Będę dziś nakurwiał nie wiem po raz który. WYBITNY serial.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Doskonałe to było. Dla odmiany parę dni temu w tv był Wyatt Erp z Costnerem ;)Heretyk pisze:skończony
bardzo dobry (zdjęcia!!!)

powinna nakręcić serial z Courtney Cox, byłyby siostrami, nieslubnymi dziecmi Jokera :Pbyrgh pisze:Jest w porządku, chociaz to żadne arcydzieło, może poza aktorstwem. Oczywiście im dalej w las, tym więcej gówien, baśni i chatek na kurzych łapkach, ale z sympatii do postaci* obejrzysz z przyjemnością.
No - może poza Susan ;)
Akurat Courtney, dla odmiany, była zajebiście ładna. Dzisiaj, po stęchnięciu efektów kwasu pod skórą, którego wstrzykiwanie wielokrotnie żałowała w wywiadach, wygląda też już coraz lepiej. No ale wiek robi swoje, podobnie też te ingerencje estetyczne, ale już się powoli, powolutku MILF z niej robi, w sumie po raz wtóry :)Żułek pisze:powinna nakręcić serial z Courtney Cox, byłyby siostrami, nieslubnymi dziecmi Jokera :Pbyrgh pisze:Jest w porządku, chociaz to żadne arcydzieło, może poza aktorstwem. Oczywiście im dalej w las, tym więcej gówien, baśni i chatek na kurzych łapkach, ale z sympatii do postaci* obejrzysz z przyjemnością.
No - może poza Susan ;)
dramatyzujesz ;) niezła była kiedyś ;) baaa nawet ładniejsza od Courtney za młodubyrgh pisze:Teri Hatcher niestety to dla mnie zupełnie inna liga; kobieta odrażająca i odrzucająca twarzą, jak i ciałem.
to fakt, ale pewnie dlatego że wcześniej od Courtney zaczeła się bawić w odmładzaniestarzeje się na tyle paskudnie,

Ten serial to przegadane gównotomaszm pisze:Tak wyśmienity ale problem jest tego typu ,ze po jego zobaczeniu każdy inny w zbliżonych klimatach wydaje mi się co najwyżej przyzwoity. Pojawiło się coś równie dobrego z serialów z równie wisielczym klimatem w konwencji thriller/kryminał w ostatnim roku?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Po 3 odc. mnie też nie porwał, ale będzie jeszcze badane. Poszczególne odcinki trochę przypominają mi budową The Walking Dead, nuda coś tam pierdolą, snują się i dopiero na koniec zaczyna się dziać.Gumiak pisze:
Szczerze, to pilot wcale mnie jakoś szczególnie nie porwał.
SuspensArby pisze:Po 3 odc. mnie też nie porwał, ale będzie jeszcze badane. Poszczególne odcinki trochę przypominają mi budową The Walking Dead, nuda coś tam pierdolą, snują się i dopiero na koniec zaczyna się dziać.Gumiak pisze:
Szczerze, to pilot wcale mnie jakoś szczególnie nie porwał.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo

A zajebisty jest ten serial. Chyba dzięki Żulkowi go obadałem i sie wkręcił.Wrzesień pisze:
Pierwszy odcinek nuda w chuj, drugi już sporo lepszy. Raczej będzie oglądane dalej.