MACHINE HEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: MACHINE HEAD
Własnie takie albumy, pomijając dalszą karierę trupy Roba, zapadają w pamięć. Sedno muzyki :)
Jebać żuli.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
reszty nie znam,może gdzies tam liznąłem kilka utworów,jednak musiała to być kiszka bo mnie nie porwała...mimo wszystko WSZYSTKIM nowym na forume polecam pierwszy album :):)wolff pisze:Własnie takie albumy, pomijając dalszą karierę trupy Roba, zapadają w pamięć. Sedno muzyki :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
morbid pisze:reszty nie znam,może gdzies tam liznąłem kilka utworów,jednak musiała to być kiszka bo mnie nie porwała...mimo wszystko WSZYSTKIM nowym na forume polecam pierwszy album :):)wolff pisze:Własnie takie albumy, pomijając dalszą karierę trupy Roba, zapadają w pamięć. Sedno muzyki :)
Wybrałem się na koncert Metallicy w Warszawie, kiedy grali na Bemowie - jednym z supportów był właśnie Machine Head. Stałem tak, słuchałem i coraz bardziej byłem zmęczony tym siłowym graniem. Ale jak na koniec zagrali "Davidian" to wszystko diametralnie uległo zmianie. W tym utworze była moc, tam była siła która zdmuchnęła te wsiowe piosnki które wybrzdąkali wcześniej z takką lekkością, jak fala uderzeniowa łamie trzcinę. Można było odnieść wrażenie że to zupełnie inny zespół albo że grają przeróbkę jakiegoś utworu innej zupełnie kapeli.
-
- postuje jak opętany!
Moim zdaniem jeszcze "The Blackening" było w porządku. Solidny krążek. Natomiast powyższy kawałek jest potwornie rozpaczliwym i kalekim tworem z totalnie zaburzoną przynależnością gatunkową. Chyba że gatunek ten określimy nazwą "sraki".
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
- postuje jak opętany!
Zgadza się. Jedynka najlepsza, dwójka dla mnie też spoko. Black jak wyżej, reszta kupa niestety. To nowe straszne jest. Rob mówi, że chce wjechać na salony. Masakra.aryman pisze:Moim zdaniem jeszcze "The Blackening" było w porządku. Solidny krążek. Natomiast powyższy kawałek jest potwornie rozpaczliwym i kalekim tworem z totalnie zaburzoną przynależnością gatunkową. Chyba że gatunek ten określimy nazwą "sraki".
-
Gnojówką na salony?
-
- postuje jak opętany!
DDDDD
- Triceratops
Kurwa jaki kal, Rob chce chyba isc w slady Maxa albo tego smiesznego grubasa z Fear Factory. Zapasl sie jak wieprz. Ten zespol skonczyl sie z odejsciem Chrisa Kontosa I Logana Madera.Jan_Bińczycki pisze:Znowu nie siadło...
[youtube][/youtube]
woodpecker from space
-
[youtube][/youtube]
Słownik brzydkich wyrazów jest zbyt ubogi by opisać ten utwór, żeby to coś do czegoś porównać - mi brakuje odniesień do powszechnie znanych wzorców a nie chcę strzelać w ciemno.... posłuchajcie sami. Ale ostrzegam - czegoś takiego jeszcze nie słyszeliście.
Słownik brzydkich wyrazów jest zbyt ubogi by opisać ten utwór, żeby to coś do czegoś porównać - mi brakuje odniesień do powszechnie znanych wzorców a nie chcę strzelać w ciemno.... posłuchajcie sami. Ale ostrzegam - czegoś takiego jeszcze nie słyszeliście.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ O kurwasz . . .
A tu bez masteringu
[youtube][/youtube]
A tu bez masteringu
[youtube][/youtube]
- ozob
- zahartowany metalizator
Slipknot (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- HSVV
- w mackach Zła
widzę Panowie, że nie postanowiliście sięgnąć głębiej, świadomie lub nieświadomie próbując zamknąć oczy przed PRAWDZIWYM złem. ponieważ...
ten numer to pół biedy, bo standardowe Machine Head/10, czyli okolice >1/10, jak w przypadku wszystkich wypustów Roberta odkąd mu lewactwo zastąpiło alkohol i narkotyki. natomiast...
TO
[youtube][/youtube]
to są wyższe stadia wtajemniczenia. tak, Rolewak Flyberał recytuje tekst powyższego numeru jak na wieczorze dla poetów w szalikach siarbiących starbucksa. powinny być rozdawane krzynki piwa dla każdego kto dotrwa do końca. przy końcówce jest ciężko, szczególnie kiedy wchodzi ten fragment:
No, no, no, no, no (FUCK NO!)
So give us all your faggots, all your niggas, and your spics
Give us all your Muslims, your so-called terrorists
We’ll welcome them with open arms, and put ‘em in our mix
We’re better off together now, embrace our difference
Remember there is love!
Our words can stop their guns
Forget the rednecks
Living in the past
We’re never going back now, we've reached critical mass
boli serducho mocno.
ten numer to pół biedy, bo standardowe Machine Head/10, czyli okolice >1/10, jak w przypadku wszystkich wypustów Roberta odkąd mu lewactwo zastąpiło alkohol i narkotyki. natomiast...
TO
[youtube][/youtube]
to są wyższe stadia wtajemniczenia. tak, Rolewak Flyberał recytuje tekst powyższego numeru jak na wieczorze dla poetów w szalikach siarbiących starbucksa. powinny być rozdawane krzynki piwa dla każdego kto dotrwa do końca. przy końcówce jest ciężko, szczególnie kiedy wchodzi ten fragment:
So give us all your faggots, all your niggas, and your spics
Give us all your Muslims, your so-called terrorists
We’ll welcome them with open arms, and put ‘em in our mix
We’re better off together now, embrace our difference
Remember there is love!
Our words can stop their guns
Forget the rednecks
Living in the past
We’re never going back now, we've reached critical mass
boli serducho mocno.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- rozkręca się
to jest tak chujowe, że aż przykro na to patrzeć/słuchaćNasum pisze:[youtube][/youtube]
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
W kwestii tej kapeli dla mnie jest już game over i nic nowego nie będę słuchać. Chuj z taką aberracją :)

- Żułek
szkoda
pomyśleć że to kiedyś był całkiem dobry zespół
pomyśleć że to kiedyś był całkiem dobry zespół
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- harvestman
Pojawiają się już pierwsze, entuzjastyczne recenzje http://metalassault.com/2018/01/12/albu ... catharsis/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
Podziwiam recenzenta za to, że tego posłuchał. To już The Burning Red było lepsze.
-
Gunman pisze:Podziwiam recenzenta za to, że tego posłuchał. .
Nie kuś ;-)