Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
To jest tragiczne brzmienie buhahah
Trzeba było nagrywać u niego -[youtube][/youtube]
Darmowe vst i jest lepiej sto razy lol
Trzeba było nagrywać u niego -[youtube][/youtube]
Darmowe vst i jest lepiej sto razy lol
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
singiel zwiastuje silne wpływy Blaze Of Perdition...
dobrze ! wpisuje się w obecnie panujące trendy....
dobrze ! wpisuje się w obecnie panujące trendy....
- vicek
Mamy tracklistę
01. Solve
02. Wolves Ov Siberia
03. God = Dog
04. Ecclesia Diabolica Catholica
05. Bartzabel
06. If Crucifixion Was Not Enough…
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
10. Rom 5:8
11. We Are The Next 1000 Years
12. Coagvla
01. Solve
02. Wolves Ov Siberia
03. God = Dog
05. Bartzabel
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
12. Coagvla
-
Powaga? :Dvicek pisze:Mamy tracklistę
01. Solve
02. Wolves Ov Siberia
03. God = Dog
05. Bartzabel
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
12. Coagvla
-
- rozkręca się
człowiek wraca z pluskania und grzania a tu pół masterfula zasrane Behe. ważny to dla was zespół jest. szkoda mi was
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
https://stream.wacken.com/?_ga=2.259589 ... 1533231869" onclick="window.open(this.href);return false;
lecą live na wacken xD
lecą live na wacken xD
-
Masz rację, ale przy okazji to bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne. Albo atmosferyczne. W każdym razie, fenomen Behemoth to zagadka.ZbyszekZboniek pisze:człowiek wraca z pluskania und grzania a tu pół masterfula zasrane Behe. ważny to dla was zespół jest. szkoda mi was
-
- rozkręca się
ja tam tego nie ogarniam. my jako znawcy andergrałdu wszelakiego stwierdzamy, że to letko gówienkiem pośmierduje, ale dalej grupowe wąchanie tego stolca ma miejsce. ci bardziej ambitni nawet paluszkiem są skorzy pogrzebać w nimbyrgh pisze:Masz rację, ale przy okazji to bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne. Albo atmosferyczne. W każdym razie, fenomen Behemoth to zagadka.ZbyszekZboniek pisze:człowiek wraca z pluskania und grzania a tu pół masterfula zasrane Behe. ważny to dla was zespół jest. szkoda mi was
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szukasz usprawiedliwienia dla faktu, że to bardzo ważny temat dla Ciebie? Spokojnie. Przypominam, że Lech Wałęsa też ma tu swój temat i sporo wpisów.ZbyszekZboniek pisze:człowiek wraca z pluskania und grzania a tu pół masterfula zasrane Behe. ważny to dla was zespół jest. szkoda mi was
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Pacjent pisze:Szukasz usprawiedliwienia dla faktu, że to bardzo ważny temat dla Ciebie? Spokojnie. Przypominam, że Lech Wałęsa też ma tu swój temat i sporo wpisów.ZbyszekZboniek pisze:człowiek wraca z pluskania und grzania a tu pół masterfula zasrane Behe. ważny to dla was zespół jest. szkoda mi was
?
nawet nie zareaguje. szkoda czasu.
poza tym dziwna reakcja i dziwna zbitka i jeszcze dziwniejsze insynuacje. masz mnie źle zdiagnozowanego -:) no ale tak to jest z niedopieszczonymi i niedoinformowanymi dzieciakami. jeszcze cię dopieszcze. luzik -:)
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Zbyszek? Czy to ty?
-
- rozkręca się
Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Zbyszek? Czy to ty?
nie. to nie ja -:)
a o jakiego Zbyszka w ogóle chodzi? może go znam i coś mu przekażę od Ciebie -:)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jednak zareagowałeś, ale tekst o dzieciaku i jego dopieszczeniu brzmi słabo.ZbyszekZboniek pisze: nawet nie zareaguje. szkoda czasu.
poza tym dziwna reakcja i dziwna zbitka i jeszcze dziwniejsze insynuacje. masz mnie źle zdiagnozowanego -:) no ale tak to jest z niedopieszczonymi i niedoinformowanymi dzieciakami. jeszcze cię dopieszcze. luzik -:)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
masz sukces dnia w takim razie -:)Pacjent pisze:Jednak zareagowałeś, ale tekst o dzieciaku i jego dopieszczeniu brzmi słabo.ZbyszekZboniek pisze: nawet nie zareaguje. szkoda czasu.
a teraz to już sobie idź proszę ...
- Marcin
- postuje jak opętany!
Bardziej jak Dog = God, mam rację? Czy są tam jeszcze inni miłośnicy psów?
-
- zaczyna szaleć
Efekt został osiągnięty. Każdy obejrzy nowy klip. Każdy skomentuje, nawet tylko po to, żeby napisać, że mu się nie podoba. Tak jak ktoś przede mną wspominał, za zachodnią granicą się sprzeda. I o to chodzi. Muzyka w tym wszystkim jest mniej istotna.
-
Błąd. Ja skrytykowałem bez oglądania. Obejrzałem w życiu łącznie dwa teledyski tego zespołu i mi wystarczy.
-
- rozkręca się
wypraszam sobie.anzelmeforyn pisze:Efekt został osiągnięty. Każdy obejrzy nowy klip. Każdy skomentuje, nawet tylko po to, żeby napisać, że mu się nie podoba. Tak jak ktoś przede mną wspominał, za zachodnią granicą się sprzeda. I o to chodzi. Muzyka w tym wszystkim jest mniej istotna.
nie obejrzałem.
nie odsłuchałem.
-
- zaczyna szaleć
Podziwiam niezłomną postawę i nawet trochę zazdroszczę. Mimo wszystko obejrzałem, nie napiszę, że to strata czasu, ale warto nie było.byrgh pisze:Błąd. Ja skrytykowałem bez oglądania. Obejrzałem w życiu łącznie dwa teledyski tego zespołu i mi wystarczy.
- Marcin
- postuje jak opętany!
????
Hej Koledzy, bardziej obeznani w muzycznych realiach. Czy to normalne w Pl?
Behemoth, Ep za 45zł na 7 calówce, album na CD za 80zł i album na LP za 250zł.
Hej Koledzy, bardziej obeznani w muzycznych realiach. Czy to normalne w Pl?
Behemoth, Ep za 45zł na 7 calówce, album na CD za 80zł i album na LP za 250zł.