majones wpiździec.
- Grunt " On The Other Side Of The Walls" , cass 1997, Nail , limit 60 szt.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ja także, muszę mieć dobre układy w tej materii logistycznej. Po 4 tygodniach mojego urlopu w lipcu, armagjedon.morbid pisze:jutro odbieram zaległe paczki z 3 tygodni (jak dobrze mieć znajomego na poczcie,który kitra rzeczy dla mnie...) będzie GIT !!!!!
na bank,bilety kupione....alko-holocaust będzie :):):)SODOMOUSE pisze:ja także, muszę mieć dobre układy w tej materii logistycznej. Po 4 tygodniach mojego urlopu w lipcu, armagjedon.morbid pisze:jutro odbieram zaległe paczki z 3 tygodni (jak dobrze mieć znajomego na poczcie,który kitra rzeczy dla mnie...) będzie GIT !!!!!
Około 50 przesyłek, na urlopie klikało mi się tak jakoś swobodniej...:) Pogadamy o terapii tego raka na Sadistic Intent, jeśli będziesz....
swoja droga to nieelegancko, ze zamazujesz swoje dane, a drugiej osoby publikujesz w calosci bez pytania o zdanieSODOMOUSE pisze:
SODOMOUSE pisze:Występując , jako Janusz/Bartosz Metalu, chciałbym zaKOMUNOnikować, że nabyłem WTEM! , płyta tego prezentowanemu... Co album ów,pomagał mi łatwo łapy swe okaleczać dawien temu. I info owe, łatwo w obieg powszechny puszczam zawdy. Co by swój kólt eternal podkreślać i onanzimy swojej osoby propagować ejakulacyjne.
Suicidal Emotions is dedicated to Hendrik Möbus.
"Despondency" contains a 3-minute outro performed by Raison d'être.
Contrary to popular belief, the person on the cover is not Shane Rout. The person is in fact Einar Andre Fredriksen of Funeral three years before he committed suicide.
- Abyssic Hate " Suicidal Emotions "2004, 12" vinyl picture, No Colours Records, limit 500 sztuks.