EMBRIONAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: EMBRIONAL
Autor tej recenzji ma nasrane i niewymieszane. Ilość bzdur jakie napierdolił wręcz poraża.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Fakt, pierdoli jakby sie jeszcze nie golił, a death metalu słuchał od przedostatnich wakacji.
- nicram
No faktycznie, nie wiedziałem, że black metal upokarzał death metal przez ostatnie lata. Moim zdaniem było zupełnie odwrotnie, ale jak ktoś uważa tę ostatnią melodyjną pedaliadę Azarath za coś wartego uwagi to przecież nie dziwmy się, że Dunaj płynie z falą gówna klerykowskiej rzeki wprost do Gdyni. :-) Choć płyta Embrional jest oczywiście dobra.Plastek pisze:Autor tej recenzji ma nasrane i niewymieszane. Ilość bzdur jakie napierdolił wręcz poraża.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
otóż to, czym jest azarath przy sceptic?nicram pisze:No faktycznie, nie wiedziałem, że black metal upokarzał death metal przez ostatnie lata. Moim zdaniem było zupełnie odwrotnie, ale jak ktoś uważa tę ostatnią melodyjną pedaliadę Azarath za coś wartego uwagi to przecież nie dziwmy się, że Dunaj płynie z falą gówna klerykowskiej rzeki wprost do Gdyni. :-) Choć płyta Embrional jest oczywiście dobra.Plastek pisze:Autor tej recenzji ma nasrane i niewymieszane. Ilość bzdur jakie napierdolił wręcz poraża.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Od ostatniego Azarath bardziej ekstremalnie przedstawia się nawet Naumachia, a co dopiero Sceptic.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- morbid
- rasowy masterfulowicz
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=3021" onclick="window.open(this.href);return false;Ihasan pisze:no tak właśnie czekam na tego vinyla ... ale przynajmniej mniej więcej wiadomo kiedy się spodziewać ;)Hellthrasher pisze:koniec lipca , straszne przeciążenia w tłoczniach
-
- rasowy masterfulowicz
Dopiero teraz zapoznałem się z drugą płytą tego ansambla. Znakomity death metal, świetne kompozycje. Brawo!Jestem pod wrażeniem.
Jedynka jest równie dobra, czy można sobie darować?
Jedynka jest równie dobra, czy można sobie darować?
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Jeżeli "dwójka" Ci podeszła, to pierwszym nie powinieneś się zawieść.
- nicram
Zdecydowanie jedynka to ten sam poziom co dwójka. Absolutny mus.
all the monsters will break your heart
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Co prawda The Devil Inside posiadam w zbiorze od prawie dwóch lat, jednak dopiero od niedawna - bo raptem od miesiąca z okładem - badam ją z większą uwagą i częstotliwością. Nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie, czemu tak długo zwlekałem z analizą tego ponadprzeciętnego albumu produkcji krajowej. I tutaj uwaga: produkcja wprawdzie rodzima, jednak wzorce - zamorskie. Jeśli ktoś do tej pory nie miał z tą naszą, polską bandą do czynienia, zaś lubi formacje zagraniczne Immolation i Gorguts (czy nawet Heaving Earth), to znajdzie z pewnością na The Devil Inside coś dla siebie. Proszę jednak nie oczekiwać kopii mistrzów - tutaj mamy do czynienia z muzyką nimi zainspirowaną. Tyle w kwestii tagowania.
Pomijając to, com napisał powyżej, oraz kwestie brzemienia i aranżacji samych kompozycji, o których była już wzmianka w wątku, uderzyła mnie - no, może na wyrost używam tego sformułowania - wynikająca z nich dramaturgia, która kojarzy mi się z muzyką filmową (ale nie będę pisać o "rozmachu", bo to nie jest dobre określenie). Nie wiem, na ile trafna jest ta obserwacja - zresztą, kogo to na tym niszowym forum muzyki metalowej obchodzi?
Mam nadzieję, że te słowa przeczyta Sz. Kol. Harlequin, którego od miesiąca bezskutecznie próbuję namówić na zapoznanie się z tym albumem - nie samymi "amerykańcami" i "kanadolami" prosiak żyje (a przynajmniej - nie powinien :P).
Pomijając to, com napisał powyżej, oraz kwestie brzemienia i aranżacji samych kompozycji, o których była już wzmianka w wątku, uderzyła mnie - no, może na wyrost używam tego sformułowania - wynikająca z nich dramaturgia, która kojarzy mi się z muzyką filmową (ale nie będę pisać o "rozmachu", bo to nie jest dobre określenie). Nie wiem, na ile trafna jest ta obserwacja - zresztą, kogo to na tym niszowym forum muzyki metalowej obchodzi?
Mam nadzieję, że te słowa przeczyta Sz. Kol. Harlequin, którego od miesiąca bezskutecznie próbuję namówić na zapoznanie się z tym albumem - nie samymi "amerykańcami" i "kanadolami" prosiak żyje (a przynajmniej - nie powinien :P).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Miałem krótko "The Devil Inside", ale sprzedałem.
Z tego, co pamiętam, to niezła płyta, ale Gorguts tam nie słyszałem, to raczej dosyć proste granie bm.
Coś z tą dramaturgią muzyki filmowej jest na rzeczy, bez tego byłaby bardzo przeciętna płyta.
A poza tym, gdzie jest podsumowanie obstawiania wyników na Mundialu?
Okazuje się, że na słuchanie płyt to jest czas.
Z tego, co pamiętam, to niezła płyta, ale Gorguts tam nie słyszałem, to raczej dosyć proste granie bm.
Coś z tą dramaturgią muzyki filmowej jest na rzeczy, bez tego byłaby bardzo przeciętna płyta.
A poza tym, gdzie jest podsumowanie obstawiania wyników na Mundialu?
Okazuje się, że na słuchanie płyt to jest czas.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Jest czas - w trakcie podliczania tabeli typerów, Panie Kolego (Małej Wiary) :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Z nowej płyty, która wychodzi w styczniu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Mam nadzieję, że na trasie będą mieli płyty w sprzedaży.
Edycja: już widzę....wg słów samego Zespołu - album i merch będzie dostępny na trasie z Witchmaster.
Edycja: już widzę....wg słów samego Zespołu - album i merch będzie dostępny na trasie z Witchmaster.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
self released digipack CD - dziękuję - nawet muzycy nie mają szacunku do swojej muzyki
-
Dokładnie. Ich wybór. Zadowolę się mp3.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
only 1000 copies ! - w przełożeniu na dzisiejsze zainteresowanie zakupami i formę wydania = zaleganie przez wiele lat w distro za kilkanaście złotych
szkoda podejścia zespołu, bo muzyka dobra
szkoda podejścia zespołu, bo muzyka dobra
- Block69
Widocznie na ten moment jest to dla nich najlepsze rozwiązanie. Co za problem kupić płytę bezpośrednio od zespołu?
PENIS METAL
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... -dead.html" onclick="window.open(this.href);return false;