Behemoth v.2

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: Behemoth v.2

16-04-2018, 13:18

Który to? :D

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-04-2018, 13:29

:-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Mane
zaczyna szaleć

16-04-2018, 14:07

Śmiechu hihu, a Messe Noire CD+DVD szybciutko się wyprzedało...
Awatar użytkownika
Medard

16-04-2018, 14:51

Mane pisze:Śmiechu hihu, a Messe Noire CD+DVD szybciutko się wyprzedało...
Jaki był nakład?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Heretyk

16-04-2018, 16:14

ozob pisze:
Heretyk pisze:Sztuka przez kurewsko wielkie SZ. znając dość tradycyjne podejście Inferno do muzyki, ciekaw jestem, co sobie myśli musząc uczestniczyć w tej jebanej komedii
Myslisz, ze ma takie rozterki gdy liczy pieniadze jakie ma z Behemoth? (:
chłopie nie mam pojęcia. wiem co sam bym zrobił będąc na jego miejscu. otóż oświadczyłbym , że jako wieloletni członek zespołu, pracujący na sukces tak mocno jak nerdżal, albo i bardziej, nie będę uczestniczył w jakichś szopkach i robił z siebie debila. nie sądzę, by jakoś mocno stracili finansowo nagrywają jakiś "normalny" klip, albo nie robiąc tego wcale

inna sprawa, że koleś może nie ma jaj, boi się darskiego, ma to w dupie, lub jest zbyt głupi by się przeciwstawić? nie wiem, nie znam go, nie zamierzam obrażać, nie moja sprawa w sumie
Nasum

16-04-2018, 16:42

535 pisze:Co nie zmienia faktu że cała otoczka jest tak gówniana, że aż żenująca. Nie jestem w stanie pojąć jak można się zgadzać na taką błazenadę. Pióra w dupie tylko brakuje.

Gdyby nie kontrowersje, parcie na szkło Nergala i cała ta gówniana otoczka, to czy sukces Behemotha też byłby tak spektakularny?
Nasum

16-04-2018, 16:49

Nergal komentuje: "Z największą dumą prezentujemy Wam nasze najnowsze dzieło: teledysk do 'O Father O Satan O Sun'. Nie będę komentował tego obrazu, bo wiem, że obraz i sztuka mówią same za siebie. Chciałbym za to wyrazić najgłębszą wdzięczność dla Dariusza Szermanowicza oraz Grupy 13 za lata absolutnie satysfakcjonującej współpracy. Rządzicie! Niektórzy zapewne zastanawiają się, dlaczego inwestujemy mnóstwo pieniędzy w wydanie takiego teledysku, wspierającego premierę albumu live, biorąc pod uwagę fakt, że nasz najnowszy jedenasty album jest prawie gotowy... Cóż... ponieważ możemy! A dodatkowo cykl 'The Satanist' nie mógłby zostać zamknięty bez tego epickiego przedsięwzięcia, więc... weźcie swój popcorn, usiądźcie wygodnie i bawcie się dobrze".
Awatar użytkownika
Anzhelmoo
weteran forumowych bitew

16-04-2018, 18:11

Heretyk pisze: inna sprawa, że koleś może nie ma jaj, boi się darskiego, ma to w dupie, lub jest zbyt głupi by się przeciwstawić? nie wiem, nie znam go, nie zamierzam obrażać, nie moja sprawa w sumie
Bez takich! Inferno robi to bo po prostu chce i ma na to ochotę, nie traktujcie go jak męczennika, czy szantażowanego dzieciaka ;)
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

16-04-2018, 19:43

Bez takich! Inferno robi to bo po prostu chce i ma na to ochotę, nie traktujcie go jak męczennika, czy szantażowanego dzieciaka.
W punkt.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

16-04-2018, 20:19

I chyba dostaje za swą prace wynagrodzenie.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
trup

16-04-2018, 23:21

wolff pisze:I chyba dostaje za swą prace wynagrodzenie.
Noż kurwa. Jak może? Powinien działać charytatywnie!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
mj.
postuje jak opętany!

