Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
[youtube][/youtube]
tak z innej muzycznej mańki.
ten kawałek wieszczy, to co mnie u nich brało do niewoli.
filing, drajw, czystą rokendrolową zabawę. znaną i lubianą. no i melodie. bo JA cenię niezwykle melodie. ładne melodyjne melodie.
opierdoliłem dzisiaj pierogi ruskie <teściowej roboty>. dostałem też śmietanę do nich i cebulę z boczkiem. bo się ładnie żywiłem w lutym. taka nagroda mnie spotkała. a później po raz n-ty poszedł MM w ucho. prawe i lewe. i co? zajebiście. piękny dzień mam zrobiony.
żeby nie było. że bez związku. czekam na płytę. w niemieckiej prasie napisali, że 23 Marz.
tak z innej muzycznej mańki.
ten kawałek wieszczy, to co mnie u nich brało do niewoli.
filing, drajw, czystą rokendrolową zabawę. znaną i lubianą. no i melodie. bo JA cenię niezwykle melodie. ładne melodyjne melodie.
opierdoliłem dzisiaj pierogi ruskie <teściowej roboty>. dostałem też śmietanę do nich i cebulę z boczkiem. bo się ładnie żywiłem w lutym. taka nagroda mnie spotkała. a później po raz n-ty poszedł MM w ucho. prawe i lewe. i co? zajebiście. piękny dzień mam zrobiony.
żeby nie było. że bez związku. czekam na płytę. w niemieckiej prasie napisali, że 23 Marz.
Ostatnio zmieniony 07-03-2018, 18:56 przez EatMyFuck, łącznie zmieniany 2 razy.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- HSVV
- w mackach Zła
bo Monster Magnet to perfekcyjny zespół od debiutu aż do najnowszej i chuj. kto twierdzi inaczej ten... no właśnie.
czekam, w zasadzie póki co to tylko na Monster Magnet i The Prodigy czekam. chociaż w przypadku tych drugich nie robię sobie nadziei.
czekam, w zasadzie póki co to tylko na Monster Magnet i The Prodigy czekam. chociaż w przypadku tych drugich nie robię sobie nadziei.
Ostatnio zmieniony 07-03-2018, 18:52 przez HSVV, łącznie zmieniany 1 raz.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja właśnie też zaraz będę opierdalał pieroga. Na szczęście nie teściowej.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
ale kawałek dobry. co? taki świeżo-stary. no nie?HSVV pisze:bo Monster Magnet to perfekcyjny zespół od debiutu aż do najnowszej i chuj. kto twierdzi inaczej ten... no właśnie.
jaram się
Ostatnio zmieniony 07-03-2018, 18:55 przez EatMyFuck, łącznie zmieniany 1 raz.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
będziesz w moim wieku, będzie opierdalał taki jaki się nawinie na widelec ...Plastek pisze:Ja właśnie też zaraz będę opierdalał pieroga. Na szczęście nie teściowej.
wybrzydzanie jest dla gó∑niarzy ;-)
- HSVV
- w mackach Zła
staro nowy, bo trochę mi przypomina Powertrip i Monolithic Baby. słychać, że faktycznie wziął sobie do serca to postanowienie żeby dać se siana chwilowo z psychodelą i bardziej przyjebać. czuję wibracje z Traktora. zajebisty. będę słuchał i chlał whiskey jak wyjdzie. będę dalej kochał Magnesów i Wyndorfa tak jak kochałem od małoletnich czasów. Truboczarnuchy powinny brać z nich przykład kurwajegomać.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Mimo młodego wieku z niejednego pieca pieroga opierdalałem. Możesz mi wierzyć;)EatMyFuck pisze:będziesz w moim wieku, będzie opierdalał taki jaki się nawinie na widelec ...Plastek pisze:Ja właśnie też zaraz będę opierdalał pieroga. Na szczęście nie teściowej.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
jakby nie patrzeć pieróg jest pieróg.Plastek pisze:Mimo młodego wieku z niejednego pieca pieroga opierdalałem. Możesz mi wierzyć;)EatMyFuck pisze:będziesz w moim wieku, będzie opierdalał taki jaki się nawinie na widelec ...Plastek pisze:Ja właśnie też zaraz będę opierdalał pieroga. Na szczęście nie teściowej.
poza tym jak nam uświadomił HSSV wszyscy sczeźniemy. tik tak.
