MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MARE
TERRATUR pisze:
A new date for MARE - Ebony Tower has been set: August 23rd, thus making their one and only concert this year a release party, so to speak. Accompanied with the release there will also be a Lamia Vox EP released the same day. This EP consists of material made for the Mare album, but was leftover after the album was completed. Worry not, the outro made for Ebony Towers still made it and will send shivers down your spine, guaranteed. The limited version of these will be available at @beyond_the_gates_festival on release date, whatever’s left will be added to the store when home.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
Nowy wałek i okładka:

https://soundcloud.com/terratvr-possess ... nightbound
New release date for Mare's "Ebony Tower" is August 23rd, 2018!
The record will be available at the Beyond The Gates festival where the band will perform.
Released by Terratur Possessions exclusively.

The record will be available at the Beyond The Gates festival where the band will perform.
- maciek z klanu
Moja córka ma taki xd zajebiscie napierdala i gra. A tak serio bardzo się jaram tym nowym marenicram pisze:Tylko ten młot okazał się:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Fajny numer. I coraz bardziej podoba mi się brzmienie tej płyty.M.G. pisze:Nowy wałek i okładka:
-
- zaczyna szaleć
Mnie też z początku nie do końca leżało, ale z drugiej strony dużo dobrego dzieje się w tle. Przy mniej czytelnym dźwięku znanym z poprzednich wydawnictw myślę, że całość mogłaby sporo stracić.COFFIN pisze:Fajny numer. I coraz bardziej podoba mi się brzmienie tej płyty.
Numer trzyma poziom, bez większego zaskoczenia. O ile dobrze pamiętam już pojawił się przy okazji jakiegoś nagrania z koncertu.
- ozob
- zahartowany metalizator
To bedzie pelniak? Czy moze kolejna zalosna proba obrosniecia kultem? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
No to uslyszymy czy sie chociaz zbliza do poziomu tegorocznego Funeral Mist i Konokkelklang.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- COFFIN
Ty słuchałeś tego kawałka i wcześniej wrzuconych? 100% Mare w Mare. Bardzo dobrze wyrabiają klimat w tych średnich tempach. Nawet nie wiedziałem kiedy zleciało te ~ 10 minut. Całość spokojnie się obroni i utrzyma poziom 'Spheres Like Death'. To już słychać.
-
- zaczyna szaleć
Można spokojnie założyć, że już się obroniła, oczywiście dla kogoś kto ceni wcześniejsze wypusty. Po sieci krąży 5 utworów o łącznym czasie trwania ok. 40 minut. Podejrzewam, że większość (jak nie całość) jest już do osłuchania w tej czy innej wersji.COFFIN pisze:Całość spokojnie się obroni
- ozob
Szalu ni ma. Nic ponad norme. Ciekaw jestem dlugograja, ale poki co ten zespol nie zaprezentowal nic zeby nan czekac ze spuszczonymi getrami.COFFIN pisze:Ty słuchałeś tego kawałka i wcześniej wrzuconych? 100% Mare w Mare. Bardzo dobrze wyrabiają klimat w tych średnich tempach. Nawet nie wiedziałem kiedy zleciało te ~ 10 minut. Całość spokojnie się obroni i utrzyma poziom 'Spheres Like Death'. To już słychać.
- COFFIN
No dokładnie. 4 kawałki sam słyszałem na żywo, ale mimo wszystko ze studyjnym brzmieniem wypadają zdecydowanie lepiej. Dlatego od początku mówiłem, że nie ma obaw o to, że dadzą ciała. A biorąc pod uwagę, że sami mówią, że nawet nie planowali wydawać płyty, wszelkie komentarze odnośnie braku tejże do tej pory mogą sobie, albo kumplowi malkontenci włożyć, gdzieś.M.G. pisze:Można spokojnie założyć, że już się obroniła, oczywiście dla kogoś kto ceni wcześniejsze wypusty. Po sieci krąży 5 utworów o łącznym czasie trwania ok. 40 minut. Podejrzewam, że większość (jak nie całość) jest już do osłuchania w tej czy innej wersji.COFFIN pisze:Całość spokojnie się obroni
- ozob
Stekasz to ty piszac, ze wydawac nie mieli, a tu prosze. Juz nie taka elita. (: