Triceratops pisze:Ej ciotko, cos sie mnie uczepil i dlaczego? Za to, ze pajacowanie przed lustrem to przejaw pedalstwa? :Dwolff pisze:kawele z masele, skrajny frajer, cipa i leszcz. Czekam na Wielickiej w Krakowie . Boimy się? Spoko, będę sam bez sprzętu.
Bądź namiastką mężczyzny, czekam!
Pogodz sie z tym i bedzie ok, zadne internetowe bluzgi tego nie zmienia :D
Moge ci jedynie wyluszczyc moj punkt widzenia, a jest taki, ze facet nie ma byc ladny, plazowy o ile nie jest pedalem pozujacym do kolorowych gazetek dla prezacych muskuly gejow. Kiedys facet byl ostoja i ochrona rodziny, on odpowiadal za bezpieczenstwo rodziny jak i za dostarczanie pozywienia, dzwiganie ciezkich przedmiotow etc
Nie mial byc ladny, mial byc silny i wytrzymaly.
To ze dzisiaj plazowa sylwetka to waska talia i szerokie bary to wymysl spaczonej kulturystyki, jedynego sportu, gdzie nie liczy sie osiagniety wynik w ciezarze, a o wygranej decyduje subiektywna ocena meskiego zazwyczaj jury. Nie pachnie pedalstwem? :D Nie liczy sie wynik na sztandze jak w trojboju czy ciezarach, nie liczy sie liczba powtorzen ale wlasnie werdykt jury. Na sztandze nie oszukasz a tutaj moze cie wyruchac jury, bo sie nie spodobasz i nic nie zrobisz :D
Facet ma miec silny, szeroki korpus, ktory udziwignie duzy ciezar i bedzie wspolpracowal z reszta miesni, waska talia to od zawsze byla domena kobiet, a ty sie jeszcze chwalisz obwodem bica, malego, malo istotnego miesnia, ktory jest marginalny w swoim dzialaniu. Tak zazwyczaj robia stulejarze i nuworysze. Piekny chlopiec na budowie niewiele potrafi, za to silny wniesie bez problemu przyczepe workow z cementem jezeli potrzeba. Rozumiesz? :D Spytaj 535 to ci opowie.
Czy moze chodzi o te aeroby? No wezze se chlopie wygugluj co to sa aeroby. i na czym polegaja, to nie bedziesz pierdolil takich kocopolow, ze pompki to sa aeroby. Niewiedza to zadna ujma ale glupota juz tak ;)
Ale ja nic o tym nie wiem, po prostu chcę wyłapać wpierdol od mistrza, chcę wiedzieć jak to jest być pokonanym z ręki frajera, chcę w ryj . Czekam na to . by dostać w końcu wpierdol. My Krakusy zawsze na to czekamy. Zbij mnie więc skurwysynu, czekam. I tak cię znajdę :) Chcę byś mnie zbił , czekam!!!