Ja w dowodzie miałem "wysoki", więc pewnie gdzieś od 160.Sybir pisze:A jaki to jest wysoki?
Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Masa mode ON ;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Expert od wzrostu tutaj? Nie wiedziałem, że ktoś taki istnieje.535 pisze: Ależ skąd panie szanowny. Usilnie, to ja się pragnę dowiedzieć od naszego eksperta w tych sprawach, jakie znaczenie ma wzrost, gdyż cyklicznie o nim właśnie wspomina. Moje skromne centymetry służą tutaj jedynie za przykład, punkt odniesienia.
Ja znowu pół roku śmigam w japonkach, bardzo wygodne obuwie choć podobno pedalskie, tak mi ktoś zasugerował. W chuju mam jednak sugestie innych, japonki to qlt i tego się trzymam.edit:
188? Kawał chłopa. Ja żeby trochę zniwelować różnicę, stosuję koturny. Jest ryzyko podkręcenia kostki, ale przynajmniej nie wytykają mnie palcami.
Zainwestuj w karnet, przywdziej dresiwo a sam się przekonasz czy warto tracić czas na wyciskanie klamotów. Jeśli będzie chujowo to pokręcisz na stacjonarnym, zarzucisz żurawia w dekolty lub olejesz temat i kupisz zgrzewkę Harnasia by ukoić nerwy.
Jebać żuli.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
nie bardzo wiem co ma wzrost do tego czy należy ćwiczyć czy nie.
lepiej być wysportowanym karyplem niz spasłym.
lepiej być wysportowanym karyplem niz spasłym.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
wolff pisze:
Zainwestuj w karnet, przywdziej dresiwo a sam się przekonasz czy warto tracić czas na wyciskanie klamotów. Jeśli będzie chujowo to pokręcisz na stacjonarnym, zarzucisz żurawia w dekolty lub olejesz temat i kupisz zgrzewkę Harnasia by ukoić nerwy.
Świetny pomysł. Ostatnio jestem w takim stanie, że w grę wchodzą jedynie, żuraw w dekolty i zgrzewka bronków. Na sobotnim koncercie Brighter Death Now najchętniej zaległbym na posadzce obok najebanego Karmanika. W każdym razie dzięki za dobre chęci.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ciekaw jestem, czy wy to wszystko piszecie na poważnie? czy w żartach? bo w ogóle nie śmieszne. sam mam, zdaje się koło 175 i nie uważam, żeby to było mało, ani dużo też nie. jebie mnie to totalnie, ale tak chodząc po firmie, gdzie pracuje 1700 osób nie wyróżniam się ani na plus, ani na minus
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pytając otrzymałeś odpowiedź, co z tym zrobisz nie moja brocha.535 pisze:wolff pisze:
Świetny pomysł. Ostatnio jestem w takim stanie, że w grę wchodzą jedynie, żuraw w dekolty i zgrzewka bronków. Na sobotnim koncercie Brighter Death Now najchętniej zaległbym na posadzce obok najebanego Karmanika. W każdym razie dzięki za dobre chęci.
Jebać żuli.
Odpowiedź konkretną, a nawet motywującą oraz co najważniejsze niepozbawioną poczucia humoru. Naprawdę to doceniam.
- Drone
W USA tylko 3% mężczyzn o wzroście od 170 cm w dół piastuje stanowiska wyższego szczebla w firmach. Także, panowie niscy, przykro mi. Zawsze powtarzam, że prawdziwy facet powinien mieć minimum 185 cm, przynajmniej jeśli chodzi o rasę kaukaską :)Heretyk pisze:ciekaw jestem, czy wy to wszystko piszecie na poważnie? czy w żartach? bo w ogóle nie śmieszne. sam mam, zdaje się koło 175 i nie uważam, żeby to było mało, ani dużo też nie. jebie mnie to totalnie, ale tak chodząc po firmie, gdzie pracuje 1700 osób nie wyróżniam się ani na plus, ani na minus
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Lukass
To oczywista oczywistość. Człowiek wysoki budzi mimowolnie respekt. Dzięki temu, że impulsy nerwowe mają dłuższą drogę do pokonania, jego ruchy nabierają większej gracji, są wygładzone, bardziej szlachetne. Do tego spogląda z góry, co już na starcie buduje przewagę, przez co też jego wypowiedzi są traktowane jako mądrzejsze i przemyślane. Mam też silne przekonanie, że u wysokich ludzi telomery wydłużają się nawet od tych czynności, które u ludzi niskich powodują ich skrócenie. Wątroba się lepiej regeneruje. Długo by wymieniać oczywiste przymioty ludzi o królewskim wzroście.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Drone
- Lukass
Spoglądam po prostu z wyżyn na tłum i widzę, jaka jest prawda :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
No. To jest konkretny konkret. Przynajmniej wiem dlaczego jestem tam gdzie jestem.Drone pisze:W USA tylko 3% mężczyzn o wzroście od 170 cm w dół piastuje stanowiska wyższego szczebla w firmach.Heretyk pisze:ciekaw jestem, czy wy to wszystko piszecie na poważnie? czy w żartach? bo w ogóle nie śmieszne. sam mam, zdaje się koło 175 i nie uważam, żeby to było mało, ani dużo też nie. jebie mnie to totalnie, ale tak chodząc po firmie, gdzie pracuje 1700 osób nie wyróżniam się ani na plus, ani na minus
- Drone
Dokładnie jest tak:
"Surveys have uncovered that less than 3% of CEOs were below 5 ft 7 in (1.70 m) in height. 90% of CEOs are of above average height."
