MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Wywiad na 2 strony a zdjęcie całkiem małe ;-)
Śmiesznie się czyta wywiad z Voggiem tryskającym entuzjazmem z uwagi na wydanie płyty i zbliżające się koncerty w USA. No cóż jak mówi stare porzekadło "człowiek strzela, a Pan Bóg kule nosi", względnie można zacytować Steve'a O. "żeby być głupim trzeba być twardym" jeśli jednak się okaże, że sami narozrabiali.
Śmiesznie się czyta wywiad z Voggiem tryskającym entuzjazmem z uwagi na wydanie płyty i zbliżające się koncerty w USA. No cóż jak mówi stare porzekadło "człowiek strzela, a Pan Bóg kule nosi", względnie można zacytować Steve'a O. "żeby być głupim trzeba być twardym" jeśli jednak się okaże, że sami narozrabiali.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No to ładnie. Mam nadzieję, że skurwiałe metaluchy będą zaszokowane ilością lewacko - anarchistycznej propagandy sączącej się z tego wywiadu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Dobry wywiad z satyricon czy zdjęcie i 3linijki tekstu?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Czy dobry to jeszcze nie wiem. Natomiast objętościowo to z 1,5 strony wyjdzie jak odjąć zdjęcie, logo i wstęp.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
A to Chuj kładęHatefire pisze:Czy dobry to jeszcze nie wiem. Natomiast objętościowo to z 1,5 strony wyjdzie jak odjąć zdjęcie, logo i wstęp.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Chociaż zaraz obok jest drugi z Frostem co daje drugie 1,5 strony.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Gall
- weteran forumowych bitew
Pociągnąłbym chłopaków za język dużo bardziej. Przecież z nimi można rozmawiać bez końca, a wywiad jak obszerny jest - każdy widzi. Wyszła z tego taka esencja esencji. Kilka pytań ciekawych, ale całościowo szału nie ma. Osobno przepytywali Satyra i osobno Frosta, pytania się powtarzają. Na luzie 4 strony czystego tekstu by wyszły gdyby wywiadowca się postarał. Sam, mimo tego, że z dziennikarstwem muzycznym nie mam nic wspólnego, starałbym się sięgnąć głębiej. Bardziej szczegółowo wypytać o genezę albumu, tego jak odnosi się do wspaniałego poprzednika, który był haniebnie olany przez redakcję MM (wywiady w papierzaku brak, a recenzja, krytyczna, swoją drogą, pojawiła się tylko na stronie www). To na bank nie podchodzi pod "okładkowy" wywiad.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- nagrobek
we wstępniaku pan redaktor komplementuje Decapitated z każdej możliwej strony, nowa płyta taka wspaniała, że bez wahania należy im się okładka nowego numeru gazety. na szybko zmienili okładkę ale chyba zapomnieli o wstępie:))Hatefire pisze:Wywiad na 2 strony a zdjęcie całkiem małe ;-)
Kupiłem i czytam. Wywiad z Tau Cross zgwałcony przez armię chochlików. Relacja z Party San. Niby wszystko się zgadza, z jednym drobiazgiem. Jeżeli Triptykon zagrał dobry koncert, to ja nie wiem jak określić te które widziałem. Dość powiedzieć, że przez pół setu trwała walka z materią. Wielkie brawa dla Toma - bawełnianej czapy, że nie pierdolnął instrumentem o glebę, a potem technicznemu w ryj, a to nie był jedyny zgrzyt tej nocy. Na szczęście jakoś dobrnęli do końca i panowie ostatecznie przybili pięć. Nie był to dobry występ. Zbyt dużo problemów, bieganiny i nerwów na scenie jak na gwiazdę wieczoru. Perkusista zgarnięty z przystanku autobusowego, co było słychać. Pachniało nieco amatorką i łapanką. Pewnie jest tutaj trochę "winy" Warriora, który przyzwyczaił widzów do bezlitosnej precyzji i mocarnego pierdolnięcia. Tak czy owak, mam podejrzenie, że pan Piotr-recenzent, albo był mocno nietrzeźwy, albo zdezerterował do namiotu, a w relacji, w ciemno zaryzykował, że to był dobry występ. No niestety.
Czytam dalej.
edit
Płytą miałem jebnąć w kosz, ale zauważyłem nazwę Ropień, więc przez grzeczność zostawiłem i będę słuchał.
Czytam dalej.
edit
Płytą miałem jebnąć w kosz, ale zauważyłem nazwę Ropień, więc przez grzeczność zostawiłem i będę słuchał.
- Plastek
- Kontakt:
Ale ten Baal pierdoli głupoty!!! Banał, banał i jeszcze raz banał, a cały tekst wręcz naszpikowany banałami. Do tego styl ala wypracowanie z technikum mięsnego. Prawdziwym przekleństwem naszych czasów jest to, że miejsce na wypowiedz daje się osobom, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia; czynią to w dodatku w taki sposób, że czerstwa pani od polskiego dałaby co najwyżej 3=. Koszmarnie słabego skilla ma ten Baal; na chuj marnować stronę na takie nędzne wypociny??????
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Oki
NOWY NUMER:

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajnie.Oki pisze:NOWY NUMER:
biorąc pod uwagę, że ostatnio więcej czytam o, niż słucham to podwójnie fajnie.
lys på slutten av lys
- Wasyl
Spoko okładka, co nieczęsto się u nich zdarzało.
- IMP-|-OUS
Też mi się okładka widzi. Gdzie można kupić ten nowy numer?Wasyl pisze:Spoko okładka, co nieczęsto się u nich zdarzało.
- Ascetic
IMP-|-OUS pisze:Też mi się okładka widzi. Gdzie można kupić ten nowy numer?Wasyl pisze:Spoko okładka, co nieczęsto się u nich zdarzało.
twierdzą, że od jutra w Empikach.
lys på slutten av lys
- IMP-|-OUS
Raczej chodzi mi o wysyłkowo.
- Ascetic
http://musickmagazine.8merch.com/services/store" onclick="window.open(this.href);return false;IMP-|-OUS pisze:Raczej chodzi mi o wysyłkowo.
lys på slutten av lys
-
Okładka świetna ale jeśli tam nie ma wywiadu z T to wypierdalac.
- IMP-|-OUS
ok,dziękiAscetic pisze:http://musickmagazine.8merch.com/services/store" onclick="window.open(this.href);return false;IMP-|-OUS pisze:Raczej chodzi mi o wysyłkowo.
- Sgt. Barnes
I jak ten Morbid Angel, ciekawe do poczytania?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.