Nie wiem jak szanowni panowie się na to zapatrują, ale moim zdaniem Obituary jednak nieco zjadło Autopsy dwa dni temu live. Oczywiście nie umniejszając panu Krzysiowi i spółce.nicram pisze:Tak z przyjemnością obejrzałem. Sądzę, że Autopsy jest w znakomitej formie. Pytasz czy w lepszej niż w tej chwili Morbid Angel? Odpowiadam zatem - tak, ale Morbidzi są etapie docierania się z nowymi częściami, które wyszły z najlepszych fabryk w Stanach i za parę miesięcy wszystko będzie chodzić jak w zegarku.535 pisze:Nie mogę się doczekać "starcia" gigantów na flugplatzu. Morbid Angel w średniej formie i niepełnym składzie to potęga, widziałem kilka razy. Autopsy to morderstwo, obdzieranie na żywca, muzyczna sodomia, połączona z gomorą. Będzie pięknie. Ty nicram widziałeś dzisiaj w nocy ten koncert? Co o tym sądzisz?
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
support music, not rumors
Prawda jest taka, że obie ekipy rozjebały w drobny mak, pokazując, że nie ma niczego lepszego od death metalu w wersji "staroszkolnej". Nie potrzeba kapturów, zniczy, zabawnego rozmodlenia i tych wszystkich gówien. Tylko błogosławiony ciężar i bezlitosne pierdolnięcie. Faktem jest, że Obituary prezentuje się lepiej, choćby tylko przez to, że gardłowy jest z przodu, pomijając rzecz jasna szczegół, że Tardy to sceniczne zwierze. Autopsy z wiadomych przyczyn pozbawieni są tego atutu, aczkolwiek Reifert to kawał skur... i naprawdę nie wyobrażam sobie lepszego lidera.
Niech i tak będzie. Przecież każdemu chyba zależy na tym, by bogowie przestali się kompromitować. Co do Vincenta, osobiście, jak powszechnie wiadomo i tak wolę Abominations - dzieło opętane, więc koszuli z powodu jego pajacowania, rwać nie zamierzam.nicram pisze:
Ja powiem Ci tak, że od dziecka nie lubiłem Vincenta, zatem zawsze chętnie nie tylko plułem na jego sombrero. Tak jak napisał Nasum, uważam, że kawałki z Formulas, Gateways (chocby takie He Who Sleeps) i część z Heretic (nadal wybitna płyta) gniotą bardzo dobre God of Emptiness. A nowa płyta zmiecie konkurencję, czuję to w swoich starych kościach. :-)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od listopadowego koncertu w K-ce, przychyliłbym się do zdania, że nie prezentują się lepiej, tylko po prostu najlepiej ;-)535 pisze:Faktem jest, że Obituary prezentuje się lepiej
Co racja, to racja. Na w/w koncercie wyszli na luzie, krótkie spodenki i trampeczki, takie klimaty, trochę świateł, dymu i tyle, a klimat taki, że czuć było w powietrzu grobową zgniliznę i piwniczna stęchliznę. Jak się okazuje rajty od starej na ryju niepotrzebne.535 pisze:Prawda jest taka, że obie ekipy rozjebały w drobny mak, pokazując, że nie ma niczego lepszego od death metalu w wersji "staroszkolnej". Nie potrzeba kapturów, zniczy, zabawnego rozmodlenia i tych wszystkich gówien. Tylko błogosławiony ciężar i bezlitosne pierdolnięcie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- weteran forumowych bitew
Tymczasem u Davida:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
ciągle to powtarzam. co nie znaczy, że nie lubię kilku "rozmodlonych kapel z kapturami"535 pisze:Prawda jest taka, że obie ekipy rozjebały w drobny mak, pokazując, że nie ma niczego lepszego od death metalu w wersji "staroszkolnej". Nie potrzeba kapturów, zniczy, zabawnego rozmodlenia i tych wszystkich gówien. Tylko błogosławiony ciężar i bezlitosne pierdolnięcie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
SCREAMBLOODYGORE pisze:Tymczasem u Davida:
[youtube][/youtube]
o kurwa bonanza :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ja pierdolę, kolejny, któremu burbon, westerny i płyty Casha weszły za mocno.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- HSVV
- w mackach Zła
amerykański Nergal innymi słowy. widać, że czerpał garściami z homoerotycznej twórczości Me And That Man.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- zawlekacz
- w mackach Zła
alez trasa bonanzowego Vincenta z cashowym Nergalem by się sprzedała!
do tego na supporcie Sandoval grający muzykę ludową Salwadoru...
nie ma to tamto
- Mental
- weteran forumowych bitew
taka kiepska podróba tego:Żułek pisze:SCREAMBLOODYGORE pisze:Tymczasem u Davida:
[youtube][/youtube]
o kurwa bonanza :P
[youtube][/youtube]
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
zawlekacz pisze:alez trasa bonanzowego Vincenta z cashowym Nergalem by się sprzedała!
To miałem właśnie napisać. Pięknie by się uzupełniali - jeden mamrotałby że jego kościół jest czarny, a drugi by jęczał o piciu z diabłem.
Przesłuchałem, i jedyne co mogę powiedzieć to że to wybitna kupa gówna. W stanach pewnie sprzeda się dobrze, a o to przecież chodzi w głównej mierze.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
bdb utwór.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Co w nim takiego bardzo dobrego?
-
alkohol.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Nie widzę dokładnie nalepki, ale gdyby to był Jack to byłby to faktycznie najlepszy element w tej wsiowej piosence. Cała reszta jest do dupy.
-
wygłupiam się.piłem ostatnio jacka.jaki to jest magiczny trunek panie kolego.Nasum pisze:Nie widzę dokładnie nalepki, ale gdyby to był Jack to byłby to faktycznie najlepszy element w tej wsiowej piosence. Cała reszta jest do dupy.
- wombat
- zaczyna szaleć
Też macie tak, że przeważnie wracacie do F i G ?
- Drone