Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

Re: Masa mode ON ;)

16-12-2017, 09:50

535 pisze:Zakwasy? Niby od czego? Ja jestem panie w ciągłym ruchu. O zakwasach nie może być mowy. Z tą siłownią to był żart i choć żuraw w dekolty zawsze jest wskazany, to nie jestem w stanie. Totalne przemęczenie i fizyczny rozkład. Potrzebuję diety i odpoczynku. Najchętniej wiecznego.

Nie załamuj się, nie poddawaj, walcz i wyznaczaj nowe cele. Jeśli nawet nie urośniesz w górę to zrobisz to wszerz!
Pamiętaj, medycyna cały czas się rozwija i kto wie czy już niebawem nie wymyślą piguły na dodanie sobie kilku cm, olejesz tedy koturny i czapę z piórkiem, staniesz się niezwyciężonym zuchem. Działaj, ćwicz i napierdalaj niczym he-man. Przezwyciężysz depresję, smutek i rozpacz, trzymam kciuki!

ps. pamiętaj o odżywkach.
Jebać żuli.
535

16-12-2017, 10:09

Prawdziwy motywator. Trener personalny.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-12-2017, 09:28

Obrazek
woodpecker from space
Karkasonne

20-12-2017, 13:17

I jak tam, macie jakieś nowe zestawy ćwiczeń, diety, suple? Nowe postanowienia na 2018, cele wyznaczone?

U mnie na przemian robione:
1x podciąganie nachwytem (w tej chwili dałbym radę ze 30 razy chcę dobić do 50)
1x podciąganie podchwytem z kamizelką 10 kg (mógłbym z 12 razy myślę, też spróbuję do 50 chociaż nie wiem czy to możliwe:D)
1x pompki z kamizelką 10 kg (tutaj nie wiem ile bym mógł ale myślę że z 50, docelowo 100)
+ różnorodność ćwiczeń na brzuch, 6 weidera, abs 2, i własny plan nazwany total abs, robię na przemian:D

Żadnej diety nie stosuję bo skoro i tak robię za każdym razem postępy to nie widzę sensu się męczyć.
Z supli też tylko multiwitamina z minerałami, jak zacznie się zastój to kupię kreatynę.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2017, 14:47

Klata, przedramię, bic, tric, brzuch, bary. Dwa tygodnie temu zmodyfikowałem treningi(jak co 12-14 tyogdni) . Sam temat przewodni się nie zmienia trzeba jeść, spać i cisnąc ciężary . No dobra raz w roku można się zresetować :)
Nigdy nie sięgam w przyszłość, napierdalam klamotami bo lubię i sprawia mi to frajdę, oby tak do śmierci :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

20-12-2017, 14:56

aktualnie robie program minimum bo byłem przemęczony po kilku miesiącach treningu obwodowego, wygląda tak:

1. Wyciskanie hantli + wiosłowanie hantlami (wszystko na jednej ławeczce) 3x12
2. Pompki + rozpiętki na hantlami 3x12
3. Wyciskanie na hammerze nad głowę ( lub sztanga) + Odwodzenie ramion bokiem 3x12
5. Barki na wyciągu + triceps na wyciągu 3x12
6. Biceps ze sztangą + triceps ze sztangą 3x12
7. Wykroki + wskoki na step 3x20/10
8. Burpee + mountain climber 3x12/30s

na koniec rozciąganie raz tego raz tamtego.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ketler
zaczyna szaleć

20-12-2017, 16:05

A ja usilnie szukam sposobu na rozwoj barkow. Troche cykam sie na wyciskania nad glowe, ze wzgledu na skrzywienie kregoslupa. Zdjecie od tylu wyglada jak literka S (w przesadzie).

Poza tym, po odchudzeniu sie 25 kg oslablem jak cholera....

