ZOSTAŁEM OJCEM!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ZOSTAŁEM OJCEM!

14-07-2017, 09:20

Ascetic pisze:@ ćwierćinteligent Triceps
weź się pajacu w końcu do roboty,
Ej ziomek, bluzgac w internetach potrafi byle leszcz, mi sie nie chce, bo to zbyt proste placzliwa cipko, dlatego nigdy nie chcialo mi sie z toba gadac, choc sam sie przypierdalales,
Przypomne ci cos jeszcze, tylko juz nie wylewaj tych frustracji, po prostu elegancko zamilknij, choc mam niewaska beke gadajac z toba, to jednak troch mi cie szkoda :D
Ascetic pisze:
Triceratops pisze:
Ascetic pisze: ja tam nie widzę podjętego wyzwania
misiek, 50 pln nie robi różnicy jak się domyślasz. (wczoraj na ten przykład przepiłem 2 razy tyle)
tu chodzi o zasady
cwaniaczysz i tyle.
Dobra, nie nadymaj sie tak, bo pekniesz mistrzu, Nie widze nigdzie zadnego cwaniaczenia tylko jakies zalosne proby wycofania sie z sytuacji.
Temat skonczony :D
nie zachowuj się jak przysłowiowa "baba"
z początkiem grudnia się przypominam
no i co "babo"? :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 09:35

Triceratops pisze: E ty powaznie tak? Mam sie zrywac z tyry i brac urlop, tracic czas i kase zeby jechac tluc jakiegos leszcza z forum, ktory sie zalogowal pare dni temu? :D Myslalem, ze jestes powazniejszy, choc moze przez te wieczna spine... ;)

Ale jak panicz wolfkhan ma ochote mnie sklepac to moge podac adres mojej wiejskiej zagrody, bo na lato przenosze sie na wies ;)

A co do 535 to nie rozumiem za bardzo, znaczy jakis ostracyzm jest czy co, nie wolno go cytowac?
Podaj namiary, z chęcią wpadnę na delikatną szamotaninę, nie stracisz czasu ani pieniędzy czy znowu się boisz chłopcze?
Widzisz jednostrzałowcu, czasem trzeba mieć honor i jaja, ty nie masz ani jednego ani drugiego. Dodatkowo boisz się konfrontacji z garbatym słabeuszem który konto założył kilka dni temu. To jest dopiero upadek ale ok, czekam nadal wyciskając na skosie 10kg (z problemami) :)
Przy okazji, o aerobach również masz g. do powiedzenia.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 09:41

Hehe kolejny co wszystkiego nie bierze na serio, a mowi o honorze i jajach w internetach ;) Ile masz lat dziecko, ze solowa jest dla ciebie rozwiazaniem problemow? :D Wyciskanie na skosie lol, co jeszcze pajacu pilujesz? Na huj komu lawka skos, powiesz mi? Do "plazowego wygladu"?
A aeroby to okreslony wysilek tlentowy, nie da sie robic aerobow pompkami kretynie. Doucz sie, bo troche uragam sobie gadajac z toba :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 09:42

normalnie jak wrzód na dupie
nie zarobisz tym jałowym pierdoleniem na czereśnie ani masło

charakteryzujesz się "myśleniem magicznym"*. dodatkowo niedomagasz intelektualnie. zaczynam mieć podejrzenie w kontekście tego myślenia magicznego, że jesteś centralnie przekoszony na baniaku. strach zawiązywać znajomość. tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia życiowego i zawodowego. plus te mary i urojenia.

w kontekście myślenia magicznego, jak tobie się wydaje, że napiszesz , ktoś jest …., ktoś jest … to się zadzieje, to udaj się do poradni. tak sobie poheszkowaliśmy, ale piszę to zupełnie poważnie.

poza tym wyciąganie i przerabianie PM jak dla mnie ciebie dyskredytuje. pewnie nie tylko dla mnie. zakładam, że już za bardzo to ty tutaj nie pogadasz na PM z ludźmi.

no teraz wypad odpadzie.

ja mam robotę. ty sobie dalej poszczekaj.

