ZOSTAŁEM OJCEM!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ZOSTAŁEM OJCEM!

13-07-2017, 22:42

Triceratops pisze: No to troche hujowo, bo na koncercie mielismy sie spiknac
Widac kobieta zmienna jest :D
Stary, wyjmij ten kij z dupy, przestan cpac albo pic, i zaloz se dystansu troche, bo zal patrzec.
Troche szczerze mowiac nudzi mi sie babranie w tej zalosnej plakaninie, wiec nie wiem....odpusc se?

Aha, i daj mi ten ANTHRAX :D
nie wiem po co te Twoje umizgi

nie żebrz. jakbym miał jakąkolwiek płytę Anthraxu sprzedałbym ją tak samo jak zrobiłem z Autopsy ;-)
Ostatnio zmieniony 13-07-2017, 22:45 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Karkasonne

13-07-2017, 22:44

nagrobek pisze:Plastek dojade cię kurwa z wolffem na wielickiej za te lewe konto!
Wyobrażam sobie, jak się umawiają na wielickiej i potem chodzą cały dzień krzycząc: triceps, triceps, gdzie jesteees, bo jeden jest pod lidlem, a drugi pod Tesco, bo zapomnieli ze wielicka ma z 5 km długości.
535

13-07-2017, 22:44

Ponawiam apel-prośbę. Panie Ascetic, o co chodzi? Przelew jednak nie dotarł, czy ki dyjabeł, że tak niechętnie się o mnie wypowiadasz. Ewidentny żal bije z twych słów, a ja ni chuja nie wiem co się porobiło. Nie lubię takich sytuacji.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

13-07-2017, 22:50

Karkasonne pisze:
nagrobek pisze:Plastek dojade cię kurwa z wolffem na wielickiej za te lewe konto!
Wyobrażam sobie, jak się umawiają na wielickiej i potem chodzą cały dzień krzycząc: triceps, triceps, gdzie jesteees, bo jeden jest pod lidlem, a drugi pod Tesco, bo zapomnieli ze wielicka ma z 5 km długości.
po czym wracają do domków i znów przed komputerem:" i co, wydygales cipoooo?!!"
Awatar użytkownika
Ascetic

13-07-2017, 22:50

535 pisze:Ponawiam apel-prośbę. Panie Ascetic, o co chodzi? Przelew jednak nie dotarł, czy ki dyjabeł, że tak niechętnie się o mnie wypowiadasz. Ewidentny żal bije z twych słów, a ja ni chuja nie wiem co się porobiło. Nie lubię takich sytuacji.
doskonale wiesz o co chodzi. za bystry jesteś, żeby nie wiedzieć. napisałbym insynuację jakie wstawia mi tu Triceps, odstaw alko, bo nie kojarzysz faktów, ale to jest słabe. kurwa nie zmusisz mnie, żebym poświęcał kolejną godzinę czasu na jebanie się w wyszukiwanie wpisów i ich interpretowanie. powtórzę. nie piszesz wprost. walisz na około (<jak się to pisze?). a trigerem jest złe słowo o Autopsy czy VV. wtenczas włazi w Ciebie jakiś kurwa demon. i plujesz. jadem.

a przelew dotarł. dawno temu.
lys på slutten av lys
535

13-07-2017, 22:55

Ascetic pisze:
535 pisze:Ponawiam apel-prośbę. Panie Ascetic, o co chodzi? Przelew jednak nie dotarł, czy ki dyjabeł, że tak niechętnie się o mnie wypowiadasz. Ewidentny żal bije z twych słów, a ja ni chuja nie wiem co się porobiło. Nie lubię takich sytuacji.
doskonale wiesz o co chodzi. za bystry jesteś, żeby nie wiedzieć. napisałbym insynuację jakie wstawia mi tu Triceps, odstaw alko, bo nie kojarzysz faktów, ale to jest słabe. kurwa nie zmusisz mnie, żebym poświęcał kolejną godzinę czasu na jebanie się w wyszukiwanie wpisów i ich interpretowanie. powtórzę. nie piszesz wprost. walisz na około (<jak się to pisze?). a trigerem jest złe słowo o Autopsy czy VV. wtenczas włazi w Ciebie jakiś kurwa demon. i plujesz. jadem.

Przerażasz mnie stary. Naprawdę. Nalegam jednak, byś w jednym lub dwóch zdaniach napisał co ci leży na wątrobie. No bez jaj. Nie przypominam sobie, bym akurat tobie napisał cokolwiek niegrzecznego. Myślisz, że faktycznie mam problem z tym, że ktoś nie lubi Autopsy? Stary chłop, podejrzewa (czytając chyba w myślach), drugiego starego chłopa o taką bzdurę?
Awatar użytkownika
Triceratops

13-07-2017, 23:00

Ascetic pisze:
Triceratops pisze: No to troche hujowo, bo na koncercie mielismy sie spiknac
Widac kobieta zmienna jest :D
Stary, wyjmij ten kij z dupy, przestan cpac albo pic, i zaloz se dystansu troche, bo zal patrzec.
Troche szczerze mowiac nudzi mi sie babranie w tej zalosnej plakaninie, wiec nie wiem....odpusc se?