Ale laze na silke, podnosze 10 kg i sie staram! :)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

20-12-2017, 16:24

wykup 1 zajęcia z trenerem, on Ci wytłumaczy technik wyciskania nad głowę. pozatym możesz to zastąpić wyciskaniem na maszynie tak jak ja mam w planie, chociaż wolnym ciężarem wyciskało mi sie lepiej. warto abys powiedział trenerowi o swoim problemie z kręgosłupem, to dołoży ci ćwiczenia na wzmocnienie mięśni pleców i wyprostowanie się.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ketler
zaczyna szaleć

20-12-2017, 16:43

Only_True_Believers pisze:wykup 1 zajęcia z trenerem, on Ci wytłumaczy technik wyciskania nad głowę. pozatym możesz to zastąpić wyciskaniem na maszynie tak jak ja mam w planie, chociaż wolnym ciężarem wyciskało mi sie lepiej. warto abys powiedział trenerowi o swoim problemie z kręgosłupem, to dołoży ci ćwiczenia na wzmocnienie mięśni pleców i wyprostowanie się.
Potrzebowałbym jakiegoś dobrego trenera, któremu by zależało na tym żeby mi pomóc. Chodze na siłke na Skoroszu, i szczerze, to do tych trenerów to nawet szkoda podchodzić...
Karkasonne

20-12-2017, 17:47

Ketler pisze: Poza tym, po odchudzeniu sie 25 kg oslablem jak cholera....
Co to się stało?
535

20-12-2017, 18:09

Ciekawa sprawa, prawdopodobnie coś poszło nie tak. Użytkownik Triceps pewnie będzie wiedział. Kiedyś puściłem z dymem ponad dwie dyszki, i miałem takie pierdolnięcie, że myślałem, że mnie rozerwie. No ale ja w ogóle mam nadmiar siły, taka uroda. Szkoda tylko, że nie do końca odpowiednio wykorzystanej.
Ketler
zaczyna szaleć

20-12-2017, 18:17

Wg mnie to dużo rzeczy poszło nie tak. Schudnięcie 25 kg w ciągu 4 - 5 miesięcy również tutaj dołożyło. Nigdy silny nie byłem, ale teraz (76kg, 180 cm) czuje że jest tragicznie. Podejrzewam chroniczne zmęczenie, które będzie zapewne spowodowane jakąś nerwicą, czy innym gównem. Próbowałem różnych rzeczy żeby się rozbudzić: kawa - nie działa, guarana - nie działa, yerba mate (mocna) - nie działa, przedtreningówki - tutaj pojawia się lekka chęć do pójścia na trening, itd. Teraz jestem w pracy, i autentycznie łeb mi leci na biurko. Dodatkowo dobijające że małżonka, jak to dziewczyna, chciałaby się wyszaleć, a przy mnie to się raczej nie wybawi - zwyczajny brak energii, ale i chęci na zabawe.
535

20-12-2017, 18:24

No to świetnie trafiłeś. Mamy tutaj użytkowników, którzy pomogą zarówno w pierwszej jaki i w drugiej sprawie.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2017, 18:25

535 pisze:Kiedyś puściłem z dymem ponad dwie dyszki, i miałem takie pierdolnięcie, że myślałem, że mnie rozerwie.
Jak to? Pierwszy trening i już 20kg na klatę (pewnie jeszcze bez asekuracji) widzę przypierdoliłeś na dzień dobry z ostrymi tematami. Widzisz trening, dieta, regeneracja i siła potężna a tak się migałeś.

ps. Pamiętaj o odżywkach !!!
Jebać żuli.
Ketler
zaczyna szaleć

20-12-2017, 18:27

535 pisze:No to świetnie trafiłeś. Mamy tutaj użytkowników, którzy pomogą zarówno w pierwszej jaki i w drugiej sprawie.
Kolega Tric już z jednym problemem mi pomógł, za co naprawdę jestem wdzięczny. Wiem że i na powyższe by coś poradził, ale pewno powie że nie jest lekarzem, itd ;). Głupio mi już po raz kolejny mu głowe zawracać :)
Karkasonne

