ram czasowych, ale obecnie tak - trzeba takie zachowania zwalczać. Ale z głową, a nie argumentami z dupy. A argumenty, powiedzmy, historyczne, są z dupy, bo uwzględniają obecne realia, a nie ówczesne. Żadne wybielanie, stwierdzenie faktu. Podobnie, jak to, że islam był zawsze religią podludzi. Otóż jak my się kurwa po lasach uganialiśmy za jeleniami, to oni mieli całkiem rozwiniętą cywilizację. Że zostało to stracone? Zostało, w dużej mierze, ale nie używajmy słowa "zawsze". Krytykować, a nawet zwalczać, można i należy, ale powielanie fałszywych argumentów temu nie służy. Krytykujmy za to, co jest, a nie - niezgodnie z prawdą - za to, co według naszych wyobrażeń było kiedyś. W bardzo wczesnym średniowieczu na terenie Polski uczono się dopiero cokolwiek budować, a oni stawiali całkiem imponujące budowle. Oni płacili srebrem i złotem (monety islamskie z tych czasów są PIĘKNE), my niewolnikami i skórami. Kiedyś to my w stosunku do kalifatu byliśmy pewnie jak zwierzęta. I tak nas pewnie nazywali. Czasy się zmieniły, cóż, taki świat. Po prostu wypadałoby jednak spojrzeć na sprawę bardziej całościowo.
Tricepsik nie wiem skąd piszesz ale na pewno jest tam jakiś wysoki budynek - choćby wieża kościelna, możesz na nią wejść i krzyknąć "Hail Gosiński - twórca Zombiryzmu" po czym skoczyć i zakończyć swoje męki zanim złożysz jaja. Zapalimy menorę i świecę chanukową w intencji twojego nieposkromionego intelektu. Faktycznie straszna to rzecz, że na forum publicznym z tematu o Behemoth wykiełkowało parę innych tematów - podejrzewam, że gdyby to był temat o Duran Duran byłbyś kurwa zachwycony :) BTW Nie sądzę żeby Triceps był pijany - to chrześcijański S/E więc pić nie powinien natomiast jakby tak po kropce rozpoczynał zdanie z dużej litery i nauczył się używać polskich znaków korona by mu z tego kwadratowego łba raczej nie spadła. Skrobnę może zaraz maila do Adama żeby w chwilach wolnych od pozowania do Gali i umieszczania słit foci z kutasem w ręce w necie poczytał co się tu wyprawia. Podpisze się oczywiście tak:Triceratops pisze:Kurwa, coz za intelektualne rozkminy w temacie behemoth, to tak jakby w biedronce rozprawiac o kantowskim imperatywie, adam bylby z was dumny chlopcy, wy artystowskie cioty. profesor sroda tez zjeby. i sartre tez. Zutylizowac scierwo zanim sie rozmnozy.
Best regards,
artystowska ciota z Majsterfula
Nie wiem koledzy jak wy ale ja oddzielam kobiety od skurwiałych szmat grubą kreską. Kobiet się nie bije i okazuje się im szacunek - skurwiałe szmaty kiedy się o to proszą się napierdala i patrzy czy równo puchnie. Np. takie strzępy nie są kobietami:Lucek pisze:dziad wcale nie głupio gada, jebać suki, a już z pewnością jebać kurwa rozdęte sprute lochy z tego forum co to kurwa w skutek powszechnej tolerancji zatraciły wszelkie instynkty i sie kurwa marzą i rozwierają poślady, dyscyplinować ścierwo twardą pałką jak najbardziej a najlepiej to chwycić za młota dziesięciokilowego "barbare" i jebać po tych pedalskich mordachyossarian84 pisze:i niby z czym się tu nie zgadzasz?Anthropophagus pisze:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Więc tu pała jest jak najbardziej odpowiednim instrumentem perswazji. Jeśli natomiast uważacie, że kobiety zasługują na to, żeby je prewencyjnie bić i w ten jakże oryginalny sposób "honorować" ciekaw jestem co na to wasze matki - muszą być naprawdę dumne ze swoich pociech. O żonach, siostrach, kochankach czy koleżankach już nawet nie wspominam.
Ostatnio zmieniony 11-08-2018, 10:57 przez Anthropophagus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kobiet się nie bije, robią to tylko spedalone kompleksy i podludzie natomiast na załączonym filmie to nie kobieta tylko kurew więc but na ryj słuszny.