*Myślenie magiczne – pojęcie z zakresu psychologii i psychiatrii określające taką treść rozumowania, w którym (w przekonaniu podmiotu) myślenie jest tożsame z działaniem. Na przykład życzenie komuś śmierci powoduje (w przekonaniu podmiotu), że ten ktoś umiera (zobacz też: myślenie życzeniowe). Innym przykładem może być myślenie w rodzaju „kiedy przechodzę koło latarni, powoduję, że ona gaśnie” (mimo że w rzeczywistości gaśnie także wtedy, kiedy przechodzą inni/nikt nie przechodzi).
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 09:45

Ascetic pisze:normalnie jak wrzód na dupie
E, ty pizdant, jak sie nauczysz wymieniac argumentami nie ad personam to mozesz wrocic. Umisz inaczej? Przeciez na nikim nie robia wrazenia te dziecinne docinki o masle, ksiazkach, czeresniach, no jedynie widac jaki z ciebie czeresniak ;)
Przyjebales sie jak gowno do podeszwy a teraz beczysz. Nie pij z rana, bo zmarnujesz sobie watrobe gorzej niz czeresniami ;)
Wiem, ze piatek, ale to dopiero wieczorem.
woodpecker from space
Ketler
zaczyna szaleć

14-07-2017, 09:52

Tric, nie czaje cie. Zapytałeś czy podać gościowi twój adres, odpisał żebyś podał, przyjedzie na małą szamotanine. I co, nawet się do tego nie odnosisz. Jakiś honor, czy coś? Czy trice nie posiadaja?
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 09:53

Triceratops pisze:
E, ty pizdant, jak sie nauczysz wymieniac argumentami nie ad personam to mozesz wrocic. Umisz inaczej? Przeciez na nikim nie robia wrazenia te dziecinne docinki o masle, ksiazkach, czeresniach, no jedynie widac jaki z ciebie czeresniak ;)
Przyjebales sie jak gowno do podeszwy a teraz beczysz. Nie pij z rana, bo zmarnujesz sobie watrobe gorzej niz czeresniami ;)
odnieś się lepiej głąbie do tego co masz w baniaku. poczytaj o tym "myśleniu magicznym" zamiast o czereśniach. lepiej mieć zdrowy baniak niż wyczyszczoną wątrobę. tak na moje oko.

poza tym wyp…. w podskokach. zaczyna ziszczać się twoje marzenie o spinie. mam robotę. rozumiesz? dochodzi 10tą a ja nie mogę ruszyć. zamelduj się przy innej okazji.

i skoncentruj się na ustawce z wolffem. a później się pochwal zdjęciami z SOR czy OIOMu.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:00

Ascetic pisze:
Triceratops pisze:
odnieś się lepiej głąbie do tego co masz w baniaku. poczytaj o tym "myśleniu magicznym" zamiast o czereśniach. lepiej mieć zdrowy baniak niż wyczyszczoną wątrobę. tak na moje oko.

poza tym wyp…. w podskokach. zaczyna ziszczać się twoje marzenie o spinie. mam robotę. rozumiesz? dochodzi 10tą a ja nie mogę ruszyć. zamelduj się przy innej okazji.

i skoncentruj się na ustawce z wolffem. a później się pochwal zdjęciami z SOR czy OIOMu.
Wiesz co? Przyjebales sie do mnie choc rok temu ci napisalem, ze nie lubie gadac z takimi sztywniakami :D
Juz rok temu mi smierdziales ;D
A teraz mi trujesz i perorujesz co mam zrobic, jaki jestem glupi, bo jem maslo i czeresnie i czytam ksiazke.
Powiedz mi tak jak 535 : o ci co kurwa chodzi w koncu i czego ode mnie chcesz?
Co do ustawek to wez, sam organizowales jakas ustawke na drazkach, wycofales sie rakiem i treaz mi cos opowiadasz o ustawcew z jakims trollem znikad :D No plz nigga...
Moze w pijackim widzie z kims mnie pomyliles czy co?
He?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:08

doskonale wiesz cwaniaku co chce od ciebie, teraz to ty się tu nie miksuj
poprzeklejaj i poobrabiaj jeszcze kilka wpisów i PM,
pocwaniacz jeszcze do kilku co się chcą z tobą zobaczyć
a na końcu znów znikniesz w niebyt na tygodnie, po to tylko aby wrócić z kolejną akcją.

a 535 to ty se dupy nie wycieraj. z dorosłym ukształtowanym człowiekiem to mogę pogadać, a z tobą to mogę potrenować na forum. bo ręki takim to ja nawet nie podaję.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:11

Ascetic pisze:doskonale wiesz cwaniaku co chce od ciebie, teraz to ty się tu nie miksuj
No wlasnie kurwa nie wiem, wiec pytam. Moze po pijaku z kims mnie pomyliles?

