MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MORBID ANGEL
Posłuchałem po przerwie nowego Morbid, i niestety album nie wytrzymał krótkiej próby czasu.
Nie jest zły, ale taki Dead Congregation zmiata Morbidów jednym utworem.
- ozob
- zahartowany metalizator
Jednym piwrdolnieciem w strune.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
Jak zwykle cos czytasz i nie potrafisz zrozumiec. My tu o terazniejszosci.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Jak zwykle sobie tłumaczysz swoją "ułomność". Zupełnie nie wiem dlaczego.ozob pisze:Jak zwykle cos czytasz i nie potrafisz zrozumiec. My tu o terazniejszosci.
śwetnie że wesq
- dzik
Ale do pierwszych trzech płyt to okładki są genialne.COFFIN pisze:Do okładek też szczęścia nie ma (ją).
dobry kościół to kościół spalony
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Połączenie Labiryntu Fauna i Gwiezdnych Wojen. Horror, ale dla fanów zespołu, którzy to oglądają.Jan_Bińczycki pisze:Pozamiatane ;)Gall pisze:Nader Sadek zmajstrował im video:
[youtube][/youtube]
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
jebnij się w łeb. mocnoshadowthrone pisze:Posłuchałem po przerwie nowego Morbid, i niestety album nie wytrzymał krótkiej próby czasu.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zależy który DC i który MA.
Graves of the Archangels to przecież jeden z najdoskonalszych wyziewów ostatnich lat więc ostatnie Morbidy są zupełnie bez startu.
Graves of the Archangels to przecież jeden z najdoskonalszych wyziewów ostatnich lat więc ostatnie Morbidy są zupełnie bez startu.
Jebać żuli.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Nie no, sorry, ale ostatni MA nie podchodzi ani do jedynki, ani do dwójki Greków. Oba materiały DC są ciekawsze kompozycyjnie, a serwują równie duszny i gęsty wpierdol.
- hcpig
Całe to Dead Congregation to potworna nuda, konfrontacja z Morbidami buahahahahahha.
Yare Yare Daze
- KKK
- postuje jak opętany!
Takie są niestety fakty,naśladowco Drona.Heretyk pisze:jebnij się w łeb. mocnoshadowthrone pisze:Posłuchałem po przerwie nowego Morbid, i niestety album nie wytrzymał krótkiej próby czasu.
To prawda. Też mnie do szału doprowadza , gdy mgła napierdala do znudzenia i w koło ten burzum, a nie czekaj... przecież Mikołaj siedział w zapomnianym lesie.hcpig pisze:Całe to Dead Congregation to potworna nuda, konfrontacja z Morbidami buahahahahahha.
-
Yupi.hcpig pisze:Całe to Dead Congregation to potworna nuda
Z tego co pamiętam, Drone od zawsze był gorącym zwolennikiem tej wydmuszki.KKK pisze:Takie są niestety fakty,naśladowco Drona.Heretyk pisze:jebnij się w łeb. mocnoshadowthrone pisze:Posłuchałem po przerwie nowego Morbid, i niestety album nie wytrzymał krótkiej próby czasu.
- von Leers
- zaczyna szaleć
Zwał jak zwał - dla mnie dobra płyta ale niestety ma tę przypadłość, że słuchając w którymś momencie zaczynam się zastanawiać "Co puszczę następne". Jebnę herezją ale nieszczęsny "Illud" potrafił mnie bardziej zaskoczyć z utworu na utwór bo nie wiedziałem "co teraz odpierdolą". Tu stety -niestety - przewidywalność 10. Ot - Morbid Angel - literek I J nie było - wracamy do F/G. Oby nie do H (jest jakaś tendencja do rehabilitowania tej płyty - zauważyłem - u mnie nie :/)
Wiem że kolega z Facimiechu zaraz mi dopierdoli od grubasów i pewnie trochę będzie miał rację, ale tym wpisem pozwolę wszystkim przypomnieć czym był kiedyś Morbid Angel. Jebnę słupkiem, punktem odniesienia.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- wolff
- rasowy masterfulowicz
O kurwa, wąsaty grubas znowu się napierdolił i pisze bzdury (dlczego mnie to nie dziwi).
Dyskusja traktuje o ostatnich płytach MA iDC a nie o tym, że kiedyś był taki fajny band z florydy który nagrał choćby Altars of Madness a po latach działalności skończył jako marna kapelka dla wąsatych, wiecznie najebanych grubasów czego dowodem są choćby ich trzy ostatnie pierdy.
Dyskusja traktuje o ostatnich płytach MA iDC a nie o tym, że kiedyś był taki fajny band z florydy który nagrał choćby Altars of Madness a po latach działalności skończył jako marna kapelka dla wąsatych, wiecznie najebanych grubasów czego dowodem są choćby ich trzy ostatnie pierdy.
Jebać żuli.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jakby na nowej płycie MA wszystkie utwory byłyby równie dobre jak Paradigms Warped, nie byłoby wątpliwości co lepsze. Niestety nierówna płyta, pod koniec trochę nudzi. Te numery Tuckera to raczej poziom jego zespołu Warfather, a nie MA.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
ja tam się nie dziwię, że komuś może pasować Dead Congregation bardziej niż (nowy) MA. jednak zawsze będę reagował na pierdolenie w stylu, że ci pierwsi zmiatają drugich jednym riffem, czy tam piosenką. bo to już są typowe bzdury
-
ech, to był jednak błąd z tym Tolkienem w avatarze. już chyba trzeci albo czwarty cymbał się czepia :(KKK pisze:
Takie są niestety fakty,naśladowco Drona.