Na podstawie:
http://www.jonathanrauch.com/jrauch_art ... nish_last/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dane nie pozostawiają złudzeń :)
"Surveys have uncovered that less than 3% of CEOs were below 5 ft 7 in (1.70 m) in height. 90% of CEOs are of above average height."
Na podstawie:
http://www.jonathanrauch.com/jrauch_art ... nish_last/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dane nie pozostawiają złudzeń :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Lukass
Z wyżyn spoglądam na leśne obszary
pod tchnieniem wiatru jękliwie szumiące
Z wyżyn spoglądam
Na zamglone doliny
Ukryty w cieniu poszarpanych skał
Tak podobny ludziom
I tak od nich inny
Gdy patrzyli na mnie
Pragnąc bym skonał
pod tchnieniem wiatru jękliwie szumiące
Z wyżyn spoglądam
Na zamglone doliny
Ukryty w cieniu poszarpanych skał
Tak podobny ludziom
I tak od nich inny
Gdy patrzyli na mnie
Pragnąc bym skonał
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
No, ale Napoleon miał 168 cm, Chruszczow 160, Stalin 169 a Hitler 175 (o jaki wysoki) i o nich wszystkich w szkołach uczą, więc mimo wszystko jest nadzieja na epicki wygryw i życiowy sukces.535 pisze:No. To jest konkretny konkret. Przynajmniej wiem dlaczego jestem tam gdzie jestem.Drone pisze:W USA tylko 3% mężczyzn o wzroście od 170 cm w dół piastuje stanowiska wyższego szczebla w firmach.Heretyk pisze:ciekaw jestem, czy wy to wszystko piszecie na poważnie? czy w żartach? bo w ogóle nie śmieszne. sam mam, zdaje się koło 175 i nie uważam, żeby to było mało, ani dużo też nie. jebie mnie to totalnie, ale tak chodząc po firmie, gdzie pracuje 1700 osób nie wyróżniam się ani na plus, ani na minus
Btw kilka lat temu szedłem sobie przez miasto i przeszedłem przez lokalny kampus uniwersytecki, gdzie odbywały się juwenalia i grało jakieś licealne gówno. Średnia wieku publiki wynosiła na oko 18 lat i ja, z moimi 183cm, ledwo tam dosięgałem męskiej części publiki do nosa, nigdy w życiu się nie czułem tak karłowato (z wyjątkiem sytuacji jak byłem mały i za niski żeby wejść do Makro). Ktoś ma pomysły, jak to działa, że ludzie robią się z pokolenia na pokolenie coraz wyżsi?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Słuszna uwaga. Nasz pan nad premier ma podobno 168. Posiłkuje się co prawda drabinko-stołeczkiem, ale i bez tego można o nim powiedzieć, że to wielki człowiek. Mówisz, że Stalin miał 169 centymetrów wzrostu? W takim razie zapuszczam wąsa i zaczesuję pióra do tyłu.kenediusze pisze: No, ale Napoleon miał 168 cm, Chruszczow 160, Stalin 169 a Hitler 175 (o jaki wysoki) i o nich wszystkich w szkołach uczą, więc mimo wszystko jest nadzieja na epicki wygryw i życiowy sukces.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
I jak po wczorajszej wizycie na siłowni (mam nadzieję, że z karnetem nie było problemu) masz zakwasy?
Jebać żuli.
Zakwasy? Niby od czego? Ja jestem panie w ciągłym ruchu. O zakwasach nie może być mowy. Z tą siłownią to był żart i choć żuraw w dekolty zawsze jest wskazany, to nie jestem w stanie. Totalne przemęczenie i fizyczny rozkład. Potrzebuję diety i odpoczynku. Najchętniej wiecznego.