Zadnych PM nie obrabialem, przeciez linkowalem do tych cytatow.
Wytrzezwiej stary, mnie to bawi ale ty sie kompromitujesz i robisz z siebie idiote.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 10:11

Triceratops pisze:Hehe kolejny co wszystkiego nie bierze na serio, a mowi o honorze i jajach w internetach ;) Ile masz lat dziecko, ze solowa jest dla ciebie rozwiazaniem problemow? :D Wyciskanie na skosie lol, co jeszcze pajacu pilujesz? Na huj komu lawka skos, powiesz mi? Do "plazowego wygladu"?
A aeroby to okreslony wysilek tlentowy, nie da sie robic aerobow pompkami kretynie. Doucz sie, bo troche uragam sobie gadajac z toba :D
Taaaa, widzę znawca, koneser i smakosz w jednym. Taki malinowy, polany kawą i masłem .
jesteś przestraszony, to oczywiste. Lęk jest domeną życiowych cipek więc wszystko się zgadza.
Gadasz cały czas, tłumaczysz się i starasz się być śmieszny, choć wychodzi to dość marnie.
Obstawiam, że w realu jesteś zwykłym, przestraszonym, frajerem chodzącym po dzielni ze spuszczoną głową.
Obstawiam również, że chcą być zabawnym przyznasz mi rację, nie masz bowiem wyboru.

Co z tą szamotaniną?
jestem chudy i nie potrafię się bić, dodatkowo wybrałem dość marne ćwiczenia które powodują regres siły, plażowa sylwetka również do piachu gdyż wszyscy się śmieją z mojego marnego bica którego "piłuję" od lat.
Cóż, jestem do niczego i jeszcze mam czelność szydzić ze znawcy tematu.
Podaj adres, z chęcią wyłapię wpierdol od takiego znawcy jak ty :)
Ostatnio zmieniony 14-07-2017, 10:17 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:14

lol, no to lec obstaw, co jeszcze powiesz ciekawego? :D Bierz przyklad z kolegi, cos o rodzicach jeszcze nie bylo, tam mozesz pocisnac ;)
Doczytales o aerobach, na czym polegaja? I nie powiedziales, po co robic lawke skos, wydukasz to z siebie w koncu jelopie?
Kolejny internetowy napinacz, powiedz z kolei ty, dlaczegos sie przyjebal? :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:18

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:doskonale wiesz cwaniaku co chce od ciebie, teraz to ty się tu nie miksuj

Wytrzezwiej stary, mnie to bawi ale ty sie kompromitujesz i robisz z siebie idiote.
już ci pisałem, że twoja imaginacja, że coś jest takie jak ci się wydaje, (inaczej takim się staje, bo tak ci się wydaje) jest zaburzeniem percepcji.

jest to jasno zdiagnozowane. da się leczyć.

idiotą okazałeś się ty. w ferworze emocji, które zarzucałeś innym popełniłeś klasyczne kurestwo. manipulując wypowiedziami i PM.

o innych sprawach napisane powyżej. na przykład o tym, że podbijasz teraz do wszystkich i się umizgujesz. żałosne. słaba jednostka z ciebie jest koleżko. niewarta znajomości. ja tam gardzę takimi. trzeba by było domywać rękę tydzień czasu.

i te … oooo …. dlaczego się przyjebałeś …. oooo …. powiedz …. powiedz …. ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

14-07-2017, 10:19

Plastek pisze:Fajnie się zrobiło, aż żałuję, że wczoraj wieczorem poszedłem czytać książkę, bo tutaj też mógłbym ciekawe rzeczy wyczytać.
Okazuje się także po raz kolejny, że żaden temat na forum nie może istnieć bez obietnicy, że ktoś mnie zajebie w realu. Lata jednak mijają a nic się nie dzieje, choć jak twierdził łysol Andrzej morbid, któremu problemy sprawia odmiana trudnego słowa "ów" - wszystko w swoim czasie. Czekam!
plasti ale to żarty były z mojej strony, no już dobrze dobrze..Rumburaka też szanuje.daj spokój łysym!
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:21

Ascetic pisze:
Triceratops pisze:

już ci pisałem, że twoja imaginacja, że coś jest takie jak ci się wydaje, (inaczej takim się staje, bo tak ci się wydaje) jest zaburzeniem percepcji.

jest to jasno zdiagnozowane. da się leczyć.

