Żułek pisze:Jedrzejczyk znowu dostała w pape od łysej :P wiedziałem że tak będzie :P
zamiast trenować poszła do kościółka się modlić i bóg ją wydymał :P
Masterfulowy sport telegram :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Żułek pisze:Jedrzejczyk znowu dostała w pape od łysej :P wiedziałem że tak będzie :P
zamiast trenować poszła do kościółka się modlić i bóg ją wydymał :P
Kurna te ksw to od kilkunastu ostatnich edycji gówno niesamowite, coś typu gwiazdy biją się w ringu TVN. Wielki mistrz bedorf który umie tylko kopać podnieca się że pokonał pół emeryta pół amatora Pudziana. Skislem.wolff pisze:Godne powroty Materli i Bedorfa.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Poniosło ale słabe było to że nie dali mu pasa jak należy po walce. Dana pierdolił tylko żeby szedł do szatni itd. słabe w huj. Gdyby sytuacja była odwrotna to by jeszcze kwiaty conorowi pod nogi rzucali.pączek pisze:Dokładnie, trochę go później poniosło ale w sumie nie dziwne.
Ale trzeba przyznać że ten irol w stójce jest zajebisty plus ta jego inteligencja.wolff pisze:Dobrze, że zlał tego irytującego gwiazdorzynę. W sportach walki przebija go tylko Szpilcia .
On mimo wszystko aż tak prymitywny nie jest choć umiejętności podobne.dzik pisze:A Najman?wolff pisze:Dobrze, że zlał tego irytującego gwiazdorzynę. W sportach walki przebija go tylko Szpilcia .
Ojjj walki z diazem bdb. Uwielbiam nate'awolff pisze:Jeśli chodzi o zaciekłość to bardzo podobały mi się jego walki z Diazem (poziom pozasportowy prezentowali zresztą ten sam).
Fakt, gość potrafi walczyć i robi to w dość nieszablonowy sposób cóż z tego skoro poza ringiem zachowuje się jak prymitywny frajerzyna spod monopolowego. Ciuchy, miny, pozy, obrażanie a w czerepie pusto, dodatkowo wyłapał gęsty wpierdol za co biję brawo.
On mimo wszystko aż tak prymitywny nie jest choć umiejętności podobne.dzik pisze:A Najman?wolff pisze:Dobrze, że zlał tego irytującego gwiazdorzynę. W sportach walki przebija go tylko Szpilcia .
KSW straszną kupą jedzie, w sumie Janusze jarają się nie tym co na macie, bo tam przeważnie wieje nudą, a napinkami internetowymi, bluzgami i spięciami podczas ważenia oraz innymi szarpaninami. Ronią zaś łzy gdy po mordobiciu dawni wrogowie, prześcigają się w pochwałach, komplementach zapewniając wieczny szacun.
Walczył już, striptizer, aktor, teraz wyłapał wpierdol raper czekam na szansę dla Magdy Gesler.