Nalewki, korbole i inne wynalazki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MANIEK/HELLSPAWN
- rozkręca się
- Kontakt:
u mnie swego czasu gościły napoje iście bojowe - wspomniany wcześniej komandos (z tymże zielony) i granat - nazwa adekwatna do siły. eeeeeeeh miodne czasu :> gdy miałem ochotę na coś innego sięgałem po wisnie staropolską lub winko dziadunia, aż się łezka w oku kręci. A propos ciekawych nazw to będąc podczas nagrywania demka w Selani popijałem pifko diabelskie - rzecz jasna skarpeta z plastiku 

www.hellspawn.metal.pl gg 2112590
- Egr
- zaczyna szaleć
A propos Komandosa, to niedawno byłem ze znajomymi w pewnej wiosce (Biały Kościół) i widziałem (ba, nawet piłem) podróbkę tego trunku o nazwie Komandor. Etykieta niemal identyczna (tylko celownik miał inny kolor), smak znacznie gorszy, ale cena całkiem niezła (3,30zł podczas gdy oryginał kosztuje 5zł). Ciekawostką jest jeszcze fakt, że w jedynym sklepie w wiosce mieli z 20 gatunków jaboli i każdy kosztował 3,30zł 

- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
od dawna już nie pijam tak smiercionośnych płynów... kiedys spożywałem Wermut Jubileuszowy, powiedzmy 16-go sierpnia tak jak dziś, wieczorkiem na ławeczce, oczywiście data produkcji Wermutu była 16-go sierpnia, na tym polegał chyba ten jubileusz, codziennie nowy z kvltowych zakładów im. Botwina w Szczecinie
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zahartowany metalizator
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Z lepszych wynalazkow polecam Warka Strong Wine... zabija, w butelkach pol litrowych, jak browar, zabija. Plus nalewka miodowo-lipowa... z reszta... "Desire for torment" Pyo bylo nagrywane wlasdnie przy sporym udziale tegoz trunku 

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Trojan
- postuje jak opętany!
Były czasy, że korbole często gościły w moim żołądku. Ale już mi przeszło, hehe. Pamiętam, że zajebisty był "Black Currant", z czarnej porzeczki, kosztował 3,70zł i nie jebał siarą.... aha nigdy nie mogłem strawić jaboli wiśniowych. Dla mnie każdy śmierdział na kilometr, no ale jak nic innego nie było, to trzeba było pić
a wiadomo, że im bardziej się "ściemniało":P tym łatwiej zaczynało wchodzić.

Down the bottle's nest
-
- postuje jak opętany!
ajj..długo by pisać co to sie piło itd.,ale ja już nie nie ma zdrowia do tego typu trunków
edit:no dobra wygraliscie
:jabłuszko sandomierskie,gruszka sandomierska,black currant,warka strong winna,Wino,Agropol:lipa z miodem,wisnia,pożeczka,jabłko-mięta,cytryna,Cavalier(nie pamiętam czy to sie tak pisze)...i to tylko cześć długiej listy...
:vomit:
edit:no dobra wygraliscie

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- knaar
- rasowy masterfulowicz
- Syndrom
- starszy świeżak
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
do Pan Kimono - no to jest inna pólka trochę, misiu... oczywiście, że pił, ale nie jest to ani korbol, ani nalewka ani wynalazek, to zajebista wódka [/quote]
No to chyba nie mówimy o tym samym człowieku.. tamto smakowało rzeczywiście jak balsam.. ale do zwłok!! ochyda! jak dla mnei wynalazek-dowód że człowiek jest w stanie wypić wszystko.
do Pan Kimono - no to jest inna pólka trochę, misiu... oczywiście, że pił, ale nie jest to ani korbol, ani nalewka ani wynalazek, to zajebista wódka [/quote]
No to chyba nie mówimy o tym samym człowieku.. tamto smakowało rzeczywiście jak balsam.. ale do zwłok!! ochyda! jak dla mnei wynalazek-dowód że człowiek jest w stanie wypić wszystko.
- Syndrom
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Pan_Kimono[/i]
No to chyba nie mówimy o tym samym człowieku.. tamto smakowało rzeczywiście jak balsam.. ale do zwłok!! ochyda! jak dla mnei wynalazek-dowód że człowiek jest w stanie wypić wszystko. [/quote]
sie nie zgodze sie. Mi ta wodka wchodziła zajebiście, jest dużo lepsza niż Lodowa czy Starogardzka z tego samego przedziału cenowego. Tylko było troche komplikacji na nastepny dzień
No to chyba nie mówimy o tym samym człowieku.. tamto smakowało rzeczywiście jak balsam.. ale do zwłok!! ochyda! jak dla mnei wynalazek-dowód że człowiek jest w stanie wypić wszystko. [/quote]
sie nie zgodze sie. Mi ta wodka wchodziła zajebiście, jest dużo lepsza niż Lodowa czy Starogardzka z tego samego przedziału cenowego. Tylko było troche komplikacji na nastepny dzień

Najlepszą rzeczą jaką kościół wprowadził do życia są heretycy
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
do Pan Kimono
musieliśmy w takim razie pić coś innego, nie chcę nic mówić, ale w rankingu wódeczek tanich, jaki onegdaj goscił na forum, Balsam Pomorski plasował sie w czołóweczce, więc padłeś prawdopodobnie ofiarą spisku pracowników zakładu pogrzebowego "Wieczna Radość" w Twoim mieście...
musieliśmy w takim razie pić coś innego, nie chcę nic mówić, ale w rankingu wódeczek tanich, jaki onegdaj goscił na forum, Balsam Pomorski plasował sie w czołóweczce, więc padłeś prawdopodobnie ofiarą spisku pracowników zakładu pogrzebowego "Wieczna Radość" w Twoim mieście...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
-
- rasowy masterfulowicz