Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Behemoth v.2
Możesz być też niski z wiszącym za kolana bebechem i klatą jak dół na wapno. Wtedy możesz sobie zakisić, ale ogórki na zimę.
- vicek
- zahartowany metalizator
https://magazynperkusista.pl/artykuly/r ... o-w-studio" onclick="window.open(this.href);return false;
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Możesz, jeśli lubisz i to odpowiada drugiej połowie. Dorośli ludzie , ich wybór, ich sprawa.
Jebać żuli.
Przeleciałem wzrokiem ten artykuł i pomyślałem. Tyle przygotowań i wykwintnych przyrządów. No. To będzie ocean plastiku.
- Wrzesień
- rozkręca się
535 pisze:
No to jak mamy się do ciebie zwracać frau september? Jak się masz Jadziu? Cześć Adam, czy Hauarju Dejv?
W sumie lubię Genitorturers. Tę płytę Morbid Angel z której wszyscy się śmiali w zasadzie też... Niech będzie ten Dejv.
Tymczasem w wielkim eleganckim świecie.
https://www.pomponik.pl/plotki/news-sta ... Id,2560077" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.pomponik.pl/plotki/news-sta ... Id,2560077" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zapisz sobie takie wyrażenie - production values.535 pisze:Przeleciałem wzrokiem ten artykuł i pomyślałem. Tyle przygotowań i wykwintnych przyrządów.
BTW ciekawe czy znowu każą temu Infernu czytać z kartki do trailera.
Yare Yare Daze
Nie znam tego języka, ale domyślam się, że production values znaczy tyle co przerost formy nad treścią.
Tymczasem, w poszukiwaniu rozwiązań problemów z twarzą, a właściwie jej skórą, trafiłem na fantastyczny blog. Jego nazwa wyda się zapewne znajoma wielu użytkownikom, a zawartość pomoże w codziennej drodze do ideału. Myślę, że ten temat jest idealny do wymiany doświadczeń. Może wpadnie Adam i udzieli nam kilku cennych wskazówek. Nie wstydźcie się panowie. Zapraszam do kulturalnej dyskusji.
https://blog.tagomago.pl/4-kroki-do-ide ... -mezczyzn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tymczasem, w poszukiwaniu rozwiązań problemów z twarzą, a właściwie jej skórą, trafiłem na fantastyczny blog. Jego nazwa wyda się zapewne znajoma wielu użytkownikom, a zawartość pomoże w codziennej drodze do ideału. Myślę, że ten temat jest idealny do wymiany doświadczeń. Może wpadnie Adam i udzieli nam kilku cennych wskazówek. Nie wstydźcie się panowie. Zapraszam do kulturalnej dyskusji.
https://blog.tagomago.pl/4-kroki-do-ide ... -mezczyzn/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
do pięlęgnacji twarzy najlepszy jest wilgotny piach znad wisły i zaprawa murarska. a problem z niskim wzrostem już rozwiązałeś?535 pisze:Nie znam tego języka, ale domyślam się, że production values znaczy tyle co przerost formy nad treścią.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
No właśnie nie. Liczę, że może w tym temacie podrzuci ktoś coś ciekawego i skutecznego.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dyskusja na temat dbania o twarz?
O kurwa przecież każdy wie co jest dla niego najlepsze, jeden naciera ryj kremem inny gównem. Jeden lubi być niedomytym spasionym śmierdzielem inny zadbanym elegantem. Ja pierdole czy to nie jest oczywiste i trzeba wyjaśniać?
O kurwa przecież każdy wie co jest dla niego najlepsze, jeden naciera ryj kremem inny gównem. Jeden lubi być niedomytym spasionym śmierdzielem inny zadbanym elegantem. Ja pierdole czy to nie jest oczywiste i trzeba wyjaśniać?
Jebać żuli.
Dalibyście kilka ciekawych i dostępnych cenowo produktów zamiast szydzić i umartwiać dyskusję.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Jednymi słowy Daniel Bergstrand na bazie tej sesji szykuje kolejny projekt dla Toontracka, super. :)"Po zagraniu lwiej części materiału nastąpiła kompletna zmiana naciągów m.in. dzięki czemu szwedzki gość mógł pobrać próbki (co jest żmudnym procesem) do swojego kolosalnego banku, a jak nam wspominał któregoś wieczora, ma w głowie kolejny projekt z tym związany. "
Miło odmiana w czasach wszechobecnych Axiom'ów, ale to chyba kwestia kontraktu."Inferno używał stopek Czarciego Kopyta w bardzo starej wersji"
Po czym wnosisz? Po materiale, z którego wykonuje się naciągi? ;)535 pisze:Przeleciałem wzrokiem ten artykuł i pomyślałem. Tyle przygotowań i wykwintnych przyrządów. No. To będzie ocean plastiku.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Po tym marketingowym tonie, zamiast wejść i nagrać to pierdolą o regeneracji w hotelu. Szkoda że nie padł adres i telefon, albo chociaż link do strony.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W artykule jest przede wszystkim poruszona strona techniczna nagrań, a z niej nie wynika - bo i jak niby by miało? - że będzie to "ocean plastiku". No, ale każdy widzi to, co chce widzieć. :)
Oczywiście. Ja jestem ciekaw ile razy pan perkusista wypróżnił się podczas tej sesji i ile butelek wody mineralnej wypił. Mnie interesują sprawy życiowe, a nie jakieś jebane naciągi które i tak zabrzmią jak gówno.
Ostatnio zmieniony 23-03-2018, 10:02 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Bez wątpienia zabrzmią jak gówno - wszak za produkcję dźwięku odpowiedzialny jest najlepszy realizator brzmienia bębnów w ekstremalnym metalu. :)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wolff pisze:535 pisze:Zmalał czy umarł?Medard pisze:
Rocco Siffredi miał 190 cm wzrostu ;)

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Łoł to pięknie.Plagueis pisze:Bez wątpienia zabrzmią jak gówno - wszak za produkcję dźwięku odpowiedzialny jest najlepszy realizator brzmienia bębnów w ekstremalnym metalu. :)
-
- postuje jak opętany!
Każdy na starośc trochę się "zdeptuje"...wolff pisze:Zmalał czy umarł?mj. pisze:
Rocco Siffredi miał 190 cm wzrostu ;)
Ale ok, nie ujmujmy mu zasług dla branży - w dalszym ciągu ma 190 cm, żyje, chyba z nim wszystko w porządku ;)