Aha, i daj mi ten ANTHRAX :D
nie wiem po co te Twoje umizgi

nie żebrz. jakbym miał jakąkolwiek płytę Anthraxu sprzedałbym ją tak samo jak zrobiłem z Autopsy ;-)
No dobrze, ze przynajmniej sie usmiechnales, jest jakis postep.
Mi tam to kolo chuja lata ale robic z mordy dupe lipa, sam sie czepiles w koncu, no nie bede z litosci wlepial cytatow ;)
Tak jak mi kolo pedzla latalo czy wygram czy przegram, bo przeciez nie o to chodzi. chodzi o to zeby sie spotkac i pogadac, jak i ta plyta, ktora i tak mam XD
A tu sie okazalo, ze to wielkie kurwa wydarzenie, bez logistyki nie do ogarniecia, internety jednak serious business :D

Zapytalbym sie analogicznie jak 535: czego wlasciwie ode mnie chcesz i po cos sie przyjebal ale ide czytac ksiazke o KFD, musze spompowac sobie ego, bo plastek nie bedzie chcial ze mna gadac :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

13-07-2017, 23:00

Jezeli ty jestes ofiara tej internetowej zemsty to wspolczuje hehe :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

13-07-2017, 23:06

535 pisze:
Ascetic pisze:

Przerażasz mnie stary. Naprawdę. Nalegam jednak, byś w jednym lub dwóch zdaniach napisał co ci leży na wątrobie. No bez jaj. Nie przypominam sobie, bym akurat tobie napisał cokolwiek niegrzecznego. Myślisz, że faktycznie mam problem z tym, że ktoś nie lubi Autopsy? Stary chłop, podejrzewa (czytając chyba w myślach), drugiego starego chłopa o taką bzdurę?
Michał. wyjdź z tego heszkowania. wiem ja i wiesz Ty, że plasujesz się w czołówce manipulatorów tego forum. lubisz się pobawić w te gierki. tyle, że tak z raz mógłbyś dać na luz.

a co do Autopsy.
mnie też to przeraża, że masz z tym problem. poważnie.
a jak tego nie widzisz to przeraża mnie jeszcze bardziej. bo to znaczy, że jest bardziej poważne niż poważne.
sprawdzimy?
Autopsy to … brakuje mi inwencji i odpowiedniego kontekstu. ale, wrócimy do tego i sprawdzimy reakcję.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

13-07-2017, 23:07

O to to, to wlasnie czuc jak cholera :D
Ja sie do kolesia w ogole nie odzywalem i to samo :D

//o kurwa Autopsy i manipulacja, myslalem, ze te rzeczy juz odeszly z forum, ale dzisiaj bawilem sie jak za starych dobrych czasow z Maria i Dronem :D
Ostatnio zmieniony 13-07-2017, 23:08 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

13-07-2017, 23:08

Karkasonne pisze:(*) Kisłoje mleko to napój przypominający w smaku coś pomiędzy naszym kwaśnym mlekiem, kefirem a śmietaną – gęsty i pyszny.
Kisłoje mleko, to po prostu gęsty jogurt. Bardzo popularny też w Bułgarii, trochę inny z tego względu, że za fermentację odpowiada inny szczep bakterii, niż te używane u nas. W Polsce ten typ jogurtu produkuje spółdzielnia w Nowym Dworze Gdańskim. Polecam

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

13-07-2017, 23:11

Triceratops pisze:
Zemsty? Jakiej kurwa znowu zemsty? Naprawdę jestem zaskoczony. W życiu człowieka na oczy nie widziałem. Wymieniliśmy kilka uwag na pm. Wykonaliśmy udaną transakcję, a tu się nagle okazuje, że 535 chuj i kurwa. Trochę mnie to boli, bo ja wcale taki nie jestem. Liczę się z tym, że nie mam wpływu na to co ktoś tam sobie wyobraża, ale akurat z tym użytkownikiem nie miałem żadnej scysji. Mam tylko nadzieję, że nadarzy się okazja, by oprzeć sprawę o bufet i sprawa się jednak wyjaśni.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

13-07-2017, 23:12

Jeszcze się boksują akurat w takim temacie. Wstydźcie się kurwa moralne karły :D
Awatar użytkownika
Ascetic

