ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
Ja wiem! Twoja dupe! Przeciez masz mnie w dupie to ja musze rozwierac zeby wychodzic z niej :D
hehe dobry jestes ziom
hehe dobry jestes ziom
woodpecker from space
- Ascetic
o jpierdole … dla mnie za dużo …Triceratops pisze:Ja wiem! Twoja dupe! Przeciez masz mnie w dupie to ja musze rozwierac zeby wychodzic z niej :D
hehe dobry jestes ziom
potrafisz być jeszcze bardziej żenujący?
lys på slutten av lys
- Triceratops
Z toba nie mam szans, ale ucze sie na biezaco. Chwaliles sie, ze jestes trenerem wiec trenujesz ;)
woodpecker from space
- Ascetic
weź kurwa to wyłącz.Triceratops pisze:Z toba nie mam szans, ale ucze sie na biezaco. Chwaliles sie, ze jestes trenerem wiec trenujesz ;)
ten twój żenujący poziom to już dla mnie za dużo.
nie i jeszcze raz nie.

lys på slutten av lys
- Triceratops
Ziew....przynudzasz wiesz? Masz mnie w dupie, jestem glupi, zakompleksiony ito kasujesz konto a siedzisz i gledzisz do mnie jak stara baba. Teraz jeszcze memy wlepiasz....tak, pokonales mnie, poddaje sie. XD
Nowe pokolenie jakies takie drazliwe i wrazliwe.
Tez tak mysle, ale watpie, ze to stare chlopy. Na forku rozne rzeczy sie dzialy ale takie to juz wieki temu jak jeszcze nie wszyscy byli dorosli.[V] pisze:to jakaś ustawka jest,nie wierzę,że stare chłopy tak nagle skaczą sobie do gardeł.Nawet nie padło jedno równanie Metallica>>>>>>>>Voivod ,coś tu śmierdzi.
woodpecker from space
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ostatnio tak się wciagnąłem gdy jakichś trzech naraz masakrowało bez litości 535 w temacie o metalice chyba. było ostre bukkake.
- Triceratops
I dal sie??
O Metke to mozna sie jeszcze spierac, w koncu to forum metalowe i takie ostre dyskusje tutaj to normalka i sens forum.
Najgorzej jak sie przypierdoli stulejarz jeden z drugim chuj wie o co i tak wloka te gorzkie zale godzinami niczym kura smarki. Maja w dupie debila ale ciagle z nim gadaja, dla mnie to niepojete.
O Metke to mozna sie jeszcze spierac, w koncu to forum metalowe i takie ostre dyskusje tutaj to normalka i sens forum.
Najgorzej jak sie przypierdoli stulejarz jeden z drugim chuj wie o co i tak wloka te gorzkie zale godzinami niczym kura smarki. Maja w dupie debila ale ciagle z nim gadaja, dla mnie to niepojete.
Ostatnio zmieniony 14-07-2017, 14:40 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Ascetic
nowe pokolenie mówisz ;-)Triceratops pisze:Ziew....przynudzasz wiesz? Masz mnie w dupie, jestem glupi, zakompleksiony ito kasujesz konto a siedzisz i gledzisz do mnie jak stara baba. Teraz jeszcze memy wlepiasz....tak, pokonales mnie, poddaje sie. XD
Tez tak mysle, ale watpie, ze to stare chlopy. Na forku rozne rzeczy sie dzialy ale takie to juz wieki temu jak jeszcze nie wszyscy byli dorosli.[V] pisze:to jakaś ustawka jest,nie wierzę,że stare chłopy tak nagle skaczą sobie do gardeł.Nawet nie padło jedno równanie Metallica>>>>>>>>Voivod ,coś tu śmierdzi.
dobra. teraz czekam na zapoczątkowanie nowej tradycji na forum.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Ciagle jestes ;)
Uprzedze cie, ze kasowanie kont tez juz bylo, niektorzy po 2 razy ;) Wymysl cos nowego, np zglos moje posty, bo lamia "zasady forum", choc nie mam pewnosci czy to tez juz nie bylo.
