Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
Byłby ktoś w stanie sklecić parę słów na temat serialu Fringe? Warto?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
przypominam o nowym sezonie genialnego Silicon Valley
w trzecim odcinku można kilkanaście razy posłuchać jednego z kawałków Napalm Death :D
wróciło też Santa Clarita Diet, nadal fajne
w trzecim odcinku można kilkanaście razy posłuchać jednego z kawałków Napalm Death :D
wróciło też Santa Clarita Diet, nadal fajne
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Najważniejsze, że wróciło

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
zaczynam, bo lubię czarnych braciPierec pisze:
dobry serial.
te klimaty zawsze się fajnie ogląda
-
byrgh
Fringe S01
Przeleciałem ze trzy odcinki i całkiem fajnie się toto zapowiada. John 'Denethor' Noble w roli nierozgarniętego i zdrowo jebniętego naukowca jest śweitny.
-
hes
- zaczyna szaleć
Finał 8 sezonu TWD. Jakby to delikatnie ująć... mógłby być bardziej porywający.
- December
- postuje jak opętany!
A jak kolejne odcinki ? bo odpuściłem po 3 odcinku 8 sezonu i jakoś nie mogę się zebraćhes pisze:Finał 8 sezonu TWD. Jakby to delikatnie ująć... mógłby być bardziej porywający.
- Wrzesień
- rozkręca się

Mało znany, ale całkiem dobry. Kryminalna zagadka nie jest tu jakoś szczególnie spektakularna (choć dla mnie finalnie satysfakcjonująca), ale klimat małego, pełnego mrocznych sekretów miasteczka bardzo urokliwy. Dobrze się oglądało.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wcale mnie to nie dziwi ;) póki co najlepszy odcinek nr. 8December pisze:A jak kolejne odcinki ? bo odpuściłem po 3 odcinku 8 sezonu i jakoś nie mogę się zebraćhes pisze:Finał 8 sezonu TWD. Jakby to delikatnie ująć... mógłby być bardziej porywający.
nr. 9 gadu gadu pierdu pierdu chociaż zdechła osóbka która mnie wkurwiała :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
koniec Homeland
Serial "Homaland" zakończy się wraz z 8. sezonem - wyznała aktorka Claire Danes, która w produkcji wciela się w główną rolę.
Informacją o zakończeniu serialu "Homeland" podzieliła się Claire Danes w wywiadzie z Howardem Sternem, amerykańskim dziennikarzem i satyrykiem. Aktorka wyznała także, że ma mieszane uczucia w związku z decyzją stacji.
Aktualnie emitowany jest 7. sezon serialu. Finałowy epizod "Homeland" będzie miał swoją premierę 29 kwietnia.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ósmy sezon The Walking Dead zaliczony. [SPOJLER] Sielankowo-mesjańskie zakończenie takie, że mógłby być to ostatni ostatni sezon, ale tak raczej nie będzie, gdyż ujawniła się w jednym z ostatnich odcinków nowa siła, przy której cała reszta to zapewne pikuś, a wewnątrz "nowego" społeczeństwa kwitnie ewidentnie spisek. Nic, czekam na następny. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Maro
- weteran forumowych bitew
i owszem dotrwałem z " męką " do ósmego sezonu, ale nie mogę przez niego przebrać mam już dość niech ten koszmar już się skończy ;)Plagueis pisze:Ósmy sezon The Walking Dead zaliczony. [SPOJLER] Sielankowo-mesjańskie zakończenie takie, że mógłby być to ostatni ostatni sezon, ale tak raczej nie będzie, gdyż ujawniła się w jednym z ostatnich odcinków nowa siła, przy której cała reszta to zapewne pikuś, a wewnątrz "nowego" społeczeństwa kwitnie ewidentnie spisek. Nic, czekam na następny. :)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Szczerze powiedziawszy, te ostatnie odcinki trochę ruszyły, pogrążony ostatnimi czasy w stagnacji, ostatni sezon; oglądałem z względnym zainteresowaniem. ;)
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Ash Vs. Evil Dead zakonczy swoj trupi zywot na trzecim sezonie...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

dobre :-)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Może i dobrze - pomysły by się skończyły, jak w TWD, a tak odejdzie w chwale. Sam serial świetny. :DHellrocker pisze:Ash Vs. Evil Dead zakonczy swoj trupi zywot na trzecim sezonie...
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
ja zakończyłem przygodę z tym chujstwem po trzecim sezonie. mało jest innych, zajebistych seriali? bardzo wam się nudzi? jesteście masochistami, czy o co tu chodzi?Maro pisze:i owszem dotrwałem z " męką " do ósmego sezonu, ale nie mogę przez niego przebrać mam już dość niech ten koszmar już się skończy ;)Plagueis pisze:Ósmy sezon The Walking Dead zaliczony. [SPOJLER] Sielankowo-mesjańskie zakończenie takie, że mógłby być to ostatni ostatni sezon, ale tak raczej nie będzie, gdyż ujawniła się w jednym z ostatnich odcinków nowa siła, przy której cała reszta to zapewne pikuś, a wewnątrz "nowego" społeczeństwa kwitnie ewidentnie spisek. Nic, czekam na następny. :)
- dzik
Mnie tam się podoba, więc oglądam. Jestem w połowie ósmego sezonu i jestem bardzo zadowolony.Heretyk pisze:ja zakończyłem przygodę z tym chujstwem po trzecim sezonie. mało jest innych, zajebistych seriali? bardzo wam się nudzi? jesteście masochistami, czy o co tu chodzi?Maro pisze:i owszem dotrwałem z " męką " do ósmego sezonu, ale nie mogę przez niego przebrać mam już dość niech ten koszmar już się skończy ;)Plagueis pisze:Ósmy sezon The Walking Dead zaliczony. [SPOJLER] Sielankowo-mesjańskie zakończenie takie, że mógłby być to ostatni ostatni sezon, ale tak raczej nie będzie, gdyż ujawniła się w jednym z ostatnich odcinków nowa siła, przy której cała reszta to zapewne pikuś, a wewnątrz "nowego" społeczeństwa kwitnie ewidentnie spisek. Nic, czekam na następny. :)
dobry kościół to kościół spalony
- wonsz
Baskets bardzo spoko, ale z tych śmieszno smutnych bardziej podchodzi mi Louie i Bojack Horseman. Chociaż i tak do nieosiągalnego poziomu przygnębienia CK dobił w Horace & Pete z plejadą świetnych ról.yossarian84 pisze:
dobre :-)
rzułf
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Czy z postów osób tu piszących wynika, że cierpią oglądając kolejne sezony? Dziwne pytania zadajesz, naprawdę...Heretyk pisze:ja zakończyłem przygodę z tym chujstwem po trzecim sezonie. mało jest innych, zajebistych seriali? bardzo wam się nudzi? jesteście masochistami, czy o co tu chodzi?Maro pisze:i owszem dotrwałem z " męką " do ósmego sezonu, ale nie mogę przez niego przebrać mam już dość niech ten koszmar już się skończy ;)Plagueis pisze:Ósmy sezon The Walking Dead zaliczony. [SPOJLER] Sielankowo-mesjańskie zakończenie takie, że mógłby być to ostatni ostatni sezon, ale tak raczej nie będzie, gdyż ujawniła się w jednym z ostatnich odcinków nowa siła, przy której cała reszta to zapewne pikuś, a wewnątrz "nowego" społeczeństwa kwitnie ewidentnie spisek. Nic, czekam na następny. :)