13-07-2017, 23:12

Triceratops pisze:
O to to, to wlasnie czuc jak cholera :D
Ja sie do kolesia w ogole nie odzywalem i to samo :D

//o kurwa Autopsy i manipulacja, myslalem, ze te rzeczy juz odeszly z forum, ale dzisiaj bawilem sie jak za starych dobrych czasow z Maria i Dronem :D
i co znów musisz podbić o wsparcie ;-)
cały ty
jak się bedziesz bał zasnąć poproś chłopaka/ dziewczynę, aby zapalił ci lampkę nocą
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

13-07-2017, 23:16

Hatefire pisze: Kisłoje mleko, to po prostu gęsty jogurt. Bardzo popularny też w Bułgarii, trochę inny z tego względu, że za fermentację odpowiada inny szczep bakterii, niż te używane u nas. W Polsce ten typ jogurtu produkuje spółdzielnia w Nowym Dworze Gdańskim. Polecam
No, no, to mnie kolega zaskoczył z rodzinnymi stronami :D A dyskusja na ostatnich kilku stronach tego tematu wygląda tak, jakby wszyscy zostali ojcami, kompletnie się z tej okazji najebali i wypominali sobie różne dziwne historie, a przez to wszystko przewala się przepis na sałatkę oraz kisłoje mleko. Miazga.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Pelson
rasowy masterfulowicz

13-07-2017, 23:18

DST pisze:Jeszcze się boksują akurat w takim temacie. Wstydźcie się kurwa moralne karły :D
Cichaj, od jakis 5 lat nie było tu tak wesoło ;)
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
Triceratops

13-07-2017, 23:18

535 pisze:
Triceratops pisze:
Zemsty? Jakiej kurwa znowu zemsty? Naprawdę jestem zaskoczony. W życiu człowieka na oczy nie widziałem. Wymieniliśmy kilka uwag na pm. Wykonaliśmy udaną transakcję, a tu się nagle okazuje, że 535 chuj i kurwa. Trochę mnie to boli, bo ja wcale taki nie jestem. Liczę się z tym, że nie mam wpływu na to co ktoś tam sobie wyobraża, ale akurat z tym użytkownikiem nie miałem żadnej scysji. Mam tylko nadzieję, że nadarzy się okazja, by oprzeć sprawę o bufet i sprawa się jednak wyjaśni.
Nie wiem, gdzies tam wczezniej pisal o jakims nieszczesciu i odgrazal sie ze komus tam uprzykrzy zycie na forum czy cos podobnego.
a co do Ciebie, to sobie swobodnie jaja robisz z koleżką 535. tyle, że źle sobie dobrałeś przyjaciela. jego trolling dopadnie i Ciebie. tak to widzę. no i wracając do głównego wątku. tak się dobraliście i sobie swobodnie płyniecie. jak widać wkurwiając tego i owego.
wycofując się z tej jałowej gadki. ja tam nie mam jakiegoś specjalnego "ale" do Ciebie. a tym do których mam, liczę, że zasram forumowe "życie". na zasadzie rewanżu. bo mściwy huj ze mnie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

13-07-2017, 23:21

HSVV pisze:dokładnie, a Sex Gang Children to zespół, któremu twoja stara obciągała całej wiosce, powiedz mu tak.
No dokladnie to bylo Sex Gang Children jest zespol ktory twoja stara obciaga cala wioske. Mozna smialo dodac: nie ma takich pedalskich instrumentow poniewaz zespol sie wychowali na death metal oraz scena z gothenburgu
Ostatnio zmieniony 13-07-2017, 23:23 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

13-07-2017, 23:22

Karkasonne pisze:
Wyobraziłem sobie to i ryczę właśnie ze śmiechu. Dzięki :D
Awatar użytkownika
Ascetic

13-07-2017, 23:22

Triceratops pisze:wczezniej pisal o jakims nieszczesciu i odgrazal sie ze komus tam uprzykrzy zycie na forum czy cos podobnego.
a co do Ciebie, to sobie swobodnie jaja robisz z koleżką 535. tyle, że źle sobie dobrałeś przyjaciela. jego trolling dopadnie i Ciebie. tak to widzę. no i wracając do głównego wątku. tak się dobraliście i sobie swobodnie płyniecie. jak widać wkurwiając tego i owego.
wycofując się z tej jałowej gadki. ja tam nie mam jakiegoś specjalnego "ale" do Ciebie. a tym do których mam, liczę, że zasram forumowe "życie". na zasadzie rewanżu. bo mściwy huj ze mnie.
akurat chodziło o innego zawodnika. w wątku "wybitnie mnie wkurwia" w kontekście złamanej ręki mojej córki. naucz sie albo interpretować albo manipulować. niedomagasz w jednym i drugim
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