na plus, że przez grafę ksenomorf nabrał antyludzkich cech (ale to cecha technologii, w tym kontekście tzw. plus ujemny, a nie zasługa grafików), ale sam pomysł, że niczego nie nauczyliśmy się po czwórce, a potwory TYM RAZEM na pewno się nie zdezaktualizują, to strzał w kolano. sromota.
Niezły babol. Aktorzy, wnosząc po mordach, chyba z łapanki w sklepie mięsnym.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Moment, bo chyba się zgubiłem. To będzie część opowiadajaca jak David przyleciał na planetę inżynierów, czy też znów coś popierdolili i polecieli na zupełnie inną planetę?
Ja się chyba wybiorę. Do tej pory w kinie widziałem tylko jedynkę i trójkę. No i premierowo "Przymierze". Nie wiem czy da się oglądać czy nie, ale i tak obejrzę. To jak ze słuchaniem słabej płyty dobre kapeli - i tak człowiek sprawdza, bo może jednak.
Zawsze można przekimać jak komuś, któraś część nie pasuje.
Ja się chyba wybiorę. Do tej pory w kinie widziałem tylko jedynkę i trójkę. No i premierowo "Przymierze". Nie wiem czy da się oglądać czy nie, ale i tak obejrzę. To jak ze słuchaniem słabej płyty dobre kapeli - i tak człowiek sprawdza, bo może jednak.
Idź człowieku, dwójka to jest soniczny wpierdol, mam nadzieje że przypierdolą Ci taką głośność jak mi kiedyś.
Idź człowieku, dwójka to jest soniczny wpierdol, mam nadzieje że przypierdolą Ci taką głośność jak mi kiedyś.
Dwójka to jest wpierdol sam w sobie. Bilety już kupione. Jak już zarywać nockę to tylko w towarzystwie Xenomorpha.