Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- von Leers
- zaczyna szaleć
Re: Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Eee tam - typowe szczeniackie zachowanie - weźmy wszystko co jest znienawidzone - pedofilia, nazizm, ISIS, kazirodztwo itd. zróbmy z tego głupawą mieszankę - "zszokujmy" wszystkich - ale to wszystkich - ktoś nas zauważy. Olałbym tę idiotyczną prowokację bo niestety ale każda wzmianka - a na różnych forach już takowe zauważyłem - sprawia, że ktoś się tym czymś zainteresuje. Nie da się ukryć, że sam się na to złapałem. Taki durnowaty sposób na "zaistnienie" wg mnie. A teoretycznie to co powinno być najważniejsze - czyli muzyka - no sami posłuchajcie - link ktoś zapodał wyżej - w sumie dałem radę przesłuchać może w sumie z 2-3 minuty "skacząc". Parafrazując Nowego z "Psów": "to nawet nie jest złe to jest po prostu bezdennie głupie". Impaled Northern Moonforest - to np. było zabawne - to "coś" nie jest:/
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
knaar pisze:Poniżej masz link do swojej kopii promówki:Nasum pisze:Sybir pisze:Kol. Nasum, to dzieła! :D
Ktoś mnie wzywał? Co zrecenzować? :D
https://www.youtube.com/watch?v=F5HfXdNKXYw
Kurwa, litości......
- von Leers
- zaczyna szaleć
W sumie niepotrzebnie się rozpisałem wyżej - kol. Nasum ujął to lepiej w dwóch słowach :D
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-

TRIBULATION - nawet w plenerze widać, że to pipy. Proszę zobaczyć jak układają sobie swoje chude nóżki :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
I pomysleć że ci pedali byli kiedyś odpowiedzialni za fantastyczną jedynkę Stench... :(
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Piękne chłopaki, tuliłbym ich, brał na kolana, głaskał i poił wodą bezglutenową. Tę jedynkę Stench muszę w końcu kupić.
- Medard
Na koncercie zorientowałem się, że Tribulation to pipy, po ich baletowych tańcach.Pacjent pisze:
TRIBULATION - nawet w plenerze widać, że to pipy. Proszę zobaczyć jak układają sobie swoje chude nóżki :)
A szkoda bo The Formulas of death to b. dobra płyta. Children też dobra.
- nagrobek
ja natomiast zorientowałem się, że jesteś pipą po twoim nicku:)
Bo przecież najważniejsze w muzyce i w ogóle w życiu jest to , kto jak wygląda. Ja pierdole co za pacjenci.
- nagrobek
ejże, przecież sam nie raz i nie dwa jechałeś bezlitośnie po typach w pantoflach, rurkach i z torebkami:)
A dzisiaj takich w Krakowie zatrzęsienie, bo maja jakieś święto.
Niemożliwe, musiałeś nie złapać kontekstu, albo ironii.nagrobek pisze:ejże, przecież sam nie raz i nie dwa jechałeś bezlitośnie po typach w pantoflach, rurkach i z torebkami:)
-
Na pewno nie poszedłbyś z nimi na piwo!
- uglak
Juwenalia?Karkasonne pisze:A dzisiaj takich w Krakowie zatrzęsienie, bo maja jakieś święto.
Guilty of being right
Właśnie nie, uczennica mnie uświadomiła że jest jakiś queer festiwal czy coś podobnego, święto LGBT, a potem przejeżdżając przez planty widziałem kilku facetów w sukienkach i z makijażami. Na początku pomyślałem, że to jakiś Anglik najebany gania, ale potem połączyłem fakty.uglak pisze:Juwenalia?Karkasonne pisze:A dzisiaj takich w Krakowie zatrzęsienie, bo maja jakieś święto.
-
Przecież grają taką samą muzykę. Nie rozumiem o co Ci chodzi.535 pisze:Bo przecież najważniejsze w muzyce i w ogóle w życiu jest to , kto jak wygląda. Ja pierdole co za pacjenci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
chyba Cie wkrecila - dzis byl korowod juwenaliowy ;-)Karkasonne pisze:Właśnie nie, uczennica mnie uświadomiła że jest jakiś queer festiwal czy coś podobnego, święto LGBT, a potem przejeżdżając przez planty widziałem kilku facetów w sukienkach i z makijażami. Na początku pomyślałem, że to jakiś Anglik najebany gania, ale potem połączyłem fakty.uglak pisze:Juwenalia?Karkasonne pisze:A dzisiaj takich w Krakowie zatrzęsienie, bo maja jakieś święto.
http://www.gazetakrakowska.pl/juwenalia ... ,13186706/" onclick="window.open(this.href);return false;
chociaz w sumie studenci w juwenalia to polaczenie facetow w sukienkach i najebanych anglikow, wiec byles blisko.
Guilty of being right
Wiem, że był, bo widziałem masę osób w przebraniach, ale to nie wyglądało nijak na przebrania, a po drugie to uczennica jest aktywistką LGBT;)uglak pisze: chyba Cie wkrecila - dzis byl korowod juwenaliowy ;-)
http://www.gazetakrakowska.pl/juwenalia ... ,13186706/" onclick="window.open(this.href);return false;
chociaz w sumie studenci w juwenalia to polaczenie facetow w sukienkach i najebanych anglikow, wiec byles blisko.
Wcale nie jest to takie pewne, po tym jak w Poznaniu wykonałem klasycznego misia z garowym Dodheimsgard. Zazwyczaj tak się składa ,że muzyka łączy, a nie dzieli. Oczywiście nie tutaj na forum. Tu wszystko działa inaczej.est pisze:Na pewno nie poszedłbyś z nimi na piwo!