Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Uwielbiam ELAPSE . Klasa światowa.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo wtedy byli lepsi od VADERa.patogen pisze:Oni już wtedy , w 1993 mieli pod górkę ze swoja muzyką . Kmiołek też chyba niespecjalnie się nimi przejmował.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
To już 25 lat u mnie z tym materiałem, wybaczcie sentyment. Marzenie to mieć w końcu ich materiały CD na półce . I nie tylko moje panowie zapewne :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
W tym wątku zdecydowanie króluje Nowy Jork:
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ramonoth pisze:W tym wątku zdecydowanie króluje Nowy Jork:
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
Ja bym dodał jeszcze Texas - Embalmed. Może uda im się coś wydać w tym roku.
- Mol
- zahartowany metalizator
tak, przy czym Pyrexia jest caly czas przesuwana, okladka, fotki itp itd, plyta jest juz nagrana.ramonoth pisze:W tym wątku zdecydowanie króluje Nowy Jork:
Internal Bleeding
Skinless
Pyrexia
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz numer uno to Nocturnus AD. Kurde jaki ten nowy wał jest dobry.
Yare Yare Daze
-
jebać jakiś pseudo nocturnus
tylko ATHEIST
tylko ATHEIST
To oczywiste.Heretyk pisze:
tylko ATHEIST
[youtube][/youtube]
-
niechże już coś nagrają bo oszaleję. cokolwiek. tak czy inaczej zapewne zmiażdży to całą obecną scenę
Ty se lepiej obejrzyj ten film. Nie widziałem tego wcześniej. Skurwysyny i zwierzęta. Poza tym kogo obchodzi jakiś Atheist? Metal to obecnie karnet do kosmetyczki i kolekcja kremów do twarzy.
-
oglądałem. jakiś kosmos. a metalu może nie być. mnie to jebie. ważne, że nadal są i nagrywają bogowie z Atheist.
Wracając do tamtych czasów zawsze pozostaję z pytaniem, które jest niczym sikanie pod wiatr. Dlaczego ta kapela pozostała tak kurewsko niedoceniona? Mam pewne podejrzenia. Za mało szatana. Słoneczne sesje zdjęciowe, miast mrocznych spacerów po cmentarzu, obowiązkowo w gumofilcach, Białe koszulki i niebieskie spodnie. Po prostu, polegli marketingowo. Oczywiście muzyka też była odpowiednio pokręcona. Nie dało się zanucić, ani rytmicznie klaskać, o układach tanecznych nie wspominając.Ogólnie chujnia z grzybnią.Heretyk pisze:oglądałem. jakiś kosmos. a metalu może nie być. mnie to jebie. ważne, że nadal są i nagrywają bogowie z Atheist.
-
ale niedoceniona przez kogo? jakichś obsrańców oczekujących nie wiadomo czego? fakty są takie, że to praktycznie absolut i kto ma to rozumieć, ten wie, a reszta może wypierdalać. a że kokosów na tym nie zrobili? no trudno. nie jest to Behemoth i panowie jakoś funkcjonują i mają się w miarę dobrze z tego co widzę. no i mają bardzo uzasadnione powody do prawdziwej dumy. to bardzo dużo moim zdaniem535 pisze:Wracając do tamtych czasów zawsze pozostaję z pytaniem, które jest niczym sikanie pod wiatr. Dlaczego ta kapela pozostała tak kurewsko niedoceniona? Mam pewne podejrzenia. Za mało szatana. Słoneczne sesje zdjęciowe, miast mrocznych spacerów po cmentarzu, obowiązkowo w gumofilcach, Białe koszulki i niebieskie spodnie. Po prostu, polegli marketingowo. Oczywiście muzyka też była odpowiednio pokręcona. Nie dało się zanucić, ani rytmicznie klaskać, o układach tanecznych nie wspominając.Ogólnie chujnia z grzybnią.Heretyk pisze:oglądałem. jakiś kosmos. a metalu może nie być. mnie to jebie. ważne, że nadal są i nagrywają bogowie z Atheist.
Nie pisz tak. Metalowcy są bardzo wrażliwi, mogą się gniewać. Podsumowując. Ludzie to kurwy. Pierdolą o wykwintnych gustach, chwytach i naciągach, a tak naprawdę potrzebują hamburgera z pozbawionej prądu i bieżącej wody przyczepy Niewiadów, zagubionej gdzieś na wydmie w Brzeźnie.Heretyk pisze:ale niedoceniona przez kogo? jakichś obsrańców oczekujących nie wiadomo czego?535 pisze:Wracając do tamtych czasów zawsze pozostaję z pytaniem, które jest niczym sikanie pod wiatr. Dlaczego ta kapela pozostała tak kurewsko niedoceniona? Mam pewne podejrzenia. Za mało szatana. Słoneczne sesje zdjęciowe, miast mrocznych spacerów po cmentarzu, obowiązkowo w gumofilcach, Białe koszulki i niebieskie spodnie. Po prostu, polegli marketingowo. Oczywiście muzyka też była odpowiednio pokręcona. Nie dało się zanucić, ani rytmicznie klaskać, o układach tanecznych nie wspominając.Ogólnie chujnia z grzybnią.Heretyk pisze:oglądałem. jakiś kosmos. a metalu może nie być. mnie to jebie. ważne, że nadal są i nagrywają bogowie z Atheist.
-
no ale mnie i ciebie i jeszcze kilku znających się na rzeczy kolegów to wszystko nie obchodzi. szkoda klawiatury.liczą się tylko fakty. a te są takie, że jeśli odjebią coś na poziome Jupiter to zostaną tylko zgliszcza i nie będzie czego zbierać właściwie
- hcpig
Tyle że ten 'pseudo Nocturnus' to kolesie z After Death, którzy nagrali jedne z najlepszych deathowych materiałow ostatniej +/- dekady (liczę datą wydania składaka 'Retronomicon'). Zajebiste granie nastawione głównie na klimat, takie sprzed czasów wypaczenia gatunku przez zespoły typu Cannibal Corpse, nie spotyka się takich nagrań zbyt często a szkoda.Heretyk pisze:jebać jakiś pseudo nocturnus
A do tematu jeszcze wpisuję Possessed, który może wyjść w każdej chwili. Wiadomo, że nie będzie to żaden geniusz itp. ale po prostu ciekawi mnie kierunek w jakim pójdą po 30 latach.
Yare Yare Daze
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
+ Mare i jak dla mnie już nic w tym roku nie musi wychodzić :)
+ Mare i jak dla mnie już nic w tym roku nie musi wychodzić :)
- COFFIN
Obecnie:
Mare
Vemod
Dark Sonority
Mgła
Sorhin
Craft
Ritual Death
Zdaję się, że wszystko realne w 2018.
Mare
Vemod
Dark Sonority
Mgła
Sorhin
Craft
Ritual Death
Zdaję się, że wszystko realne w 2018.
'Come the Blessed Madness'
- dzik
- zahartowany metalizator
A wiesz coś na temat Craft, czy tylko wedle prawdopodobieństwa?
dobry kościół to kościół spalony