Ostatnio oglądane filmy v.2

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Ostatnio oglądane filmy v.2

02-03-2018, 17:37

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-03-2018, 20:30

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
SadoGoat666
postuje jak opętany!

02-03-2018, 20:50

Jak wrzucacie foty oglądanych filmów to napiszcie chociaż dwa zdania o nich, jakąś krótką opinię. Jaki jest sens wrzucania samych plakatów?

Plastek mógłbyś coś o tym napisać, bo jestem ciekaw:
Plastek pisze:Obrazek
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

02-03-2018, 21:22

SadoGoat666 pisze:Jak wrzucacie foty oglądanych filmów to napiszcie chociaż dwa zdania o nich, jakąś krótką opinię. Jaki jest sens wrzucania samych plakatów?
+1 od wrzucania obrazkow sa facebooki czy inne instagramy
Guilty of being right
byrgh
zahartowany metalizator

02-03-2018, 21:26

To i ja dodaję np. ;]
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-03-2018, 22:54

SadoGoat666 pisze:Jak wrzucacie foty oglądanych filmów to napiszcie chociaż dwa zdania o nich, jakąś krótką opinię. Jaki jest sens wrzucania samych plakatów?

Dobry, w sumie familijny film z mocno proekologicznym przesłaniem. Często w filmie wspomina się Animal Liberation Front, który mocno szanuję i wspieram. Jest na szczęście to ważkie przesłanie przełamane dawką autoironii i dostaje się także nawiedzonym ekologom.
A co do wrzucania samych plakatów - nieczęsto piszę coś więcej, bo wydaje mi się, że ludzie mają to w dupie. Kogoś to obchodzi co ja sądzę o obejrzanym filmie? To dziwne.
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

02-03-2018, 23:24

Każde spostrzeżenia na temat filmów są w cenie, nawet pana na literę 'T', a nawet 'CH' ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

03-03-2018, 08:15

Obrazek

Dobry, zdjęcia wyjebały mnie z kabaretek. Nie wiem czemu podczas seansu sporo myślałem o Karkasie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

03-03-2018, 08:22

Obrazek

Kolejna - po Wiju i Księdze Mistrzów - dobra fantasy z Rosji ze sporą dawką humoru i specyficznym, typowym dla starorosyjskich baśni, klimatem. Przyjemnie się oglądało. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

03-03-2018, 09:44

+666
albo pisanie zjebanego 7,5/10 lub [2014]. wypierdalać z tym lamusy.
Karkasonne

03-03-2018, 12:02

Plastek pisze:[
Dobry, zdjęcia wyjebały mnie z kabaretek. Nie wiem czemu podczas seansu sporo myślałem o Karkasie.
Ja tez nie wiem, ale trochę niebezpiecznie się zaczynam czuć czytając takie rzeczy. Wiesz, miałem już dwa przypadki w podróży, kiedy panowie mieli na mnie ochote. A może półprostą myślałeś o tym bo byłem w Gruzji, a to chyba jakiś gruzinski film. O czym jest?
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

03-03-2018, 13:12

Plastek pisze:

Dobry, w sumie familijny film z mocno proekologicznym przesłaniem. Często w filmie wspomina się Animal Liberation Front, który mocno szanuję i wspieram. Jest na szczęście to ważkie przesłanie przełamane dawką autoironii i dostaje się także nawiedzonym ekologom.
A co do wrzucania samych plakatów - nieczęsto piszę coś więcej, bo wydaje mi się, że ludzie mają to w dupie. Kogoś to obchodzi co ja sądzę o obejrzanym filmie? To dziwne.
mnie obchodzi. zauważyłem, że akurat jeśli chodzi o filmy to gusta mamy raczej różne, ale zawsze się chętnie dowiem co sądzisz. wystarczy "dobry", albo "chujnia"
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

