Coś osłabł Hajp na Black Majesty.rmk pisze:Czarny LP nadal dostępny, miałem brać ale olałem bo dopiero teraz ogarnąłem, że to 7-calówka.maciek z klanu pisze:Jak tam udało się wam kupić black majesty?
TERRATUR POSSESSIONS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: TERRATUR POSSESSIONS
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
heh, to jest umiejętne pompowanie balonika!COFFIN pisze:^ Będzie jeszcze jeden rzut, jakby co.
- COFFIN
- IMP-|-OUS
Akcja z repress LP FLESH CATHEDRAL też dobra xD
- COFFIN
- IMP-|-OUS
Bywa xD
- COFFIN

At long last! The new album is finished recorded and I’m completely blown away from the premixes I’ve heard today.
“NEW ALBUM FINISHED! Final mixing stages are upon us and off to press it goes.
'Come the Blessed Madness'
- dzik
- zahartowany metalizator
Czyli co? Wyjdzie pewnie w okolicy 2020 roku?COFFIN pisze:
At long last! The new album is finished recorded and I’m completely blown away from the premixes I’ve heard today.
“NEW ALBUM FINISHED! Final mixing stages are upon us and off to press it goes.
dobry kościół to kościół spalony
- COFFIN
Te tegoroczne obsuwy były spowodowane tym, że tłocznia krzyknęła 2 x tyle kasy, co zwykle za wytłoczenie płyt na wcześniej zapowiadany termin. I pan O. pokazał im fakju:)
- IMP-|-OUS
- Sova
- rasowy masterfulowicz
tak nowa dostawa Terratur wygląda w realu. Wydania jakościowo bardzo ok.

- COFFIN
Knokkelklang wygrał. Nadal będę twierdził, że najlepsze rzeczy z Terratur to ze własnego podwórka.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
też bardzo lubię , w PL mało znany, więcej sprzedałem poza kraj, może się to zmieni. rozumiem, że paka doszła ?COFFIN pisze:Knokkelklang wygrał. Nadal będę twierdził, że najlepsze rzeczy z Terratur to ze własnego podwórka.
- COFFIN
Tak, wysłałem Ci maila. Co prawda musiałem jechać na pocztę, bo do skrzynki się te Twoje kartony nie mieszczą:

a sąsiada chyba akurat nie było, ale grunt że jest:) Knokkelklang zrobił mi weekend. Zajebisty materiał.
Mogliby wszystkie dema wydać zbiorczo. Tez przecież dobre.

a sąsiada chyba akurat nie było, ale grunt że jest:) Knokkelklang zrobił mi weekend. Zajebisty materiał.
Mogliby wszystkie dema wydać zbiorczo. Tez przecież dobre.
-
- zaczyna szaleć
Warto wspomnieć, że "islandzka" część wytwórni oraz niektóre nie-norweskie ekipy, wyemigrowały ostatnim czasem gdzie indziej. Wygląda na to, że uwaga wydawnicza skupia się właśnie na lokalnym gruncie, co cieszy - chociaż oczywiście nie nazwy, a jakość materiałów będzie najlepszym weryfikatorem, zobaczymy.COFFIN pisze:Nadal będę twierdził, że najlepsze rzeczy z Terratur to ze własnego podwórka.
Knokkelklang natomiast jest dopisane do listy zakupów, dema w większości bardzo dobre. Kalk & Aske nawet więcej.
- COFFIN
I bardzo dobrze. Kolesie w zielonych glanach jakoś nigdy nie pasowali mi do tej wytwórni; )M.G. pisze:
Warto wspomnieć, że "islandzka" część wytwórni oraz niektóre nie-norweskie ekipy, wyemigrowały ostatnim czasem gdzie indziej.
-
- zaczyna szaleć
Modowe preferencje tych ludzi, fakt że byli wydawani pod tym znaczkiem, ich twórczość i oni sami nie bardzo mnie interesują. ;) Jeśli ma to jednak zwiastować skupienie się na nowych strzałach na poziomie ostatniego materiału Cornigr czy takiego Ritual Death oraz na dawno zapowiedzianych, a nie wydanych do tej pory materiałach jak reedka materiałów Selvhat czy Kaosritual - jestem zdecydowanie na tak.COFFIN pisze:I bardzo dobrze. Kolesie w zielonych glanach jakoś nigdy nie pasowali mi do tej wytwórni; )M.G. pisze:
Warto wspomnieć, że "islandzka" część wytwórni oraz niektóre nie-norweskie ekipy, wyemigrowały ostatnim czasem gdzie indziej.
- COFFIN
Mam nadzieje, że Selvhat wyjdzie tez na CD. No i Dark Sonority. Oprócz Mare na nich najbardziej czekam. Materiał jest zrobiony, ale nie wiem, czy wzięli się za nagrywanie od zeszłego lata.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Generalnie jeżeli chodzi o Islandię, to z TP pełniak Svartidaudi nadal lubię, natomiast reszta nudzi mnie jak sam skurwesyn, chyba nie moje klimaty.