więc trza opierdalać je. Taake, czy inne.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
HSVV pisze:staro nowy, bo trochę mi przypomina Powertrip i Monolithic Baby. słychać, że faktycznie wziął sobie do serca to postanowienie żeby dać se siana chwilowo z psychodelą i bardziej przyjebać. czuję wibracje z Traktora. zajebisty. będę słuchał i chlał whiskey jak wyjdzie. będę dalej kochał Magnesów i Wyndorfa tak jak kochałem od małoletnich czasów. Truboczarnuchy powinny brać z nich przykład kurwajegomać.
bardzo dobrze ujęte. dali sobie siana z kombinowaniem i zagrali tak jak najlepiej im wychodzi.
TRBNGR ehhh ...
choć lutowe RHM uświadomiło mi, że jestem w błędzie ...

i bądź tu mądry.
- HSVV
- w mackach Zła
ja już nie chcę być mądry i jestem absolutnie dumny ze swojej głupoty, jeśli głupotą jest stwierdzenie, że nowy turboczarnuch to chuj i pic na wodę i ściema i padaka i amatorskie dysko a nie rock n roll.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie!HSVV pisze:ja już nie chcę być mądry i jestem absolutnie dumny ze swojej głupoty, jeśli głupotą jest stwierdzenie, że nowy turboczarnuch to chuj i pic na wodę i ściema i padaka i amatorskie dysko a nie rock n roll.
Przecież ta płyta pięknie buja. Jeśli ktoś się spodziewał drugiego "Apocalipse Dudes" to faktycznie może się rozczarować.
Ja jestem kupiony!
-
- mistrz forumowej ceremonii
ATHEIST
wyjdzie i nie będzie czego zbierać.
poza tym serio nie wiem. zastanawiam się i nic mi nie przychodzi do głowy
wyjdzie i nie będzie czego zbierać.
poza tym serio nie wiem. zastanawiam się i nic mi nie przychodzi do głowy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To powinien być niezły strzał:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
chyba coś się nie zrozumieliście :) ja przychylam się do pierwszej opinii nowe Turbonegro to wiejskie gówno do kwadratu i zagraniczny ekwiwalent Nocnego Kochanka. Odszedł Hank i wszystko się sukcesywnie sypie, aż się boję ich koncertu na OFFie.mj. pisze:Dokładnie!HSVV pisze:ja już nie chcę być mądry i jestem absolutnie dumny ze swojej głupoty, jeśli głupotą jest stwierdzenie, że nowy turboczarnuch to chuj i pic na wodę i ściema i padaka i amatorskie dysko a nie rock n roll.
Przecież ta płyta pięknie buja. Jeśli ktoś się spodziewał drugiego "Apocalipse Dudes" to faktycznie może się rozczarować.
Ja jestem kupiony!
rzułf
-
- postuje jak opętany!
Są to pobożne życzenia czy potwierdzone info?patogen pisze:Na nowy HEADHUNTER DC, CAVURN , RITUAL NECROMANCY, BLASPHERIAN,TAPHOS . Oraz na VIOLENT DIRGE na CD :) .
-
- zaczyna szaleć
VIOLENT DIRGE to moje życzenie , wspaniały materiał ELAPSE . Patrząc na to co obecnie się wznawia na rodzimym rynku , a taki materiał jak właśnie Elapse , pozostaje jedynie na kasetowym nośniku. No cóż...........
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
taphos ma wyjsc w tym roku ;)Van Drunen pisze:Są to pobożne życzenia czy potwierdzone info?patogen pisze:Na nowy HEADHUNTER DC, CAVURN , RITUAL NECROMANCY, BLASPHERIAN,TAPHOS . Oraz na VIOLENT DIRGE na CD :) .
-
- zaczyna szaleć
HEADHUNTER DC. , BLASPHERIAN , RITUAL NECROMANCY również .
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mało realne, niestety.patogen pisze:VIOLENT DIRGE to moje życzenie , wspaniały materiał ELAPSE . Patrząc na to co obecnie się wznawia na rodzimym rynku , a taki materiał jak właśnie Elapse , pozostaje jedynie na kasetowym nośniku. No cóż...........
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Oni już wtedy , w 1993 mieli pod górkę ze swoja muzyką . Kmiołek też chyba niespecjalnie się nimi przejmował.