idiotą okazałeś się ty. w ferworze emocji, które zarzucałeś innym popełniłeś klasyczne kurestwo. manipulując wypowiedziami i PM.

o innych sprawach napisane powyżej. na przykład o tym, że podbijasz teraz do wszystkich i się umizgujesz. żałosne. słaba jednostka z ciebie jest koleżko. niewarta znajomości. ja tam gardzę takimi. trzeba by było domywać rękę tydzień czasu.
ej ale pytam cie jak 535 (ktorego nagle zaczales powazac): czego ty kurwa chcesz :D Gardzisz mna ale sie przyjebales jak rzep do psiego ogona i smucisz tymi swoimi refleksjami :D
ZADNYMI PM nie manipulowalem, bo ich nie wklejalem, masz jakas obsesje na punkcie manipulacji?
Zas do cytatow dalem odpowiednie linki XD
Gdzie ta manipulacja smutny ziomeczku?

Hej ziom, powiedz tak w skrocie o co ci chodzi, i tez bedzie spoczko jak z 535, znaczy z Michalem, bo juz go znowu lubisz ;)
Za chwile mnie tez pewnie polubisz, bo sie okaze, ze jednak ja tez lubie Autopsy i sie nie wkurzam :D
Beka w chuj
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 10:25

Tylko, że ja jednostrzałowcu nie siedzę w aerobach, z tego co czytam ty również. Obstawiam , że ławkę skośną widziałeś gdy pędzlowałeś podłogę mopem na osiedlowej siłce . Nie masz zielonego pojęcia o treningu, o czym wiedziałem od początku. Kawele z masele i DD tchórzu.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:28

ty to kurwa nawet czytać nie potrafisz
jak widać
jest pewna subtelna różnica pomiędzy 535 a tobą
on coś sobą reprezentuje, ty nie
zobacz na to jak zareagował na moją wycieczkę, a jak ty

tak błagasz, ze łzami w oczach to ci powiem:
bo cie nie lubię. tak po ludzku. walisz mi na kilometr tym kim się okazałeś. a ja się do ludzi raczej nie mylę.

do tego zupełnie ideologicznie mi nie pasujesz.

no teraz wypad na wykop, gdzie twoje miejsce. potrolluj tam, poszukaj fejk niusów.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:29

wolff pisze:Tylko, że ja jednostrzałowcu nie siedzę w aerobach, z tego co czytam ty również. Obstawiam , że ławkę skośną widziałeś gdy pędzlowałeś podłogę mopem na osiedlowej siłce . Nie masz zielonego pojęcia o treningu, o czym wiedziałem od początku. Kawele z masele i DD tchórzu.
Ale chuj mnie obchodzi czy nie siedzisz, jezeli nie masz o nich pojecia a sie wypowiadasz to robisz z siebie idiote. Dawales rady Karkasowi o aerobach nie siedzac w nich? No kurwa wujek dobra rada. Moze dobrze, ze nie skorzystal :D
generalnie. Lawki skosnej nie robie, robilem kiedys jak bylem mlody i glupi, ale ty mi nie potrafisz odopowiedziec po chuj ty robisz lawke skosna to takie trudne? A co do reszty: wiesz szkoda na ciebie czasu ale jak tak chcesz to wiesz gdzie wbic :D
A w weekend bede na depeszach mozesz wziac ze soba te placzliwa ciote jezeli chcesz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:31

@ T

jak ja nie lubię takich leserów.

i weź się kurwa do roboty. nierobie jeden.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:32

Ascetic pisze:ty to kurwa nawet czytać nie potrafisz
jak widać
jest pewna subtelna różnica pomiędzy 535 a tobą
on coś sobą reprezentuje, ty nie
zobacz na to jak zareagował na moją wycieczkę, a jak ty

tak błagasz, ze łzami w oczach to ci powiem:
Ojejej siedze normalnie i placze, tak mi dosrales, no chyba sie nie pozbieram emocjonalnie do konca dnia.
Wez juz sklej ryj pizdancie, okazales sie pizda, ktora najpierw kozaczy i sie umawia na wyzwania a potem szuka pretekstow zeby sie wycofac.
"powaznie pisze"
"przypomne sie"
"babo" :D
lol xd
Rok temu ci napisalem, "A z wiecznie spietymi ludzmi nie lubie sie zadawac za bardzo, forum to tylko zabawa ;)"
i mialem racje :D
woodpecker from space
ODPOWIEDZ