17-04-2018, 10:15

Medard pisze:
Mane pisze:Śmiechu hihu, a Messe Noire CD+DVD szybciutko się wyprzedało...
Jaki był nakład?
Wersji CD+DVD w białostockim MM wczoraj na półkach naliczyłem +20...
Awatar użytkownika
hcpig

17-04-2018, 17:37

Heretyk pisze:
chłopie nie mam pojęcia. wiem co sam bym zrobił będąc na jego miejscu. otóż oświadczyłbym , że jako wieloletni członek zespołu, pracujący na sukces tak mocno jak nerdżal, albo i bardziej, nie będę uczestniczył w jakichś szopkach i robił z siebie debila.
Ale on nie musi nic takiego robić bo jasno trzyma dystans. W tym teaserze/trailerze czytał te apokaliptyczne manifesty z wyrazem dziecka recytującego przy tablicy w szkole komunały o tym jak to miód jest daleko pożywniejszy od cukru także kto ma oczy ten widzi.
Yare Yare Daze
byrgh
zahartowany metalizator

17-04-2018, 17:42

Oświadczam, iż temat o zespole Behemoth pt. "v.2" osiągnął 20 stron.

Zabijcie się.
Heretyk

17-04-2018, 17:43

hcpig pisze:
Heretyk pisze:
chłopie nie mam pojęcia. wiem co sam bym zrobił będąc na jego miejscu. otóż oświadczyłbym , że jako wieloletni członek zespołu, pracujący na sukces tak mocno jak nerdżal, albo i bardziej, nie będę uczestniczył w jakichś szopkach i robił z siebie debila.
Ale on nie musi nic takiego robić bo jasno trzyma dystans. W tym teaserze/trailerze czytał te apokaliptyczne manifesty z wyrazem dziecka recytującego przy tablicy w szkole komunały o tym jak to miód jest daleko pożywniejszy od cukru także kto ma oczy ten widzi.
spoko. nareszcie wiem o co w tym wszystkim chodzi
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

17-04-2018, 17:56

Heretyk pisze:
ozob pisze:
Heretyk pisze:Sztuka przez kurewsko wielkie SZ. znając dość tradycyjne podejście Inferno do muzyki, ciekaw jestem, co sobie myśli musząc uczestniczyć w tej jebanej komedii
Myslisz, ze ma takie rozterki gdy liczy pieniadze jakie ma z Behemoth? (:
chłopie nie mam pojęcia. wiem co sam bym zrobił będąc na jego miejscu. otóż oświadczyłbym , że jako wieloletni członek zespołu, pracujący na sukces tak mocno jak nerdżal, albo i bardziej, nie będę uczestniczył w jakichś szopkach i robił z siebie debila. nie sądzę, by jakoś mocno stracili finansowo nagrywają jakiś "normalny" klip, albo nie robiąc tego wcale

inna sprawa, że koleś może nie ma jaj, boi się darskiego, ma to w dupie, lub jest zbyt głupi by się przeciwstawić? nie wiem, nie znam go, nie zamierzam obrażać, nie moja sprawa w sumie
japierdole jakie rozkminy :D
nergal na pewno ich mobbuje wszystkich i bije tym penisem na patyku co ma, szatan kurwo !
Mane
zaczyna szaleć

17-04-2018, 18:32

trup pisze:
wolff pisze:I chyba dostaje za swą prace wynagrodzenie.
Noż kurwa. Jak może? Powinien działać charytatywnie!
Nie przesadzasz? Nie jeden by dopłacił, żeby być na jego miejscu :)
btd
rozkręca się

17-04-2018, 19:56

i tutaj pięknie wchodzi "będziesz smażył się w piekle" :D
Nasum

17-04-2018, 20:29

Heretyk pisze: Myslisz, ze ma takie rozterki gdy liczy pieniadze jakie ma z Behemoth? (:

inna sprawa, że koleś może nie ma jaj, boi się darskiego, ma to w dupie, lub jest zbyt głupi by się przeciwstawić? nie wiem, nie znam go, nie zamierzam obrażać, nie moja sprawa w sumie[/quote]

A może jest najzwyczajniej w świecie konformistą, dukaty brzęczą w szkatule, więc po co ma się wychylać? To Nergal błyszczy na świeczniku, to on ma jakąś tam wizję tego zespołu, więc pewnie Inferno skupia sie na tym co mu najbardziej odpowiada - na graniu. Na graniu na swoim instrumencie a nie graniu przedstawienia, ale być może nie ma tak silnej osobowości i stwierdził, że nie ma sensu się sprzeciwiać? Swoje marzenia spełnia tak samo jak Nergal, gra muzykę, zarabia na niej, jeździ po świecie i jeszcze mu za to płacą. A że czasem trzeba się poprzebierać w jakieś śmieszne wdzianka i poudawać nawiedzonego mistyka..... komu to szkodzi?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

17-04-2018, 22:31

Czesci Mastrfula. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
ODPOWIEDZ