Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
Na FB gdzieś natrafiłem na takiego screena. Niestety kontekstu nie znam, gdyż post ten jest tylko dla znajomych Panów:

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Diagnoza Wiwczarka bardzo ciekawa.Anzhelmoo pisze:Na FB gdzieś natrafiłem na takiego screena. Niestety kontekstu nie znam, gdyż post ten jest tylko dla znajomych Panów:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Tam zaraz ciekawa. Adaś ma praktycznie od początku swojej przygody scenicznej przybitą etykietę gwiazdorka i narcyza. Nie jest to żadne zaskoczenie. Ciekawsze jest (o ile screen nie jest fejkiem), że liderzy dwóch najbardziej znanych polskich zespołów biorą się publicznie za łby na portalu dla nastolatków i wykłócają jak pizdy "no weź się mnie nie czepiaj" - "nie, to ty się mnie nie czepiaj" - "przestanę się czepiać, jak ty się mnie nie będziesz czepiał".
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Oba zespoły właściwie mnie nie interesują.
Ale o co chodzi z tym piwem i kto komu majtki zjumał, to bym poczytał na pudelku :)
Ale o co chodzi z tym piwem i kto komu majtki zjumał, to bym poczytał na pudelku :)
-
- zaczyna szaleć
Może niedługo przeczytasz. Adam nagra 10 video-zapowiedzi i 3 jingle radiowe do pełnometrażowego, trwającego 2 minuty filmu, gdzie wyjaśni genezę Pantsgate. Będą ognie, dymy, czarny kisiel, dziwne nakrycia głowy, a na końcu podziękowania dla rodziców, że spłodzili Bestię.
- Triceratops
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ktos wmowil nergasowi, ze jest intelektualista. Zrobil mu tym wielka krzywde.
woodpecker from space
- DST
- rasowy masterfulowicz
:DNebelwerfer pisze:a na końcu podziękowania dla rodziców, że spłodzili Bestię.
-
- zaczyna szaleć
Nie sądzę. Gdyby tak było, siedziałby w czarnym golfie jako ekspert w telewizjach informacyjnych i coś tam sobie komentował, ew. pisał sobie jakieś książki o rozwoju osobistym i coachingu mentalnym w dyskursie telemicznym. Typ nie jest głupi, doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że stoi w rozkroku pomiędzy tzw. sceną metalową, a jakąś karykaturalną pozą celebrycką ("ten od Dody Elektrody"). Kasa i media są po tej drugiej stronie, ale on nie może tak po prostu się tam wpierdolić i nagrywać piosenki ze Sławomirem i Popkiem, udając że wizerunku księcia ciemności nigdy nie było. Stąd te próby zainteresowania publiki pielęgnacją wąsów czy udawanie Nicka Cave z Johnem Porterem.Triceratops pisze:Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ktos wmowil nergasowi, ze jest intelektualista. Zrobil mu tym wielka krzywde.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zarabia pieniądze żyjąc w swoim świecie, czy bierze do siebie bóle dupy niedomytych "true" którym nie wyszło życie, wątpię.
Jebać żuli.
- uglak
to nie jest wielki problem jesli kieruje sie swoja muzyke glownie do nastolatkowTriceratops pisze:Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ktos wmowil nergasowi, ze jest intelektualista. Zrobil mu tym wielka krzywde.
Guilty of being right
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
fajny wywiad w dzisiejszej polityce z autorem grafik, który dostał zarzuty
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
black_lava pisze:fajny wywiad w dzisiejszej polityce z autorem grafik, który dostał zarzuty
I jak to odbiera? Czeka ze spokojem na proces, psioczy na nowa władzę?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Odniosłem wrażenie że ma na to wyjebane po całości i robi swoje.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
no chyba nie będzie czytał płaczliwych pizd z masterfula, kasa i dziwki się liczą, popieram :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale to:
był o Rafale Wechterowiczu, a nie Nergalu :)black_lava pisze:Odniosłem wrażenie że ma na to wyjebane po całości i robi swoje.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- mi666l
- starszy świeżak
lajkujcie

- Triceratops
Na forum dla doroslych, powarznych ludzi nikt nie slucha tego gowna
woodpecker from space
- Medard
Słuchają tylko poważni ludzie.Triceratops pisze:Na forum dla doroslych, powarznych ludzi nikt nie slucha tego gowna
Albo i nie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- vicek
- zahartowany metalizator
co to jakiś lajf ???mi666l pisze:lajkujcie