Uprzedze cie, ze kasowanie kont tez juz bylo, niektorzy po 2 razy ;) Wymysl cos nowego, np zglos moje posty, bo lamia "zasady forum", choc nie mam pewnosci czy to tez juz nie bylo.
woodpecker from space
- nagrobek
to nie był spór. było ich trzech a on sam. spływał krwią i nasieniem ale ustał.nawet troche było mi go po ludzku szkoda bo to już nie była ostra dyskusja ale gwałt analny. zaraz zaraz ..a ty przypadkiem nie byłeś jednym z tych trzech? vulture był na bank:)Triceratops pisze:I dal sie??
No. Masakrowali mieczami z plasteliny, dobijając z pistoletów na wodę. Pomijam, że trzech na jednego to banda łysego, ale nie ukrywam, że ja najlepiej czuję się, gdy jestem osamotniony w tego rodzaju "dyskusjach". Krępują mnie jakiekolwiek słowa "wsparcia". Nigdy nie poszukuję "kolegów" w takich sytuacjach.nagrobek pisze:ostatnio tak się wciagnąłem gdy jakichś trzech naraz masakrowało bez litości 535 w temacie o metalice chyba. było ostre bukkake.
Tymczasem mam jeszcze jeden problem. Jestem taki wypompowany po całym tygodniu lania, że nie mogę rozeznać w tych cytatach, kto i co napisał. Czy szanowni użytkownicy mogliby kolorować swoje wypowiedzi. Jest chyba taka możliwość. Żeby nie było kłótni i zadymy na trzy następne strony. Ustalam następujące kolory.
Hospodin Triceps
Monsieur Ascetic
Herr Wolff
Popatrzcie jak to pięknie rozjaśni, wyostrzy i rozweseli dyskusję.
Ja wiem! Twoja dupe! Przeciez masz mnie w dupie to ja musze rozwierac zeby wychodzic z niej :D
hehe dobry jestes ziom
o jpierdole … dla mnie za dużo …
potrafisz być jeszcze bardziej żenujący?
edit
No nie coś się ewidentnie spierdoliło.
Jest!
Plastek pisze: Kodżak ruluje.
Plastek pisze:Co to za młodzieżowa nowomowa?
- Plastek
- Kontakt:
Mściwy, pamiętliwy, pełen nienawiści okrutnik!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Prodi
- postuje jak opętany!
A co, potrzebujesz jakichś wskazówek jak się do tego zabrać? :]535 pisze:Coś nam temat umiera. Co jest z wami? Nikt z was nie został ojcem?
Ja bym jeszcze coś popisał, ale boję się wpierdolu na Wielickiej (pod Igloopolem zresztą też).
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Zdaje się, że mnie obrażasz. Masz wpierdol pod Raffą.Prodi pisze:A co, potrzebujesz jakichś wskazówek jak się do tego zabrać? :]535 pisze:Coś nam temat umiera. Co jest z wami? Nikt z was nie został ojcem?
Ja bym jeszcze coś popisał, ale boję się wpierdolu na Wielickiej (pod Igloopolem zresztą też).
- Prodi
- postuje jak opętany!
Zdaje Ci się bo rośniesz.535 pisze:Zdaje się, że mnie obrażasz. Masz wpierdol pod Raffą.Prodi pisze:A co, potrzebujesz jakichś wskazówek jak się do tego zabrać? :]535 pisze:Coś nam temat umiera. Co jest z wami? Nikt z was nie został ojcem?
Ojej, tylko nie pod Raffą...plzz..może chociaż tam gdzie jakiś monitoring miejski, co?
Monitoring? Bądźmy poważni. Pod "nocną" Raffą" z boku, a potem tyłu budynku, pod biblioteką, to milicja nigdy z radiowozów nie wysiadała, a w szczególności w sobotni wieczór.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Dlatego też wolałbym inne miejsce.535 pisze:Monitoring? Bądźmy poważni. Pod "nocną" Raffą" z boku, a potem tyłu budynku, pod biblioteką, to milicja nigdy z radiowozów nie wysiadała, a w szczególności w sobotni wieczór.