W. Brytania: śledztwo BBC ujawniło masowy grób dzieci w Szkocji
Catholic Mass Grave Sites of 350,800 Missing Children Found in Ireland, Spain, Canada

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oczywiście że wspaniały. Bierze za bezcen, a gdyby dobrze policzyć, to właściwie sami mu wpychają i jeszcze dopłacają. Znasz w tym kraju zdolniejszego biznesmena?trup pisze:Szacun! Wspaniały biznesmen. Zazdroszczę!Sgt. Barnes pisze:Kto tam pisał o szanowaniu Rydza?
http://kujawsko-pomorskie.onet.pl/jak-z ... wa/rc5cp3r" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuję.
Ależ skąd. Ustawowo powinni zmienić dla wszystkich wierzących także modlitwę:535 pisze:Oczywiście że wspaniały. Bierze za bezcen, a gdyby dobrze policzyć, to właściwie sami mu wpychają i jeszcze dopłacają. Znasz w tym kraju zdolniejszego biznesmena?trup pisze:Szacun! Wspaniały biznesmen. Zazdroszczę!Sgt. Barnes pisze:Kto tam pisał o szanowaniu Rydza?
http://kujawsko-pomorskie.onet.pl/jak-z ... wa/rc5cp3r" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuję.
prostetrup pisze:
Sporo z tej listy to taka samokrytyka kleru.
Tygodnik Powszechny pisze:❝Egzorcyzmowałem kobietę, która przeszła przez ruch Hare Kriszna [...] Pytam: "Kim jesteście", a one mówią, że są demonami wegetarianizmu. Rozkazałem im, by wyszły, a one na to, że nie wyjdą [...]. Więc mówię do księdza, który się ze mną modlił: "Mamy trochę swojskiej kiełbaski, przynieś i poczęstujemy te duszki". Duchy zaczęły krzyczeć: "Nie, nie waż się przynosić kiełbasy" [...] Wtedy mi przyszło do głowy, że jest coś lepszego niż kiełbasa, i mówię: "Salceson przynieś". Przyniósł ten salceson. Trzymam figurę Matki Bożej z Guadelupe i powiedziałem: "Pod rozkazami Matki Najświętszej macie jeść ten salceson". Zaczęły jeść, w końcu mówią: "Nie wytrzymamy tego", i wyszły. Tego nas w seminarium nie uczą, żeby salcesonem wyganiać złe duchy, ale praktyka pokazuje, że właśnie przeciwieństwami trzeba walczyć.❞
Fragment książki ks. Michała Olszewskiego SCJ "Być jak Hiob. Doświadczenie Boga w kryzysie".
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
:D:D535 pisze:Wspaniały fragment. Mam nadzieję, że dobrze się z tym wszyscy czujecie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]COFFIN pisze::D:D535 pisze:Wspaniały fragment. Mam nadzieję, że dobrze się z tym wszyscy czujecie.
[youtube][/youtube]
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Całość: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/6 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;gazetakrakowska.pl pisze: Jest egzorcystą, wygania z opętanych szatana. To niełatwe zadanie - twiertdzi ks. Maciej Gutmajer.
[...]
Pomagają mu w tym relikwie, które dostał z Krakowa - kosteczka św. Faustyny i kawałek osobistej bielizny Jana Pawła II. Każda z nich ma specjalny certyfikat.
[...]
Kiedyś pewien chłopak przyprowadził do niego swoją dziewczynę - Annę, studentkę.
[...]
- Od razu rzuciła mi się do gardła. Jednym skokiem - wspomina ks. Gutmajer. Miał wtedy przy sobie relikwię - kawałek cienkiej bawełnianej skarpetki Jana Pawła II w pozłacanym relikwiarzu.
[...]
- Wkładam jej tę relikwię pod głowę i rozlega się wściekły, męski głos: weź tego Janka, weź to białe, zabierz go, śmierdzi! To świętość szatanowi śmierdziała - opowiada ksiądz.
Ja mam takiego pomysła, żeby iść do księdza egzorcysty i powiedzieć, że jestem wegetarianinem i abstynentem.Sybir pisze:Niech będzie, że tutaj to przekleję:
Tygodnik Powszechny pisze:❝Egzorcyzmowałem kobietę, która przeszła przez ruch Hare Kriszna [...] Pytam: "Kim jesteście", a one mówią, że są demonami wegetarianizmu. Rozkazałem im, by wyszły, a one na to, że nie wyjdą [...]. Więc mówię do księdza, który się ze mną modlił: "Mamy trochę swojskiej kiełbaski, przynieś i poczęstujemy te duszki". Duchy zaczęły krzyczeć: "Nie, nie waż się przynosić kiełbasy" [...] Wtedy mi przyszło do głowy, że jest coś lepszego niż kiełbasa, i mówię: "Salceson przynieś". Przyniósł ten salceson. Trzymam figurę Matki Bożej z Guadelupe i powiedziałem: "Pod rozkazami Matki Najświętszej macie jeść ten salceson". Zaczęły jeść, w końcu mówią: "Nie wytrzymamy tego", i wyszły. Tego nas w seminarium nie uczą, żeby salcesonem wyganiać złe duchy, ale praktyka pokazuje, że właśnie przeciwieństwami trzeba walczyć.❞
Fragment książki ks. Michała Olszewskiego SCJ "Być jak Hiob. Doświadczenie Boga w kryzysie".