Dobre gówno. Widziałem po prawdzie niespełna pół godziny finału, ale to, co widziane, było dobre. Za to kobieta obejrzała całość i dostawała notorycznych palpitacji ;) Tak czy siak - chcę sequela. Jeszcze więcej podprogowych zagrywek, napieprzania kamerą o ziemię i kameralnego kina wisielczego niepokoju.
Gere gra tu taka kurwe społeczna, że sam mam ochotę nacharać mu w ryja
Wiem ,że dziś leci na tvn7 . Kto nie widział niech zapierdala przed telewizor. Większego skyrwysyna jak Gere ni ma wśród złych policjantów. No dobra Gary Oldman jako Norman. Ale to na pewno ścisła czołówka.
I tu właśnie moja prośba- uwielbiam kino z gliniarzami-skurwysynami, totalnie zepsutymi i skorumpowanymi. Jakie macie swoje typy? Może akurat czegoś nie widziałem. Zapodajcie tytuły.
Ostatnio zmieniony 19-02-2018, 18:57 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Dopiero odpaliłem ;) Na razie chłoda i ostrożna kalkulacja i typowa dla horrorów inteligencja wykształciuchów na poziomie imbecylizmu, ale wietrzę zgnity zapaszek spod pach wędrujących mumiostworów, więc pewnie tak będzie ;) Początek przypomina mi też nieźle rokujące Zejście, które jednak wiadomo jak się skończyło ;)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Harlequin pisze:Jutro żona cały dzień próbuje się w teatrze, to oblukam sobie ten thriller co wlepiałeś pare tron wstecz
Ten thriller jest nieco bardziej lajtowy, rozrywkowy; na wysokim poziomie jednak. I sugeruję zwracanie uwagi na szczegóły podczas oglądania - możesz wtedy praktycznie wyłapać zakończenie gdzieś w piątej minucie filmu.
Wolę kakaową dziurę!!
tomaszm pisze:I tu właśnie moja prośba- uwielbiam kino z gliniarzami-skurwysynami, totalnie zepsutymi i skorumpowanymi. Jakie macie swoje typy? Może akurat czegoś nie widziałem. Zapodajcie tytuły.
byrgh pisze:Początek przypomina mi też nieźle rokujące Zejście, które jednak wiadomo jak się skończyło ;)
A co niby było nie tak z Zejściem? Złe końcówki to normalna rzecz we współczesnym horrorze, ale ten film jako całość gniótł kości.
Poza dobrą pierwszą połową wszystko było nie tak ;) Klaustrofobia i bezlitosne siły natury przerażają bardziej niż ślepe mutanty polujące na podróżników.
Co do Piramidy: dawno takiego gówna to ja nie oglądałem. Jedyne, co było fajne, i ryzykowne zarazem, to pomysł z bogiem uwięzionym w labiryncie. Cała reszta do wymiany.
I gdzie to całe found footage?