20-12-2017, 18:28

Ketler pisze:Wg mnie to dużo rzeczy poszło nie tak. Schudnięcie 25 kg w ciągu 4 - 5 miesięcy również tutaj dołożyło. Nigdy silny nie byłem, ale teraz (76kg, 180 cm) czuje że jest tragicznie. Podejrzewam chroniczne zmęczenie, które będzie zapewne spowodowane jakąś nerwicą, czy innym gównem. Próbowałem różnych rzeczy żeby się rozbudzić: kawa - nie działa, guarana - nie działa, yerba mate (mocna) - nie działa, przedtreningówki - tutaj pojawia się lekka chęć do pójścia na trening, itd. Teraz jestem w pracy, i autentycznie łeb mi leci na biurko. Dodatkowo dobijające że małżonka, jak to dziewczyna, chciałaby się wyszaleć, a przy mnie to się raczej nie wybawi - zwyczajny brak energii, ale i chęci na zabawe.
Przykro mi słyszeć i mam nadzieję, że będzie lepiej. 25 kg to strasznie dużo, zwłaszcza jeśli nie było to zdrowe chudnięcie z powodu ćwiczeń i diety. Rozumiem że zasypiasz normalnie, tylko nie możesz się wybudzić?
535

20-12-2017, 19:24

wolff pisze:
535 pisze:Kiedyś puściłem z dymem ponad dwie dyszki, i miałem takie pierdolnięcie, że myślałem, że mnie rozerwie.
Jak to? Pierwszy trening i już 20kg na klatę (pewnie jeszcze bez asekuracji) widzę przypierdoliłeś na dzień dobry z ostrymi tematami. Widzisz trening, dieta, regeneracja i siła potężna a tak się migałeś.

ps. Pamiętaj o odżywkach !!!
Nie oszczędzam się,
Obrazek
a odżywki chłodzę w lodówce.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-12-2017, 19:30

Widzisz, żywot sportowca-abstynenta nie jest taki trudny a pewnie i szacun na dzielni jest treściwszy.
Nie poddawaj się zatem i walcz ze słabościami.
trening-dieta-regeneracja
To proste.
Jebać żuli.
Ketler
zaczyna szaleć

20-12-2017, 20:06

Karkasonne pisze:
Ketler pisze:Wg mnie to dużo rzeczy poszło nie tak. Schudnięcie 25 kg w ciągu 4 - 5 miesięcy również tutaj dołożyło. Nigdy silny nie byłem, ale teraz (76kg, 180 cm) czuje że jest tragicznie. Podejrzewam chroniczne zmęczenie, które będzie zapewne spowodowane jakąś nerwicą, czy innym gównem. Próbowałem różnych rzeczy żeby się rozbudzić: kawa - nie działa, guarana - nie działa, yerba mate (mocna) - nie działa, przedtreningówki - tutaj pojawia się lekka chęć do pójścia na trening, itd. Teraz jestem w pracy, i autentycznie łeb mi leci na biurko. Dodatkowo dobijające że małżonka, jak to dziewczyna, chciałaby się wyszaleć, a przy mnie to się raczej nie wybawi - zwyczajny brak energii, ale i chęci na zabawe.
Przykro mi słyszeć i mam nadzieję, że będzie lepiej. 25 kg to strasznie dużo, zwłaszcza jeśli nie było to zdrowe chudnięcie z powodu ćwiczeń i diety. Rozumiem że zasypiasz normalnie, tylko nie możesz się wybudzić?
Jestem w stanie zasnąć prawie zawsze. I fakt ze nie budze sie wypoczęty. Męczy mnie to i nie wiem co zrobić.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2017, 20:15

Zaburzenia snu to przesrana sprawa, od małego się z tym zmagam, chociaż u mnie w drugą stronę. Przyczyna może być neurologiczna jak u mnie i może warto się pod tym kątem przebadać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