Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: Behemoth v.2
poseł Tarczyński ma podać do sądu Nergala. Jak myślicie, jaki będzie werdykt sądowniczy?
A ja dalej nie zmieniam skarpet. Chodzę w jednych od lutego nie zmienianych. Zrobiły mi się takie ciemne skorupy z nich. I nie ściągam w domu butów, bo nie da się wytrzymać.
A ja dalej nie zmieniam skarpet. Chodzę w jednych od lutego nie zmienianych. Zrobiły mi się takie ciemne skorupy z nich. I nie ściągam w domu butów, bo nie da się wytrzymać.
Ostatnio zmieniony 08-03-2018, 23:01 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nawet GG Allin'a teraz promuje, za tym musi iść prawdziwa rebelia - nawet ta najniższych lotów ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- rozkręca się
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Jego próby bycia 'cool' to pierdolona żenada. Gość ewidentnie ma już coś z deklem albo chociaż z grzywką :)
- Erkropka
- rozkręca się
A nie z czołem?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ta koszulka akurat jest fajna. Nosiłbym z ekscytacją.Anthropophagus pisze:Nawet GG Allin'a teraz promuje, za tym musi iść prawdziwa rebelia - nawet ta najniższych lotów ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
" onclick="window.open(this.href);return false;Panu NERGALOWI pragnę jedynie przypomnieć, że JEZUS CHRYSTUS jest drugim co do ważności PROROKIEM ISLAMU. Dlatego jutro przerzucę ten przeuroczy filmik na strony Al Jazeery z informacją, że pan Nergal mieszka w Gdańsku. Dobranoc Państwu, a panu Nergalowi życzę przyjemnych snów
woodpecker from space
- Kraft
- weteran forumowych bitew
A muzułmanie są dziwni. Potrafią sprofanować kościół, ale potrafią też zadźgać ateistę za obrażanie Jezusa. Kumpel mieszkający w Londynie był świadkiem takich historii.
- Triceratops
Heheszkowanie z katolikow to jest jak ten koles co napierdalal tego psiaka. Znecanie sie nad slabymi itp,
woodpecker from space
- uglak
z ich perspektywy to nie jest dziwne, bo uwazaja ze chrzescijanie zle zrozumieli przekaz i jak dobrzy muzulmanie powinni im pomoc sie nawrocic. poza tym przypomniam, ze dla muzulmanina ateista to zwierze, a nie czlowiek, bo tylko zwierze moze nie wierzyc w zadnego boga ;-)Kraft pisze:A muzułmanie są dziwni. Potrafią sprofanować kościół, ale potrafią też zadźgać ateistę za obrażanie Jezusa. Kumpel mieszkający w Londynie był świadkiem takich historii.
Guilty of being right
- Bień
- postuje jak opętany!
miszcz!

- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Niby tak, ale czemu ktokolwiek w Polsce miałby heheszkować z innych religii, jeżeli to katolicy stanowią tu - rzekomo - ponad 90% społeczeństwa? O roli KK w życiu publicznym chyba nie muszę wspominać, a całe heheszkowanie bierze się głównie z działalności tej instytucji i biznesmenów w rodzaju Rydzyka...Triceratops pisze:Heheszkowanie z katolikow to jest jak ten koles co napierdalal tego psiaka. Znecanie sie nad slabymi itp,
Abstrahując od idiotycznych prowokacji Nergala, zawsze mnie śmieszą zamieszczane gdzieś w necie teksty w rodzaju: "jak taki cwany, niech spali Koran". Czemu, mieszkając w Polsce, ma palić Koran??? Czy wpływ muzułmanów i ich religii na jego życie jest aż tak duży, że ma temu dawać upust? A to, czy by to zrobił, to już inna sprawa...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Przecież Jezus jest prorokiem w islamie...Kraft pisze:A muzułmanie są dziwni. Potrafią sprofanować kościół, ale potrafią też zadźgać ateistę za obrażanie Jezusa. Kumpel mieszkający w Londynie był świadkiem takich historii.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
gość się po raz kolejny wygłupił, bo nie wiem jak delikatnie nazwać tą słabiutką, po wielokroć powielaną prowokację a tu post za postem leci ... no ja nie wiem ....
*myślę, że powinno się zebrać kilku zawodników, przy dobrej wódce i pomoc biednemu adasiowi miuczyńskiemu. bo miauczy i się mniota z tymi "prowokacjami" jak kociak. jakaś burza mózgów, czy coś by się zdała. a z drugiej strony jak w tym popierdolonym społeczeństwie kogoś rusza połączenie dildo+chytrus i dostaje na ten widok ekscytacji to może i nie ma co wydawać kasy na wódkę.
** koszul/ wizerunek GG Allina przy takich słabych akcjach to już większa prowokacja jest. hipotetycznie i nierealnie jakby GG go spotkał to by mu ... a tu to każdy już sobie dopisze ...
*myślę, że powinno się zebrać kilku zawodników, przy dobrej wódce i pomoc biednemu adasiowi miuczyńskiemu. bo miauczy i się mniota z tymi "prowokacjami" jak kociak. jakaś burza mózgów, czy coś by się zdała. a z drugiej strony jak w tym popierdolonym społeczeństwie kogoś rusza połączenie dildo+chytrus i dostaje na ten widok ekscytacji to może i nie ma co wydawać kasy na wódkę.
** koszul/ wizerunek GG Allina przy takich słabych akcjach to już większa prowokacja jest. hipotetycznie i nierealnie jakby GG go spotkał to by mu ... a tu to każdy już sobie dopisze ...
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- vicek
- zahartowany metalizator
respekt za gg alinaCastor pisze:Jezu... Jaki on jest kurwa głupi.uglak pisze:tutaj bardziej adekwatne ujecie:
- nagrobek
minus za akcję plus za sprzęt
-
Dawno już nie czytał o sobie w kolorowych pisemkach pokroju "FakT" i musi o sobie przypomnieć, bo tęskni do czasów kiedy wszyscy wokół o nim pierdolili? Bo tak żenującej prowokacji to już dawno nie wymyslił...
- nagrobek
jednoczesny atak ze strony katolików, brudasów i feministek. połaczyć tak różne środowiska - jest to pewien sukces:)
Ostatnio zmieniony 09-03-2018, 16:35 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hehehszkowanie z katolików... mnie sie zawsze, wydawało, że trzeba nie mieć mózgu by być katolikiem i tu nie ma potrzeby nabijania się kogokolwiek. zwłaszcza na takim, a nie innym forum.
inna sprawa, że najchętniej bym zamknął ten temat, bo zdaje się, że tu nikt nie lubi Behemoth (chyba że stare, "kultowe" płyty) , ale jak mają być później lamenty, ze ograniczanie wolności wypowiedzi, czy coś takiego, to jednak zostawię. pastwcie się :)
inna sprawa, że najchętniej bym zamknął ten temat, bo zdaje się, że tu nikt nie lubi Behemoth (chyba że stare, "kultowe" płyty) , ale jak mają być później lamenty, ze ograniczanie wolności wypowiedzi, czy coś takiego, to jednak zostawię. pastwcie się :)