Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

18-05-2018, 13:47

a w nowym COD nie bedzie kampanii
świat się kończy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

18-05-2018, 14:10

Cod to tylko multi. Jebac kampanie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
hcpig

18-05-2018, 14:16

Żułek pisze:a w nowym COD nie bedzie kampanii
Niedobrze, gimnazjaliści popadną w depresję.
maciek z klanu pisze: Coooooo?? Nowy mortal?? Zesralem się
Jeżeli ciag wydawniczy NetherRealm zostanie zachowany to ok 7 czerwca będzie cinematic trailer (taki jak ten Scorpion vs Sub-Zero sprzed premiery MKX), a 11-12 czerwca właściwy gejmplej.

Wycieki spoilerów są bardzo rozproszone i niepewne ale część ma sens i sam wiele z nich przewidziałem jako logiczne:

- fabuła to atak / inwazyjny turniej Dark Raidena przeciwko Outworld
- nowe Deadly Alliance to Kitana i Liu Kang zamiast Shang Tsunga i Quan Chi
- Onaga wykluje się nie z Reptile'a lecz okaleczonego Goro (to zapowiadał komiks MKX zrobiony przez DC).
- Ma powrócić Shang Tsung (sugerowały to już endingi Ermaca, Erron Blacka, Mileeny i Cassie), Jade (jako jedyna nie wróciła jako zombie w MK i ma być powiązana z tą kobitką ze swego endingu w MK9), Noob Saibot (w oryginalnej linii czasowej Scorpion został wrzucony do soulnado i przeżył, zapowiada się mocna aluzja do tych wydarzeń), Daegon i Taven (by zamknąć watki z Armageddon, sugestia w endingach Takedy i Kenshiego)
- jako 'filmowych' DLC obstawiam Asha Williamsa i Pinheada, może Michaela Myersa ale ten IMHO jest zbyt zbliżony do Jasona Voorheesa

I co najważniejsze, story mode ma być duzo dłuższe! Co by nie mówić kompilacje cut-scen z nowych Mortali mogły robić za wielce udane filmy akcji więc jeżeli ma być jeszcze lepiej to... jaram się mocno.

A i mam nadzieję że nie włączą żadnej gównianej postaci wprowadzonej w MKX, nigdy nie było jeszcze Mortala z tak chujowym rosterem.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-05-2018, 14:41

maciek z klanu pisze:Cod to tylko multi. Jebac kampanie
a ty musisz zawsze wszystko na odwrót ? :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-05-2018, 15:41

hcpig pisze:
Żułek pisze:a w nowym COD nie bedzie kampanii
Niedobrze, gimnazjaliści popadną w depresję.
maciek z klanu pisze: Coooooo?? Nowy mortal?? Zesralem się
Jeżeli ciag wydawniczy NetherRealm zostanie zachowany to ok 7 czerwca będzie cinematic trailer (taki jak ten Scorpion vs Sub-Zero sprzed premiery MKX), a 11-12 czerwca właściwy gejmplej.

Wycieki spoilerów są bardzo rozproszone i niepewne ale część ma sens i sam wiele z nich przewidziałem jako logiczne:

- fabuła to atak / inwazyjny turniej Dark Raidena przeciwko Outworld
- nowe Deadly Alliance to Kitana i Liu Kang zamiast Shang Tsunga i Quan Chi
- Onaga wykluje się nie z Reptile'a lecz okaleczonego Goro (to zapowiadał komiks MKX zrobiony przez DC).
- Ma powrócić Shang Tsung (sugerowały to już endingi Ermaca, Erron Blacka, Mileeny i Cassie), Jade (jako jedyna nie wróciła jako zombie w MK i ma być powiązana z tą kobitką ze swego endingu w MK9), Noob Saibot (w oryginalnej linii czasowej Scorpion został wrzucony do soulnado i przeżył, zapowiada się mocna aluzja do tych wydarzeń), Daegon i Taven (by zamknąć watki z Armageddon, sugestia w endingach Takedy i Kenshiego)
- jako 'filmowych' DLC obstawiam Asha Williamsa i Pinheada, może Michaela Myersa ale ten IMHO jest zbyt zbliżony do Jasona Voorheesa

I co najważniejsze, story mode ma być duzo dłuższe! Co by nie mówić kompilacje cut-scen z nowych Mortali mogły robić za wielce udane filmy akcji więc jeżeli ma być jeszcze lepiej to... jaram się mocno.

A i mam nadzieję że nie włączą żadnej gównianej postaci wprowadzonej w MKX, nigdy nie było jeszcze Mortala z tak chujowym rosterem.
Dzięki za spore wyjaśnienie. Co do roostera mkx to faktycznie nowe postacie trochę z dupy, mnie tylko przypasowal kotal Kahn. Może daliby sindel? W ogóle poszerzylbym liczbę klasycznych postaci, coś ala Mk trilogy ale wiem że to mokry sen. Chciałbym żeby to wydali pod koniec roku. Ehhh teraz długie oczekiwanie się szykuje. Liczę też że poprawia reptilea bo ten z mkx był dość biedny. I co najważniejsze to żeby system walki został taki jak w mkx i nie przyszło im do głowy robienie zjebanych starć jak w i2
Awatar użytkownika
hcpig

18-05-2018, 20:42

maciek z klanu pisze:Chciałbym żeby to wydali pod koniec roku.
Nie ma szans, premiera pewnie w pierwszym kwartale 2019.