Jebać żuli.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Jakby to powiedział pastor Chujecki - "dokładnie tak!".wolff pisze:Kobiet się nie bije, robią to tylko spedalone kompleksy i podludzie natomiast na załączonym filmie to nie kobieta tylko kurew więc but na ryj słuszny.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- wolff
- rasowy masterfulowicz
To też kwestia szacunku do płci pięknej, wychowania i zasad. Dlatego pogardzam muslimami nie za religię a właśnie uprzedmiotowienie w ich kulturze i sposobie życia kobiet. Niech taki wąsaty Abdul łazi w upalne dni ubrany od stóp do głowy w szmaty, zobaczymy czy będzie taki wiraszka. Pobić kobietę? No przecież ale pewnie na ustawkę już będzie zmęczony lub zajęty czytaniem koranu.
To jest generalnie zakłamanie. Kilka lat spędziłem w mieście gdzie właścicielami burdeli byli własnie muslimy. Ojcowie, mężowie, bracia :)
To jest generalnie zakłamanie. Kilka lat spędziłem w mieście gdzie właścicielami burdeli byli własnie muslimy. Ojcowie, mężowie, bracia :)
Jebać żuli.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Nie tyle "też" co myślę przede wszystkim jest to kwestia "szacunku do płci pięknej, wychowania i zasad". Najlepsze, że ci damscy bokserzy są z reguły przekonani o swoim bezkresnym męstwie podczas kiedy są jebanymi pizdeczkami. No widzisz - teraz żyjesz w mieście gdzie właścicielami burdeli są praktykujący katolicy - wiele to chyba nie zmienia, wszak to też są "ojcowie, mężowie i bracia" ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Same kobiety walczą o to, by tak się ubierać i nie uważają tego za uprzedmiotowienie, a wręcz przeciwnie. Gdy Polak o tym słyszy, stwierdza: ,,prano im od małego głowy, to teraz tak same chcą". Gdy spytać muzułmankę o to samo, stwierdzi o Europejkach, że to im prano głowy od małego, że są przedmiotami do ruchania, i dlatego mają eksponować cycki i dupę, a Europejczycy je uprzedmiotowili w ten sposób i zlasowali mózg.wolff pisze:To też kwestia szacunku do płci pięknej, wychowania i zasad. Dlatego pogardzam muslimami nie za religię a właśnie uprzedmiotowienie w ich kulturze i sposobie życia kobiet. Niech taki wąsaty Abdul łazi w upalne dni ubrany od stóp do głowy w szmaty, zobaczymy czy będzie taki wiraszka. Pobić kobietę? No przecież ale pewnie na ustawkę już będzie zmęczony lub zajęty czytaniem koranu.
Co do tego, żeby mężczyźni sami spróbowali się tak ubrać, to pytanie, czy tak wystarczy?

To są normalne stroje saharyjskie, sam nosiłem turban w ok. 48 stopniach, było dużo lepiej niż w kapeluszu i koszulce.
Tradycyjnie muzułmanie ubierają dżelaby, długie suknie po kostki (tak jak ta na ostatnim zdjęciu). Gdy byłem ostatnio w muzułmańskim kraju, temperatury oscylowały wokół 37-38 stopni. Około połowa mężczyzn nosiła długie spodnie (dżinsy, materiałowe), wielu nosiło kurtki (nawet skórzane!). Tutaj zdjęcie sprzed miesiąca z Essaouiry, zwróćcie uwagę nie tylko na dziadka, ale na dwóch panów z tyłu po lewej:

- Lukass
- zahartowany metalizator
W moim obecnym mieście, nie było to wielką tajemnicą, burdele prowadzili i pewnie nadal prowadzą kibole lokalnego klubu piłkarskiego, za miedzą - kibole tamtejszego klubu. Zapewne także mężowie, ojcowie i bracia. Z całą pewnością biali i - przynajmniej deklaratywnie - katolicy. Kurwa, niektóre "ich" panienki sobie tatuowały (albo musiały tatuować) zdania w stylu "Kazik jest moim panem i władcą".
Jak Ty coś napiszesz ;)Anthropophagus pisze:Tricepsik nie wiem skąd piszesz ale na pewno jest tam jakiś wysoki budynek - choćby wieża kościelna, możesz na nią wejść i krzyknąć "Hail Gosiński - twórca Zombiryzmu" po czym skoczyć i zakończyć swoje męki zanim złożysz jaja.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pojebalo cie ziomus? Kolejny do szufladkowania sie znalazl. Ale to pewnie dlatego uwazam cie na tej samej zasadzie za spedalona lewacka wegeciote xDAnthropophagus pisze:to chrześcijański S/E.
Bait odhaczony hehe
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Pewnie tak cweluszku :D Z tym S/E może faktycznie przesadziłem ale temu, że jesteś dziewczynką z kółka różańcowego, która lubi do buzi i w pupę to już nie raz sam dałeś temu wyraz ;)Triceratops pisze:Pojebalo cie ziomus? Kolejny do szufladkowania sie znalazl. Ale to pewnie dlatego uwazam cie na tej samej zasadzie za spedalona lewacka wegeciote xDAnthropophagus pisze:to chrześcijański S/E.
