Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
^ Heh, akurat wczoraj film widziałem. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dokonczylem wreszcie

kilka odcinkow niezlych, ale wiekszosc slabych. widac mocne wzorowanie na Black Mirror, ale to nie ta klasa.

kilka odcinkow niezlych, ale wiekszosc slabych. widac mocne wzorowanie na Black Mirror, ale to nie ta klasa.
Guilty of being right
-
byrgh
- zahartowany metalizator

Żułek przypomnij, na którym sezonie poprzestałeś? ;)
-
535
Nie chcę się przypierdalać, bo sztukie filmowo mam głęboko w dupie i nie chcę naprawdę, ale powiedzcie mi moi mili kinomani jak sobie radziliście, w dawnych czasach, bez robiącego olbrzymią furorę słowa "sezon"?
- mad
- weteran forumowych bitew
Pełna zgoda. Kilka odcinków dosyć słabych, gdzie oczywistości były zbyt oczywiste ;) Cieniutki odcinek ostatni, którego zakończenia można się domyślić po 10 minutach.uglak pisze:dokonczylem wreszcie
10. sezon Doctora Who za mną. Parę lat temu z zapartym tchem obejrzałem sezoniki 1-6, potem 7 i pojedyncze odcinki 8. Dziesiątka wydaje mi się niestety najsłabsza. Mniej pokręcona, bardziej stonowana. Lubiłem wcześniejsze absurdy, elementy nonsensu, takiego trochę - w pewnym sensie - Monty Pythona w wersji SF. Nie powiem, że zabrakło pomysłów, ale nie zostały wyciśnięte z nich ostatnie soki. Najlepszy chyba papieski tryptyk (bez paniki, papież pojawia się epizodycznie, naprawdę elegancko wprowadza w akcję). No i rzecz jasna słaba dziewczyna Bonda, asystentka doktora, rzecz jasna ;)
- uglak
wolales "Simsonowie 6"?535 pisze:Nie chcę się przypierdalać, bo sztukie filmowo mam głęboko w dupie i nie chcę naprawdę, ale powiedzcie mi moi mili kinomani jak sobie radziliście, w dawnych czasach, bez robiącego olbrzymią furorę słowa "sezon"?
Guilty of being right
-
[V]
Sharp objects
Masa ok
Masa ok
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
Wolałem młode wilki 1/2.uglak pisze:wolales "Simsonowie 6"?535 pisze:Nie chcę się przypierdalać, bo sztukie filmowo mam głęboko w dupie i nie chcę naprawdę, ale powiedzcie mi moi mili kinomani jak sobie radziliście, w dawnych czasach, bez robiącego olbrzymią furorę słowa "sezon"?
-
byrgh
Bogurodzicę 1 i 1/3 pewnie. Też nie przepadam za tym określeniem, ale takie wymogi czasów, a i ma ono sens.uglak pisze:wolales "Simsonowie 6"?535 pisze:Nie chcę się przypierdalać, bo sztukie filmowo mam głęboko w dupie i nie chcę naprawdę, ale powiedzcie mi moi mili kinomani jak sobie radziliście, w dawnych czasach, bez robiącego olbrzymią furorę słowa "sezon"?
Poza tym, podejrzewam, że słowo "sezon" ma dłuższą historię i funkcję, niż składający zażalenie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
byrgh pisze:
wlaśnie na nim ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
byrgh
No tom Cię dogonił. A wiesz może, od którego zaczyna się coś psuć? Bo jak został mi ostatni sezon lub dwa, to zrobię krótką przerwę, bo i tak miałem takową zrobić już ze trzy sezony temu ;)
- Żułek
a skąd mam wiedzieć skoro dalej nie ogladałem jeszcze ? ;)
planuje ruszyć dalej dopiero wrzesień/październik
a tym czasem 7 sezon

niestety średnio mi podszedł bo przegieli z polityką, za dużo tego gówna było, 2 ostatnie odcinki najlepsze
mam nadzieje że w 8 sezonie bedą same fejerwerki i godne pożegnanie
planuje ruszyć dalej dopiero wrzesień/październik
a tym czasem 7 sezon
niestety średnio mi podszedł bo przegieli z polityką, za dużo tego gówna było, 2 ostatnie odcinki najlepsze
mam nadzieje że w 8 sezonie bedą same fejerwerki i godne pożegnanie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Maro
czekam
- Żułek

zakończenie totalnie z dupy, nie wiem jak oni to ogarną ze Stiflerem
-
Heretyk
-
Heretyk
^ skończyłem to i naprawdę dobra rzecz. mamy tu wątki obyczajowe, kryminalne a nawet... coś a la thriller? polecam
- maciek z klanu
Skąd mogę ściągnąć wszystkie simpsony z polskimi napisami??Żułek pisze:byrgh pisze:
wlaśnie na nim ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- tommek
- Kontakt:
- Żułek
no do Homera już bliżej niż dalej ;)

dobry sezon, nawet lepszy niż pierwszy (ucieczka) ale nadal nie wiem czemu główna bohaterka nadal żyje/jest w domu i jakim cudem wszyscy na nią lecą skoro jest taka brzydka :P

chyba najlepsze podsumowanie tego serialu :P
sezon 2 lub dla niektórych (zjebów na filmzjebie) 3 i 4 (co pół roku po 10 odcinków) :P

dobry sezon, nawet lepszy niż pierwszy (ucieczka) ale nadal nie wiem czemu główna bohaterka nadal żyje/jest w domu i jakim cudem wszyscy na nią lecą skoro jest taka brzydka :P

chyba najlepsze podsumowanie tego serialu :P
sezon 2 lub dla niektórych (zjebów na filmzjebie) 3 i 4 (co pół roku po 10 odcinków) :P