maciek z klanu pisze: W ogóle poszerzylbym liczbę klasycznych postaci, coś ala Mk trilogy ale wiem że to mokry sen.
Trzeci raz nie zrobią gry z na siłę rozbudowanym rosterm jak Trilogy/Armageddon bo widać że zależy im na jakości a ta przy liczbie +/-70 fajterów byłaby niemożliwa do osiągnięcia. Ja liczę na rewizję właśnie postaci nieklasycznych, zwłaszcza z ery PS2 bo jakie mieliśmy dotychczas z gier od czwórki w górę? Quan Chi, Shinnok, Tanya, Bo Rai Cho, Kenshi
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

20-05-2018, 09:26

Mam też pewność że w nowym Mk będzie baraka z czego się cieszę. Mają model z postaci z injustice 2 z ulepszonego blue beatlea
Awatar użytkownika
hcpig

20-05-2018, 14:12

Z przecieków jest info, że nie powróci nikt z zabitych w MKX czyli m. in. Baraka także możesz się rozczarować.

Z niewykorzystanych postaci ery PS2 zakładam Frost i Li Mei.

Aha, biorąc pod uwagę poziom animacji twarzy z Injustice 2 nareszcie kobiety nie bedą wyglądać jak transy.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

21-05-2018, 11:39

maciek z klanu pisze:Jak chcecie pooglądać dobre bijatyki online to polecam gracza Sonic Fox. To jest talent jakiego na scenie chyba nie było. Od mortal kombat 9 poprzez mkx i injustice 2 wygrywa wszystko jak leci. Do tego wymyśla nowe koncepcje gry mało używanymi postaciami. Mistrz i wirtuoz.
Ostatnio go oglądałem , taki czarny w fajnej czapce ale fakt że wymiata
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-05-2018, 14:12

vicek pisze:
maciek z klanu pisze:Jak chcecie pooglądać dobre bijatyki online to polecam gracza Sonic Fox. To jest talent jakiego na scenie chyba nie było. Od mortal kombat 9 poprzez mkx i injustice 2 wygrywa wszystko jak leci. Do tego wymyśla nowe koncepcje gry mało używanymi postaciami. Mistrz i wirtuoz.
Ostatnio go oglądałem , taki czarny w fajnej czapce ale fakt że wymiata
Gościu wypierdala z butów w mk9 mkx i2 a ostatnio widziałem że też dobrze mu idzie w dragon balla nowego. U niego ciekawe jest ze rządzi w tych grach wieloma postaciami np jego gry alienem w turniejach top na świecie to rzecz niespotykana. To samo jego strategiczne wręcz rozgrywki capitanem coldem to poezja
Awatar użytkownika
hcpig

22-05-2018, 22:33

Unreal na GOGu za darmo przez 24h, ponoć na Steam też.
Yare Yare Daze
byrgh
zahartowany metalizator

23-05-2018, 01:13

Należałoby nadmienić, że GOLD.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

23-05-2018, 08:44

gra w 640 na 480 nie odpala sie nawet na noim biurowym kompie, i to nie z winy kompa. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
byrgh
zahartowany metalizator

23-05-2018, 10:06

Dlatego nie krzyczeć, gdy jakaś wspaniałomyślna firemka bierze się za wznowienia, jeno przyklaskiwać. Mając ponad sto gier na steamie, bezproblemowo zagram w 2/3. To czym różni się np. Gothic Gold, który nie dość, że bez lokalizacji, to nie ma żadnego supportu, a do dziś chodzi za frajer w krajowych sklepach?
Awatar użytkownika
hcpig

04-06-2018, 21:57

Teraz na GOG za darmo Xenonauts, nie grałem i nie wiem czy dobre tylko informuję.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

05-06-2018, 18:32

Obrazek
Właśnie skończyłem. Świetne, nostalgia, wspomnienia automatów z wczasów nad morzem w dzieciństwie, kicz, patos i autentycznie zajebisty klimat w części Spencer Mansion. Nie wiedziałem, ze pierwszy RE to była taka dobra i klimatyczna gra. Pod koniec coraz częściej robiło się śmiesznie, za stary jestem by siedzieć z rozdziawioną gębą przed TV, podbnie jak z horrorami (filmami) kiedyś to było... niedługo zacznę Fatal Frame. Horrory to w zasadzie jedyne gry jakie mnie teraz interesują- wychowałem się na uwielbieniu do Silent Hill i jak już gram, to w takie gry- silnie fabularne, dla pojedynczego gracza, takie filmy interaktywne na kilka wieczorów. Na multiplayerowe szkoda mi czasu. Widzę ile potrafią zabierać go ludziom i nawet nie podchodzę do tematu
byrgh
zahartowany metalizator

05-06-2018, 18:54

hcpig pisze:Teraz na GOG za darmo Xenonauts, nie grałem i nie wiem czy dobre tylko informuję.
Mam od dawna na Steamie, podobnie jak setkę innych tytułów, w które jeszcze nie grałem ;) Od dobrobytu we łbie się przewraca.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

08-06-2018, 09:23

https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe ... ry-na-ps4/" onclick="window.open(this.href);return false;

promocje na gry ps4 w MM, saturnach i rtveuroagd
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-06-2018, 09:39

na ps4 dali dla oplacajacych abonament X-COM2 za free
Awatar użytkownika
hcpig

08-06-2018, 22:03

No i wbrew praktyce nie było trailera Mortala na tydzień przed E3 :/

Mam nadzieję że same targi to maksymalny termin dla zapowiedzi MKXI.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