Bait odhaczony hehe
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Triceratops
- wolff
- rasowy masterfulowicz
pewnie walczą również o to by były gwałcone w wieku dziecięcym, oblewane kwasem, zabijane za zdradę lub kamienowane. Skoro Europa taka zła to dlaczego od lat wyznawcy religii pokoju ciągną konwojami do niej od lat?Karkasonne pisze:
Same kobiety walczą o to, by tak się ubierać i nie uważają tego za uprzedmiotowienie, a wręcz przeciwnie. Gdy Polak o tym słyszy, stwierdza: ,,prano im od małego głowy, to teraz tak same chcą". Gdy spytać muzułmankę o to samo, stwierdzi o Europejkach, że to im prano głowy od małego, że są przedmiotami do ruchania, i dlatego mają eksponować cycki i dupę, a Europejczycy je uprzedmiotowili w ten sposób i zlasowali mózg.
[/quote]Karkasonne pisze:
Co do tego, żeby mężczyźni sami spróbowali się tak ubrać, to pytanie, czy tak wystarczy?
Na Saharze to oni mogą nosić ocieplane berety, pumpy i mokasyny, mam to w chuju.
Tutaj Europa nie zaś trzeci świat gdzie wyznawcy Allaha dymają domowy rogaty inwentarz.
Jebać żuli.
- Ascetic
Anthropophagus pisze:Pewnie tak cweluszku :D Z tym S/E może faktycznie przesadziłem ale temu, że jesteś dziewczynką z kółka różańcowego, która lubi do buzi i w pupę to już nie raz sam dałeś temu wyraz ;)Triceratops pisze:Pojebalo cie ziomus? Kolejny do szufladkowania sie znalazl. Ale to pewnie dlatego uwazam cie na tej samej zasadzie za spedalona lewacka wegeciote xDAnthropophagus pisze:to chrześcijański S/E.
Bait odhaczony hehe
Triceps na Podlasiu. jak sądzę. dlatego i ponieważ, tymczasowo moge załatwić za niego sprawę. ja jeszcze pół godziny tutaj. >>>>patrz poniżej.
Anthropo możesz wpaść na niezobowiązujące walnie w dupsko. bo jak czytam lubisz.

ps. Karkas. nie dziwię się, że masz takie zacięcie jak niedorozwój ubzdur'ny, czy jak mu tam, jak macie takie instytucje u siebie ;-)
lys på slutten av lys
- Triceratops
No stare i znane
- Tato, co to za czapkę masz na głowie?
- To kefija, mój synu. To chroni nas przed nieznośnym słońcem na pustyni.
- Tato, co to za dziwne ubranie?
- To djellaba. To chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni.
- Tato, co to za okropne szmaty masz na nogach?
- One chronią nas przed rozpalonym piaskiem pustyni.
- Tato, a po co nam to wszystko w Berlinie?
- Tato, co to za czapkę masz na głowie?
- To kefija, mój synu. To chroni nas przed nieznośnym słońcem na pustyni.
- Tato, co to za dziwne ubranie?
- To djellaba. To chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni.
- Tato, co to za okropne szmaty masz na nogach?
- One chronią nas przed rozpalonym piaskiem pustyni.
- Tato, a po co nam to wszystko w Berlinie?
woodpecker from space
Już pominę pierwszą część, może kiedyś odpowiem na nią osobiście jeśli się zobaczymy, a co do drugiej części to nie jestem u siebie i nigdy nie będę, zawsze mówiłem że jestem przyjezdny i że podkarpackie bory zwierza... A nieważne.Ascetic pisze:ps. Karkas. nie dziwię się, że masz takie zacięcie jak niedorozwój ubzdur'ny, czy jak mu tam, jak macie takie instytucje u siebie ;-)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
o kurwa jakie rozkminy. ustalono widze ,ze nie wolno bic kobiet, ustalcie jeszcze czy kobieta to czlowiek :D
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
niech to miejsce niebawem zniknie
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
totally cult for me!!!!!! :-)))))))))))pr0metheus pisze:
[youtube][/youtube]
-
- mistrz forumowej ceremonii
w końcu coś ciekawego się zaczęło dziać w tym temacie. czytam z wypiekami na twarzy. teraz najbardziej chyba czekam na odpowiedź byrgha, bo mu antropophagus tak pocisnął, że nie ma co zbierać. swoją drogą nie wiedziałem, że byrdziu jest katolem, zwłaszcza, że z tego co zauważyłem, nie stroni od takich kapel jak Incantation czy Black Witchery :)