Bezapelacyjnie!Plagueis pisze:Dla mnie to niezmiennie najlepsza płyta Satyricon. :)Ihasan pisze: brak szacunku do "The Shadowthrone" mnie dziwi, to najbardziej leśny album SATYRICON jaki wyszedł. Nie wiem jak inni go odbierają i szczerze powiedziawszy mało mnie to interesuje, nie mniej dla mnie to nadal bardzo dobry album, do którego często wracam z czystą przyjemnością;
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: SATYRICON
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Drone pisze:
Nie, nie, źle mnie zrozumiałeś. "The Shadowthrone" jest świetne, dwa pierwsze płyty SATYRICON są klasyką lasu, natomiast to, co pisałem, tyczyło się tylko i wyłącznie "Nemesis Divina".
rozumiem
- Gall
- weteran forumowych bitew

WUT???
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Gumiak
Premiera 22 września.
Wyczekuję.
Wyczekuję.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
dojebana okładka,czuję przealbum.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gall
Jeszcze nie wyszedłem z szoku, a lekki jest. Ale pewnie przywyknę.
Okładka kojarzy mi się z Rotting.
A na album czekam, choć nie bez obaw, bo przebić Satyricon będzie ciężko. Uwielbiam ten krążek.
Okładka kojarzy mi się z Rotting.
A na album czekam, choć nie bez obaw, bo przebić Satyricon będzie ciężko. Uwielbiam ten krążek.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
[V]
To oczywiste.Gall pisze:J Uwielbiam ten krążek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Believer
mi z tymGall pisze: Okładka kojarzy mi się z Rotting.

- dzik
- zahartowany metalizator
Nie no, to nie może być okładka Satyricon. To musi być fake. Nosz kurwa.
dobry kościół to kościół spalony
-
Plasfodeur
-
535
Mimio że
czekam na sztukę, przez wielkie G.Gall pisze:... przebić Satyricon będzie ciężko.
- Gall
Ty to tylko, że Sivert, że uuuaaa itd. Niechże se ten feniks poleci w pizdu zanim mu wszystkie pióra dupy powyrywasz.
Ten album ma masę świetnych momentów. Aż dziw bierze, że np. taki The Infinity of Time and Space Cię nie rusza. Czy tam Tro og Kraft.
Ten album ma masę świetnych momentów. Aż dziw bierze, że np. taki The Infinity of Time and Space Cię nie rusza. Czy tam Tro og Kraft.
-
Karkasonne
Widać ze masz artystyczna dusze, ale to takie skojarzenie jak rozjechany kot kojarzący się z Picassem.Believer pisze:mi z tymGall pisze: Okładka kojarzy mi się z Rotting.
- Skaut
będzie dobrze, ale bez przekraczania Rubikonu:Gall pisze:
WUT???
" onclick="window.open(this.href);return false;
generalnie czekam.
Coś tam było! Człowiek!
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Nergal chwali się na swoim Instagramie, że słucha już nowego Satyricon i twierdzi, że to ich najlepszy materiał od Now, Diabolical.

The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Gumiak
Niech się nie pierdoli tylko wrzuca na rutrackera
-
535
Od kiedy Adam jest autorytetem w sprawach muzycznych? Coś mnie ominęło? Poza tym nie wierzę, żeby Satyricon dla Napalm Records nagrali coś innego, niż głosi obiegowo postrzegany profil wytwórni. Dobra informacja jest taka, że byłem święcie przekonany, iż większego gówna od Feniksa nie usłyszę...Życie jednak jest przewrotne.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
535
Użycie akurat tej okładki, tego materiału, tej kapeli w obecnej kondycji bohaterów tematu wygląda mi na świętokradztwo, chociaż z drugiej strony...nie ma chyba bliższego skojarzenia, jeżeli chodzi o początki tych dwóch kapel.Karkasonne pisze:Widać ze masz artystyczna dusze, ale to takie skojarzenie jak rozjechany kot kojarzący się z Picassem.Believer pisze:mi z tymGall pisze: Okładka kojarzy mi się z Rotting.
- ozob
- zahartowany metalizator
[V] pisze:dojebana okładka,czuję przealbum.
Oj, kurwa tak! Bedzie sie duzo pisac o tej plycie i mam nadzieje, ze tylko w dobrym tonie, a sam album rozgniecie cala konkurencje w tym roku.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
To tak, jakby powiedzieć, że "Hardwired... to Self-Destruct" to najlepszy materiał Metalliki od czasu "ReLoad". Zgroza.DeadButDreaming pisze:Nergal chwali się na swoim Instagramie, że słucha już nowego Satyricon i twierdzi, że to ich najlepszy materiał od Now, Diabolical.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."