Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cytat dnia!
okurwa
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
na pewno jest kilka osób na tym forum, które to potwierdzą.Heretyk pisze:okurwa
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
bez wątpienia.Rejwan pisze:na pewno jest kilka osób na tym forum, które to potwierdzą.Heretyk pisze:okurwa
na nie liczę ( [że] zabiorą czynny udział).
albo i nie.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Marzę o Polsce która będzie szanowała Ślązaków. Marzę, żeby w Katowicach chłopaki mogły iść za rękę i sobie okazywać uczucia nie bojąc się, że ktoś ich pobije. Marzę o Polsce, która będzie przyjmowała uchodźców” – Monika Rosa - Nowoczesna.
Co tam się dzieje u tych Hanysów! Chłopaki nie mogą sobie po ciężkiej szychcie wyjść na miasto trzymając się za ręce?! A gdy są umorusani to jeszcze ich ganiają, biorąc za uchodźców?!
Co tam się dzieje u tych Hanysów! Chłopaki nie mogą sobie po ciężkiej szychcie wyjść na miasto trzymając się za ręce?! A gdy są umorusani to jeszcze ich ganiają, biorąc za uchodźców?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
[youtube][/youtube]
Nie wiedziałeś że na grubie jest bardzo homoerotycznie ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
O tym słyszałem, ale nie wiedziałem, że tak ich za to gnębią :)Hatefire pisze:[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
jest juz do tego temat -> viewtopic.php?f=19&t=10529" onclick="window.open(this.href);return false; postaw to obok piramid ostrzacych zyletki :PEatMyFuck pisze:będzie miło jak uda mi się zapoczątkować nowy "tręd". mam na uwadze panel dyskusyjny pod roboczym tytułem: wiara a "nałuka"
jako pierwszy punkt programu proponuję cytat: "znak krzyża zabija zarazki".
serdecznie nie-zapraszam do dyskusji.
Guilty of being right
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
reajt ;-)uglak pisze:jest juz do tego temat -> viewtopic.php?f=19&t=10529" onclick="window.open(this.href);return false; postaw to obok piramid ostrzacych zyletki :PEatMyFuck pisze:będzie miło jak uda mi się zapoczątkować nowy "tręd". mam na uwadze panel dyskusyjny pod roboczym tytułem: wiara a "nałuka"
jako pierwszy punkt programu proponuję cytat: "znak krzyża zabija zarazki".
serdecznie nie-zapraszam do dyskusji.
- trup
"Dwóch bezdomnych, zbierających puszki w okolicach Stalowej twierdzi, że bez dwóch zdań przez 28 lat kapitalizmu życie w Polsce bardzo się poprawiło."
Cytat z artykułu o Bazarze Różyckiego w Warszawie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Gówno nie kapitalizm, ale faktem jest, że Polacy wyrzucają więcej częściowo wartościowych rzeczy niż kiedyś.trup pisze:"Dwóch bezdomnych, zbierających puszki w okolicach Stalowej twierdzi, że bez dwóch zdań przez 28 lat kapitalizmu życie w Polsce bardzo się poprawiło."
PS. Wiem, bo gadałem ze zbieraczami :)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
"Oskarżanie nas jest poważną nadinterpretacją, aczkolwiek rozumiem działania moich oskarżycieli, bowiem nie od dziś moja osoba funkcjonuje na medialnym świeczniku i jest łatwym celem dla wszelkiej maści oportunistów, którzy chcą zbić kapitał i zrobić sobie promocję."
Adam Darski.
Adam Darski.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
dobry jest.Sgt. Barnes pisze:"Oskarżanie nas jest poważną nadinterpretacją, aczkolwiek rozumiem działania moich oskarżycieli, bowiem nie od dziś moja osoba funkcjonuje na medialnym świeczniku i jest łatwym celem dla wszelkiej maści oportunistów, którzy chcą zbić kapitał i zrobić sobie promocję."
Adam Darski.
bardzo dobra socjotechnika.
z jednej strony wczucie się w emocje "oskarżycieli", opis wydarzenia jako nadinterpretacja (mało uchwytne tym samym co jest czym ), później pokazanie się jako ofiara, lekkie i pobłażliwe bez złych emocji podejście do tych co go atakują - :opurtoniści: a na końcu klasyczne obrócenie kota ogonem (że chcą zbić kapitał i robią sobie promocję).
taka jedna mała uwaga, trochę za dużo w to oświadczenie wsadził. ale generalnie bardzo rozsądnie. szacun. kolejny krok to polityka. normalnie marnuje się chłop. a jak widać ma potencjał.
-
Ot, sofizmat na poziomie, owszem, mediów, ale napompowanych lal z tej samej branży, dla których jedyną możliwością każdego zarzutu jest podtekst zazdrości i żerowania na cudzym, ciężko wypracowanym wizerunku. Przeciętnie rozwinięte dzieci w wieku gimnazjalnym formułują bardziej przekonujące "dementaże" :)Sgt. Barnes pisze:"Oskarżanie nas jest poważną nadinterpretacją, aczkolwiek rozumiem działania moich oskarżycieli, bowiem nie od dziś moja osoba funkcjonuje na medialnym świeczniku i jest łatwym celem dla wszelkiej maści oportunistów, którzy chcą zbić kapitał i zrobić sobie promocję."
Adam Darski.
- Wasyl
Takie coś wpadło mi ostatnio w oko. Musze przyznać, że chwilę się nad tym zatrzymałem.
„Jest druga pięćdziesiąt pięć w nocy. Boję się śmierci, z drugiej strony nie życzyłbym sobie niczego bardziej realistycznego w miejsce tej dziwacznej wegetacji”.
Imre Kertész
„Jest druga pięćdziesiąt pięć w nocy. Boję się śmierci, z drugiej strony nie życzyłbym sobie niczego bardziej realistycznego w miejsce tej dziwacznej wegetacji”.
Imre Kertész
- Plastek
- Kontakt:
Świetne i świetny pisarz swoją drogą.Wasyl pisze:Takie coś wpadło mi ostatnio w oko. Musze przyznać, że chwilę się nad tym zatrzymałem.
Imre Kertész
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Rejwan

szanuje
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- trup
Ale Szczery po angielsku... przecież kochał polską mowę....
------------------------
Z porannej audycji w Antyradiu - suchar:
"Jaki jest największy grzech opozycji? Grzech Schetyna"
------------------------
Z porannej audycji w Antyradiu - suchar:
"Jaki jest największy grzech opozycji? Grzech Schetyna"
- Hatefire
Martin Caparros, "Głód"[...] wzięła dziecko, uniosła je w górę, przyjrzała mu się jakoś szczególnie, jakby ze zdziwieniem, trochę niedowierzaniem, oparła je o plecy matki - jak się układa w Afryce dzieci na plecach matek - z rozłożonymi rączkami i nóżkami, brzuszkiem do pleców matki, ta zaś przywiązała je płachtą materiału, jak przywiązuje się w Afryce dzieci do pleców matek. Dziecko znalazło się na swoim miejscu, gotowe, by wrócić do domu jak zawsze, martwe.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- To nie my wzięliśmy po kilkadziesiąt tysięcy złotych premii, tylko ministrowie, a teraz mamy być za to ukarani. Skoro poseł PiS ma jeść tylko kamienie i popijać wodą święconą, to może Kaczyński też zrezygnuje ze swojej ochrony, na którą wydaje 1,5 mln zł rocznie? -
[ jeden z posłów partii PiS]
[ jeden z posłów partii PiS]