MASACHIST-nowy band muzyków Vader i Azarath

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

Re: MASACHIST-nowy band muzyków Vader i Azarath

25-06-2017, 23:56

Z każdą nową płytą coraz lepsi.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-06-2017, 23:31

[youtube][/youtube]

Kawałek całkiem fajny.

Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
Awatar użytkownika
DonJuanDeNarco
starszy świeżak

27-06-2017, 16:36

Nasum pisze:[youtube][/youtube]

Kawałek całkiem fajny.

Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
a bo to taki trójmiejski klip krajobrazowy, najpierw se obwodnicą jadą, potem Gdańska Stocznia gdzie jest b90, przystanek SKM Gdynia Stocznia i most koło niego, kawałek ul. świętojańskiej, Krzyż nad promenadą w Gdyni itd. :)
Avinu Malkeinu
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

20-07-2017, 21:18

Nasum pisze: Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
Ale to jest właśnie fajne. Death metalowe standardy były już setki razy, do tego większość takich klipów jest gówniana. Znalazłbym może z pięć dobrych typowo death metalowych teledysków... gdybym się bardzo wysilił.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

22-07-2017, 08:59

http://www.violence-online.pl/recenzje/ ... chinghour/" onclick="window.open(this.href);return false;

Recenzja z Violence Onlline.
Awatar użytkownika
wombat
zaczyna szaleć

25-07-2017, 20:19

lol, nagrali moje auto w teledysku
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

25-07-2017, 22:19

smooker pisze:Z każdą nową płytą coraz lepsi.
Pełna zgoda. Bardzo dobry album. Obok Deivos najlepszy polski metal w tym roku, choć wielkiej konkurencji te dwa albumy nie mają bo w tym roku ( na razie) słabo z dobrymi wydawnictwami made in Poland.
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

25-07-2017, 22:32

Nieśmiało dodam Azarath do tych dwóch. Zresztą więcej nie słyszałem, a wszystkie trzy mi podeszły.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-11-2018, 16:23

Nostromo pisze:Cała płyta jest zajebista. Dzisiaj do mnie dotarła. Na Witching Hour kupiłem MC .

Jest to pierwsza płyta MASACHIST, która mi weszła. Poprzednie poprawne, ale nie zaiskrzyło między nami. Tą już zdążyłem kilka razy zakręcić w odtwarzaczu i jest moc. Kompozycje pierwsza klasa, brzmienie death metalowe i mogę się podpisać pod hasłem promującym, które mówią, że jest to muza dla fanów HATE ETERNAL. Fan HE ze mnie żaden,
troche zmieniłem na swoją modłe ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

23-11-2018, 17:18

A Dark Fury lubisz??
ODPOWIEDZ