"Historia życia Jerzego Górskiego, który mimo wielu przeciwności został mistrzem świata w podwójnym triatlonie."
Świetny film, polecam.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dom Zły zdecydowanie na 1 miejscu.Plagueis pisze:Dla mnie bez wątpienia najlepszym filmem Smarzowskiego jest Dom Zły.Heretyk pisze:co nie zmienia faktu, ze wołyń jest bez wątpienia najlepszym filmem Smarzowskiego.
W zasadzie o paru kwestiach poruszanych przez autora już wspominałem wcześniej, więc pozostaje mi się jedynie podpisać pod nimi i całą resztą; trafnie i na temat.Block69 pisze:Dom Zły zdecydowanie na 1 miejscu.Plagueis pisze:Dla mnie bez wątpienia najlepszym filmem Smarzowskiego jest Dom Zły.Heretyk pisze:co nie zmienia faktu, ze wołyń jest bez wątpienia najlepszym filmem Smarzowskiego.
Co do rozkmin na temat nie do końca udanego "Wołynia" tutaj jest mnóstwo bardzo celnych uwag:
http://www.filmweb.pl/film/Wo%C5%82y%C5 ... u.,2825178
Kurwa, ale to było słabe. :/tommek pisze:
Mi się podoba, wizualnie trochę plastikowe ale fabuła ratuje film.swetrwser pisze: Kurwa, ale to było słabe. :/
jaki kloc!swetrwser pisze:Kurwa, ale to było słabe. :/tommek pisze:
a to nie jest serial ?tommek pisze:
czy to film z cyklu "jak wygladalby Stalker gdyby nakrecili go amerykanie"?z w i e r z e pisze:jaki kloc!swetrwser pisze:Kurwa, ale to było słabe. :/tommek pisze:
było tyle reklam, tyle zapowiedzi i szumu że ja cały czas myślałem że to serial jest :Ptommek pisze:Film na Netflixie
ok, to tez sie skusilem tym stalkeryzmem. nie jest tak zle jak piszecie, ale mimo wszystko slabo. papierowe postacie, marne efekty specjalne (jak na film ktory na nich bazuje), lopatologicznosc (zeby przecietnemu widzowi nic przypadkiem nie ucieklo), przecietny scenariusz, slabe zakonczenie. ciezko to nawet nazwac Stalkerem dla ubogich, ale paradoksalnie widac, ze sama historia ma potencjal i nie zdziwie sie jesli ksiazka na bazie ktorej powstal jest warta przeczytania.tommek pisze: