SHEIDIM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

SHEIDIM

03-01-2018, 21:21

Przeglądam sobie od czasu do czasu nowości u naszych dystrybutorów i sprawdzam co tam w trawie piszczy. Tak właśnie trafiłem na Hiszpanów grających death/black metal na modłę szwedzkich mistrzów. Zaznaczyć muszę jednak, że jest jakby mniej słodko i bardziej złowieszczo. Co zaskakujące, bo przecież Hiszpania to taki radosny kraj. :-)

Kupiłem sobie ostatnią EPkę "Infamata"
Obrazek
która podpasowała mi trochę bardziej niż także całkiem dobry debiut. Bardzo podobają mi się partie gitar, fajnie prowadzą melodię oraz oczywiście solóweczki.

Całość do odsłuchu: " onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
M.G.
zaczyna szaleć

Re: SHEIDIM

03-01-2018, 21:55

Pierwsza EP/demo jest niesamowita. Drastyczna zmiana kierunku na debiucie była dla mnie ogromnym rozczarowaniem. Nie moje klimaty, ale jest to przyzwoite. Pierwsze wydawnictwo jednak jest dla mnie czymś ponad to.
ODPOWIEDZ