A ty se kup mozg, moze zaczniesz myslec. Jak cie starzy nie nauczyli kultury, to nie nauczy cie zaden moderator kasujac twoje toksyczne wysrywyhcpig pisze:Kup sobie manekin będziesz nim rządził. Olo jednoznacznie zadeklarował że będzie kasował toksyczny kontent.Triceratops pisze: Za te skasowane ksiazki Olo tego mi nie kasuj...
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
woodpecker from space
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
dobre. starachowice w warszawie i ulica wielicka w krakowie . tam nieustannie trwaja walki i nalezy unikac. zapisane w notatnikuTriceratops pisze:"Bo do pewnych miejsc w Wa-wie niektórzy nie mają już wstępu..."
w temacie- wszystkie tematy o zespolach, ktore mnie interesuja sa tak obsrane ze glowa boli. najsmieszniejsze, ze przez tych ponoc "wartosciowych uzytkownikow" ktorzy juz odeszli, bo masterful sie zrobil chujowy. kuriozum:D
oczywiscie nie nalezy tego kasowac.
niech to miejsce niebawem zniknie
Czytam, czytam. Przypominam sobie co już dotąd napisano tu i tam. Przypominam sobie co wróble ćwierkają i wychodzi całe polskie piekiełko. Ci co zostali i piszą, są niezadowoleni, ci co poszli, ale czytają, wkurwieni, a ci co poszli i mają w dupie, niezadowoleni , a czasem wkurwieni. Niewiele z tego rozumiem.
- Triceratops
Lucek bdb herbatnik. Może trochę szorstki w obyciu, ale zwykle konkretny. Jednak nie ma się co dziwić, skoro nawet pewien niezwykle sympatyczny wokalista, otrzymał na tym forum reprymendę za używanie wulgaryzmów w trakcie występu kapeli grającej muzykę, której częścią składową są wulgaryzmy. Zaczyna się robić ciekawie. Nowocześni metalowcy domagają się kultury. Chcą cenzurować samych siebie.
Przypomniała mi się anegdota, którą opowiedziała mi moja wówczas dziewczyna: Otóż jechała ona pewnego razu autobusem, na którego końcu siedział pan żul. No i jak żul, zrzygał się na podłogę. Na początku kierowca tego nie zauważył. Przyhamował gdzieś, rzygi popłynęły nurtem bogatym a szerokim do przodu. Kierowcy, cały czerwony, opierdolił dziada borowego i dał mu szmatę i kazał ścierać. Ten starł tylko obok siebie. Kierowca pokazuje rzygi, które popłynęły dalej, i mówi:535 pisze:Lucek bdb herbatnik. Może trochę szorstki w obyciu, ale zwykle konkretny. \
- A tam to co?
- Oooo ja przepraszam. Ja tam nie narzygałem.
No i Lucek taki jest, zwykle konkretny, ale zwykle te konkrety to zrzyganie się w temacie i patrzenie, jak płynie to dalej.
Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
-
- zahartowany metalizator
Wszak przewędrował przez całą Afrykę i z połowę Indii ;)
To prawda! Daj znać, gdy będziesz chciał kolejną.535 pisze:Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.Karkasonne pisze:To prawda! Daj znać, gdy będziesz chciał kolejną.535 pisze:Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie Kolego, ale Pan to akurat zdążył się zaimpregnować w ciągu lat nałogu autopsyjnego.535 pisze:Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.Karkasonne pisze:To prawda! Daj znać, gdy będziesz chciał kolejną.535 pisze:Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
moim zdaniem wychodzi tylko:
- brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tego co napisali inni
- uznawanie tylko własnej opinii za jedyną dobrą i właściwą
- rzucanie bluzgów, tylko dla zabawy, bez jakiegokolwiek sensu
W rzeczywistym świcie by to tak nie przeszło, tutaj jest net, więc co komu za to zrobią.
Mi nie przeszkadzają same kłótnie, sam chętnie czasami uczestniczę :)
Przeszkadza mi to, że trudno się dokopać przez bluzgi do sensownych tekstów oraz same posty, które są bluzgami dla bluzgów
- brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tego co napisali inni
- uznawanie tylko własnej opinii za jedyną dobrą i właściwą
- rzucanie bluzgów, tylko dla zabawy, bez jakiegokolwiek sensu
W rzeczywistym świcie by to tak nie przeszło, tutaj jest net, więc co komu za to zrobią.
Mi nie przeszkadzają same kłótnie, sam chętnie czasami uczestniczę :)
Przeszkadza mi to, że trudno się dokopać przez bluzgi do sensownych tekstów oraz same posty, które są bluzgami dla bluzgów
Die Welt ist meine Vorstellung.
Chyba bym Cię zabił śmiechem gdybyś to zrobił535 pisze:Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.
- Drone
Hehe, to był taki czas, że już samo wymienienie nazwy typu SATANIC WARMASTER, STRIBORG, MUTIILATION, LIK czy VLAD TEPES uruchamiało lawinę komentarzy znawców i specjalistów od black metalu, i to wszystko tam jest :)pr0metheus pisze:dobre. starachowice w warszawie i ulica wielicka w krakowie . tam nieustannie trwaja walki i nalezy unikac. zapisane w notatnikuTriceratops pisze:"Bo do pewnych miejsc w Wa-wie niektórzy nie mają już wstępu..."
w temacie- wszystkie tematy o zespolach, ktore mnie interesuja sa tak obsrane ze glowa boli. najsmieszniejsze, ze przez tych ponoc "wartosciowych uzytkownikow" ktorzy juz odeszli, bo masterful sie zrobil chujowy. kuriozum:D
oczywiscie nie nalezy tego kasowac.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
Ktoś objaśni, gdzie w Wwie jest ta dzielnia/ ulica starachowice? Nigdy nie słyszałem o takiej.pr0metheus pisze:dobre. starachowice w warszawie i ulica wielicka w krakowie . tam nieustannie trwaja walki i nalezy unikac. zapisane w notatnikuTriceratops pisze:"Bo do pewnych miejsc w Wa-wie niektórzy nie mają już wstępu..."
- Triceratops
Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
woodpecker from space
- Medard
W tej tajnej strefie walki kibice LegiiTriceratops pisze:Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
walczą z kibicami innych drużyn,
gdy trzeba bronić Voivod, bo gdzieś napiszą,że nie słychać kanadyjczyków na Rebel Extravaganza?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Gdzie?Triceratops pisze:Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
Jebać żuli.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Forume stało z 10 min. bo naprawianie robiłem bazy. Daje to jakąś poprawę na krótki okres, ale ostatecznie muszę przenieść wszystko na nowszą wersję phpbb żeby naprawdę przestało mulić. Tylko kurwa czaaaasu brak. :(
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Wiesza się mi coś forum ostatnio. Czy tylko ja tak mam?