zachwyt mi przeszedł, ale dalej ją mocno lubię, mimo, że brzmi bardziej nowocześnie, w tym złym tego słowa znaczeniu - bardziej laptopowo niż analogowo. mimo wszystko przednia rozrywka. liczę, że nowa będzie mroczniejsza i bardziej agresywna, tak bardzo bym sobie tego życzył.
A ONA NADCHODZI. będzie tłuczona.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
HSVV pisze:zachwyt mi przeszedł, ale dalej ją mocno lubię, mimo, że brzmi bardziej nowocześnie, w tym złym tego słowa znaczeniu - bardziej laptopowo niż analogowo. mimo wszystko przednia rozrywka. liczę, że nowa będzie mroczniejsza i bardziej agresywna, tak bardzo bym sobie tego życzył.
A ONA NADCHODZI. będzie tłuczona.
U mnie z dzisiejszego malowniczego odsłuchu takie wnioski sie taki oto wyłoniły, że fajna bhangra sie wkradła, że momentami zalatuje AsianDubFundation i że najbardziej podoba mi sie na ta chwile ten utwór na który wcześniej nie zwracałem uwagi tj. "Invisible Sun". takie moje przemyślenia są.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
HSVV pisze:
powoli 25 lat mija i gdzie następnicy, naśladowcy, spadkobiercy. NIE MA. ten album jest jak Reign In Blood, inni mogą sobie chuje zrywać i w ryło wciskać, ale tego nie przeskoczą. nie ma bata, czczę jak popierdolony
Ale 'Reign in Blood' nie ma słabych kawałków a tutaj jest 'No Good'.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
z całym szacunkiem, ale na Reign In Blood musiałyby się skumulować siły Angel Of Death i Postmortem / Raining Blood żeby dobić chociaż do połowy potęgi No Good. takie są fakty, przykro mi.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
oczywiście że "No Good" to bdb numer, ale niestety "Always Outnumbered, Never Outgunned" to był ostatni album, na którym jeszcze czuć powiew świeżości. Zespół który kompletnie nie potrafi się odnaleźć w nowej rzeczywistości.
Skaut pisze:oczywiście że "No Good" to bdb numer, ale niestety "Always Outnumbered, Never Outgunned" to był ostatni album, na którym jeszcze czuć powiew świeżości. Zespół który kompletnie nie potrafi się odnaleźć w nowej rzeczywistości.
sedno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ot ciekawostkę rzucam. była mowa, że album na początku 2018, teraz info, że do końca roku mają wypluć singiel.
szczerze, otwarcie, nie robię sobie nadziei, ale siłą rzeczy - ciekawość jest ogromna. mimo wszystko drugiego takiego samego krążka nie nagrali, więc zawsze pozostaje ta mała niewiadoma w jakim kierunku tym razem pójdą.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
z wczorajszego koncertu w Monachium, nowy numer 'Resonate'. nie rokuje dobrze, w sensie, że powtórka z rozrywki. niby jest ciężar, ale bit brzmi jak kolejna interpretacja Breathe (Dubstep), Omen, Nasty czy Take Me To The Hospital. plus pogodne synthy w stylu z okresu 'Invaders Must Die'.
pewnie jak latem wpadnie słońce i obudzi zajawkę na elektronikę, to będę w kółko leciał z płyciwem, jak zawsze zresztą, ale mimo wszystko, trzeźwy obiektywizm mówi, że chyba faktycznie czas zejść ze sceny. nie jestem rozczarowany stylem, a wtórnością.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Mam wrażenie że Prodidżi próbuje dostroić się do nowej rzeczywistości i zapomnieli że to cioty powinny dostrajać się do Prodidżę (patrz numer powyżej). Jeszcze ten dubstep, kurwa, po pierwsze dupstep po drugie który mamy rok, 2002?
W sumie, to żadnego Prodiża już raczej nie sprawdzę, ani nowego, ani dawnego :)
Raz ich widziałem na żywo, przy okazji festiwalu, potem odpaliłem sobie na necie kilka ich numerów i starczy tego.
Po "Fat..." niczego już nie przesłuchałem w całości. Dwójka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>trójka>=<jedynka.
83koper83 pisze:Po "Fat..." niczego już nie przesłuchałem w całości. Dwójka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>trójka>=<jedynka.