Najlepsze płyty roku 2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Najlepsze płyty roku 2017
chyba Jednoszczałowców
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Nie sadzą panowie, że kolejna strona postów dotyczących świętego oburzenia nt. urody typa jest bardziej spedalona, niż to wszystko, co mu tutaj zarzucacie?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-

w szeroko pojętym progressive bezapelacyjnie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To zbyt mocne dla mnie, ciesze, sie, ze nie slucham tak ekstremalnego metalu.Plastek pisze:Tak wygląda kolego nowoczesny black metal. Zespół Outre, wokalista:Triceratops pisze:Co to za przyjeb na tej fotce?Plastek pisze:Poza tym dzisiejszy metal w większości wygląda tak:
Nie chcę więc mieć już nic wspólnego z tym gatunkiem, a przynajmniej z olbrzymią większością tego pedalskiego cyrku.
https://www.metal-archives.com/artists/ ... ski/722322
Zajrzyj do tego tematu:
viewtopic.php?f=8&t=16225&start=20
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale się uczepiliście. A fakty są takie, że:
1. to dobry wokalista.
2. kto nie lubi Porwania Baltazara Gąbki nie powinien mieć dostępu do internetu!
1. to dobry wokalista.
2. kto nie lubi Porwania Baltazara Gąbki nie powinien mieć dostępu do internetu!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nieprawda! Grunt, że wygląda jak pedał! Zdrada podziemia i lodowy sztylet zemsty w plecy!Harlequin pisze:Grunt, że gośc ma naprawde mocny wokal
To oczywiste. W muzyce, a w szczególności, w mocniejszej jej odmianie, liczy się przede wszystkim powierzchowność.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Czekam teraz aż ktoś wrzuci jakieś pospolite zdjęcie swojej ulubionej oldschoolowej kapeli, które jak 3649496252804 innych zdjęć przedstawia sierściuchów w skórach z browarem w łapie na tle oszczanej bramy i napisze: "Tak wygląda zdjęcie metalowej kapeli".
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
dodałbym jeszcze zapity ryj i wyjebany piwny bebzon. wówczas jest rasowo-metalowo -:)DST pisze:Czekam teraz aż ktoś wrzuci jakieś pospolite zdjęcie swojej ulubionej oldschoolowej kapeli, które jak 3649496252804 innych zdjęć przedstawia sierściuchów w skórach z browarem w łapie na tle oszczanej bramy i napisze: "Tak wygląda zdjęcie metalowej kapeli".
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Drone
To kwestia dress code'u. Dyrektor banku też nie przychodzi do pracy w bermudach ;)DST pisze:Czekam teraz aż ktoś wrzuci jakieś pospolite zdjęcie swojej ulubionej oldschoolowej kapeli, które jak 3649496252804 innych zdjęć przedstawia sierściuchów w skórach z browarem w łapie na tle oszczanej bramy i napisze: "Tak wygląda zdjęcie metalowej kapeli".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
no chyba, że jest zagorzałym fanem Anthrax albo innego S.O.D ... -:)Drone pisze:To kwestia dress code'u. Dyrektor banku też nie przychodzi do pracy w bermudach ;)DST pisze:Czekam teraz aż ktoś wrzuci jakieś pospolite zdjęcie swojej ulubionej oldschoolowej kapeli, które jak 3649496252804 innych zdjęć przedstawia sierściuchów w skórach z browarem w łapie na tle oszczanej bramy i napisze: "Tak wygląda zdjęcie metalowej kapeli".
-
w dziale około black metalowym

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
Ooooo, badneHSVV pisze:tegoroczny TOXIC SHOCK mi mocno wszedł - grają jak SxTx przykazali.
woodpecker from space
- Sybir
Badnij, całkiem klawo grają.Triceratops pisze:Ooooo, badneHSVV pisze:tegoroczny TOXIC SHOCK mi mocno wszedł - grają jak SxTx przykazali.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Harlequin
Właśnie słucham, bardzo fajnie sie tego słucha.Sybir pisze:Badnij, całkiem klawo grają.Triceratops pisze:Ooooo, badneHSVV pisze:tegoroczny TOXIC SHOCK mi mocno wszedł - grają jak SxTx przykazali.
- Sybir
A, widzisz - ja nie znałem i jestem pozytywnie zaskoczony. Niektóre melodie i przejścia bdb.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
jakbyś na poważnie brał moje posty (i je przeglądał/ odsłuchiwał) to tak od 2 tygodni byś znał …. ;-)Sybir pisze:A, widzisz - ja nie znałem i jestem pozytywnie zaskoczony. Niektóre melodie i przejścia bdb.
- Sybir
Nie znałbym, bo nie mam czasu, mimo najszczerszych chęci. W końcu, dzięki komu zainteresowałem się Infernal Coil? ;)
- Triceratops
Całkiem fajna i sympatyczna plyta z mnostwem niemal cytatow z ST (np ten poczatek Immobilized & Paralyzed), troche tez przypomina stary Napalm. Czy to plyta roku w kategorii thrash to nie wiem, oswoje sie jeszcze z nia ale mimo, ze dosc przewidywalna to chyba lepiej jej sie slucha niz np Powertrip.Triceratops pisze:Ooooo, badneHSVV pisze:tegoroczny TOXIC SHOCK mi mocno wszedł - grają jak SxTx przykazali.
woodpecker from space