BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BURZUM
Czy ja wiem czy złe? Dla mnie właśnie taka jest. Wraz z Filosofem mój ulubiony Burzum.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
Po Burzum rozpaczać nie mam zamiaru, zawsze traktowałem ten projekt jako ciekawostkę, trzeba jednak przyznać, że ten wylaniały dziadyga potrafił skomponować zacne kawałki. Nadal mam ciary na kulach gdy słucham Morgenrode, piękna muzyka.
Po Burzum rozpaczać nie mam zamiaru, zawsze traktowałem ten projekt jako ciekawostkę, trzeba jednak przyznać, że ten wylaniały dziadyga potrafił skomponować zacne kawałki. Nadal mam ciary na kulach gdy słucham Morgenrode, piękna muzyka.
Jebać żuli.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Co masz do HLTO? Dla mnie to oczywiste że jest ona szczytowym osiągnięciem Cunta Grisznaka.wolff pisze:Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
Yare Yare Daze
-
każdy ma swoje zdanie na temat szczytowych momentów. osobiście pluję sobie w brodę pamiętając, co kiedyś pierdoliłem o tej FENOMENALNEJ muzyce. płyty do FILOSOFEM włącznie to ideał tego typu grania, a Belus i Fallen to chyba najlepszy powrót w historii BM. nie mam tu nic do dodania
Jak chcesz to potrafisz. Jak na tym tle wypada twórczość Mikołaja z ekipą?hcpig pisze:Co masz do HLTO? Dla mnie to oczywiste że jest ona szczytowym osiągnięciem Cunta Grisznaka.wolff pisze:Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
- COFFIN
Ale takie pierdolenie nie ma sensu. Klimat przeniesiony w lata ówczesne i zagrany z dużo lepszym warsztatem. Nie raz mówiłem w kontekście innych kapel, że robią obecnie to samo, co klasycy na początku lat 90'. Trzeba być wyjątkowo żałosnym trutniem z kijem w dupie, żeby tego nie widzieć. Jest też opcja, że się nie slucha, a czyta zmazy fachowców od muzyki rozrywkowej typu punk:-)
'Come the Blessed Madness'
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie pamiętam kiedy ją ostatnio słuchałem, zresztą, dla mnie BM to ciekawostka, kilkanascie płyt które cenię a i tak odpalam 1-2 razy w ciągu roku. Burzum nigdy mnie niczym nie rozłożył na łopatki (Vargiem osobiście pogardzam) a te dwie pozycje które wymieniłem to jak dla mnie najlepsze strzały.hcpig pisze:Co masz do HLTO? Dla mnie to oczywiste że jest ona szczytowym osiągnięciem Cunta Grisznaka.wolff pisze:Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
Jebać żuli.
-
- zahartowany metalizator
Jak cały metal, nie? Fajnie jest posłuchać, ale łatwo przedawkować, a to kończy się utratą kontaktu z rzeczywistością.wolff pisze:Nie pamiętam kiedy ją ostatnio słuchałem, zresztą, dla mnie BM to ciekawostka, kilkanascie płyt które cenię a i tak odpalam 1-2 razy w ciągu roku. Burzum nigdy mnie niczym nie rozłożył na łopatki (Vargiem osobiście pogardzam) a te dwie pozycje które wymieniłem to jak dla mnie najlepsze strzały.hcpig pisze:Co masz do HLTO? Dla mnie to oczywiste że jest ona szczytowym osiągnięciem Cunta Grisznaka.wolff pisze:Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
I z tego co pamiętam, było więcej "strzałów" niż jeden ;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jestes uposledzony.COFFIN pisze:muzyki rozrywkowej typu punk:-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
hcpig pisze:Co masz do HLTO? Dla mnie to oczywiste że jest ona szczytowym osiągnięciem Cunta Grisznaka.wolff pisze:Filosofem i Belus, najlepsze co nagrał ten jednostrzałowy kryminalista.
Logiczne. Pierwszy Burzum jaki uslyszalem I okazalo sie, ze najlepszy.
-
Toś się dopiero zreflektował? ;) Toć on nie słyszał niczego poza łabędzim bzyczeniem z Norwegii lat obecnych i paroma wyjątkami z Ameryki.yossarian84 pisze:Jestes uposledzony.COFFIN pisze:muzyki rozrywkowej typu punk:-)
- ozob
Filozozofem>HLTO>Belus>Fallen.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Burzum nie zaczyna się od Hvis... ;)
- hcpig
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Oj nie, to znana postac w swiecie niedorozwojow.byrgh pisze:Toś się dopiero zreflektował? ;)i.yossarian84 pisze:Jestes uposledzony.COFFIN pisze:muzyki rozrywkowej typu punk:-)
Punk muzyka rozrywkowa,no zesz kurwa,jak bardzo trzeba byc brudnym w mozgu?
Tylko black metal muzyka dla elity xD
- COFFIN
O, pyrdziu nowego wafla znalazł. Dogadacie się:-)byrgh pisze:Toś się dopiero zreflektował? ;) Toć on nie słyszał niczego poza łabędzim bzyczeniem z Norwegii lat obecnych i paroma wyjątkami z Ameryki.yossarian84 pisze:Jestes uposledzony.COFFIN pisze:muzyki rozrywkowej typu punk:-)
'Come the Blessed Madness'
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale ziomus,czemu Ci sie wydaje, ze jestes mocno elitar y sluchajac bm? Nie jestes, serio, no kurwa Pogodz sie z tym I tyle. Ja pierdole, jezu chryste, jestes zwykly koles po prostu.
- COFFIN
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ciezko sie pogodzic ze jest sie zwyklym zjadaczem chleba, mimo tak niezwyklego gust muzycznego, widze :(