Oczywiście, że miałem; ) Jedyne nowości na półce to ostatni Svartsyn, Gra i Azelisassathdzik pisze:Nie miałeś tych płyt? Czy też może pogoniłeś i kapnąłeś się, że to był bląd?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oczywiście, że miałem; ) Jedyne nowości na półce to ostatni Svartsyn, Gra i Azelisassathdzik pisze:Nie miałeś tych płyt? Czy też może pogoniłeś i kapnąłeś się, że to był bląd?
Oczywiście, że sprawdzałem :) Żadne tam gówniane wydanie z Irond czy inne buty tylko "pierwsze trókvltowe mónfogowe" heh. Zresztą kupione od zaufanego gościa.COFFIN pisze:Sprawdź ten Storm, czy to nie przypadkiem ruski boot;)
Tak - wiem ale jak to gdzieś tutaj pisało "only pierwsze bicia are real" więc nawet licencje to dla mnie swego rodzaju "booty" ;). Tak czy siak - piwo kupione wieczór sentymentalnie się zapowiada przy "Mellom bakkar og berg", "Villemann", "Nagellstev" i całej reszcie.COFFIN pisze:Irond to licencja, nie boot. Ale gdzieś mi ostatnio śmignęło 'nowe' ruskie wydanie;)
Dokładnie na tej aukcji:
von Leers pisze:Tak - wiem ale jak to gdzieś tutaj pisało "only pierwsze bicia are real" więc nawet licencje to dla mnie swego rodzaju "booty" ;). Tak czy siak - piwo kupione wieczór sentymentalnie się zapowiada przy "Mellom bakkar og berg", "Villemann", "Nagellstev" i całej reszcie.COFFIN pisze:Irond to licencja, nie boot. Ale gdzieś mi ostatnio śmignęło 'nowe' ruskie wydanie;)