Nie musisz, ważne byś odpowiedział na wiadomośc którą ci wysłałem. Chyba doszła :)Triceratops pisze: Tak, bardzo sie boje, chyba nawet narobilem w gacie
Pewnie jeszcze nie wiesz ale to temat traktujący o siłowni i treningu, skoro nie chcesz rozwijać mięśni klatki piersiowej to na chuj się tutaj udzielasz pajacu? Dyskusja o malinkach i kawci? (O nie troll na forum metalowym w temacie siłowni pyta po co rozwijac mięśnie klatki piersiowej.)OJ ale mam szczescie, ty mi pomozesz wyjsc na ludzi :D Powiedz mi zatem po co rozwijac miesnie klatki piersowej? No powiedz mi jakiego treningu sa podstawa ta lawka i te skosy. Wyjasnisz?
Tak w przypadku treningu na masę jak i rzeźbę wyciskanie na skosie to podstawa. Masz inne zdanie, wskaż wobec tego, że to co pisze jest fałszem.
Ale po chuj się produkujesz, co mnie interesuje TY, pisałem do gościa bo była rozmowa na temat treningu, nie musiał tego przyjąć za wyznacznik i równie dobrze mógł wpierdolić kilogram malin. To jego sprawa, "znawcy" mają to do siebie, że sa nieprzejednani w swych wypowiedziach lecz to tylko poza zakompleksionych garbusówAle po chuj mam to robic? Kazdy trening ma miec swoj cel, co jest celem tego?
No i jak sie to ma do aerobow? Pisales, ze to aeroby, czyli praca w tlenie do 65%VOmax gdzies tak na oko, Czyli analogicznie sztanga na laweczce tez mozna robic aeroby? Opowiedz mi, bo widze, zes obtrzaskany w tych sprawach.
Doprawdy, bawisz mnie. Czyż to nie obojętne kto kogo zaprasza? Dostałeś info, czekam więc na odpowiedź :)Dobra dobra, nie strasz nie strasz, bo sie zesrasz, cyknij w koncu. No i ten wpierdol to ty miales mi spuscic a nie ja tobie, skad ta nagla polaryzacja pogladow?