03-03-2018, 16:18

Karkasonne pisze:
Plastek pisze:[
Ja tez nie wiem, ale trochę niebezpiecznie się zaczynam czuć czytając takie rzeczy. Wiesz, miałem już dwa przypadki w podróży, kiedy panowie mieli na mnie ochote. A może półprostą myślałeś o tym bo byłem w Gruzji, a to chyba jakiś gruzinski film. O czym jest?
Chyba właśnie o to chodzi.
A film jest o przyjaźni dziewczynki i żołnierza. Powolna, kontemplacyjna i malarska opowieść o życiu, naturze i wojnie. Bardzo dobry film. Nie będę ci jednak polecał, bo ja mam dość specyficzne gusta i zazwyczaj moje rekomendacje kończą się: "aleś gówno polecił cwelu jebany", "bardzo syfiaty film, bardzo", "musiałabym mieć depresję żeby mi się to podobało" - takie rzeczy najczęściej słyszę od kochanek i znajomych gdy nieopacznie obejrzą coś mnie się podobało. Mnie się najbardziej podobają filmy w których dziewczyna je ciasto przez pięć minut lub staruch z córką wpierdalają kartofla przez dziesięć minut. Widziałeś zresztą "Konia Turyńskiego" to wiesz co mnie kręci. Moja obecna "koleżanka" gdym jej polecił irlandzki "Love Eternal", który to totalnie mnie ostatnio rozjebał na cyce, po obejrzeniu powiedziała jedynie "jesteś pierdolnięty". Także Karkas ostrożnie z "Wyspą Kukurydzy".
Heretyk pisze: mnie obchodzi. zauważyłem, że akurat jeśli chodzi o filmy to gusta mamy raczej różne, ale zawsze się chętnie dowiem co sądzisz. wystarczy "dobry", albo "chujnia"
Sprawa wygląda tak, że ty nie zapuszczasz się w rejony w których ja zazwyczaj urzęduję, natomiast ja czasem udaję się tam gdzie ty bywasz:)
Wobec waszych próśb jednak postaram się coś tam z siebie wydusić po seansach.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-03-2018, 16:33

Obrazek

jest troche lepiej chociaż te płaczliwe momenty bym wywalił
no i przede wszystkim o jakieś 30 minut jest za dłuuuugi
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nostromo
w mackach Zła

03-03-2018, 18:14

Obrazek

Akcja "Tokyo Gore Police" rozgrywa się w świecie przyszłości, gdzie policja została sprywatyzowana. Główna bohaterka filmu - Raku, jest policjantką posługującą się mieczem samurajskim, która próbuje rozwikłać zagadkę zabójstwa swojego ojca. Należy ona do specjalnego oddziału policji, którego celem jest likwidacja zmutowanych ludzi przy użyciu wszystkich możliwych środków.

Opis zajebałem z Filmweb.
Od siebie dodam tylko, że jedno jest pewnie. Nie jest to banalna i tuzinkowa produkcja. Jeżeli jednak nie lubisz filmów typu "Machine Girl"
czy "Helldriver" to tego filmu pewnie też nie polubisz.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

03-03-2018, 20:05

nie wiem czy taka nie-banalna i nie-tuzinkowa. oglądałem i miałem wrażenie, że 'o, Japońcom znowu coś odjebało'. dla Europejczyka Merzbow może wydawać się egzotyczny, dla tamtego kraju to chleb powszedni zdaje się.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Nostromo
w mackach Zła

03-03-2018, 20:15

Niebanalna i nietuzinkowa w kontraście do europejskiego i amerykańskiego kina właśnie (bo takie się tutaj w 99% przypadków poleca).
Większość osób nie jest w stanie obejrzeć czegoś takiego, a ja lubię. Bawi mnie to bardziej niż większość komedii z ostatnich kilku (co najmniej) lat. Europejczycy też potrafią zrobić "pojechane" filmy tylko u nas to zaraz musi być dramat. Melancholia. Brak tej japońskiej, kiczowatej, fantazji. Dla nas jest to chyba nie do uchwycenia (chociaż "Wiedźmin" był blisko ;-) ). Nie żebym wieszał plakaty na ścianach, ale czasami lubię.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

03-03-2018, 20:18

to fakt akurat. w tym wypadku warto też wspomnieć o Ichi The Killer, który był tak absurdalnie przerysowany w swojej zwyrodniałości i przemocy (chociaż to nie ten poziom gore co powyżej), że bawił wręcz.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Nostromo
w mackach Zła

03-03-2018, 20:35

Bardzo dobry film. Właściwie to po tym filmie zacząłem częściej sięgać po japońskie kin. Wcześniej znałem tylko pojedyncze horrory, filmy Kurosawy i kilka innych, które puszczano w tv.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

04-03-2018, 12:34

Dobry.
Jebać amerykańskie filmy.
O co chodziło z tymi krzesłami, bo trochę przysypiałem i chyba coś mi uciekło?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
ODPOWIEDZ