Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: Promocje poniżej pasa!
http://invictusproductions.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
sporo dobrych rzeczy za pół ceny
sporo dobrych rzeczy za pół ceny
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Selfmadegod promocja:
http://selfmadegod.com/shop/pl/i/Promocje/24" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/shop/pl/i/Promocje/24" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hellion
- w mackach Zła
- Oki
szkoda, że nie tyczy się koszulekPacjent pisze:W Selfmadegod promocja:
- Kilgore
- Oki
-15% z okazji records store day u Karola
- Gall
W Pagan też promocja.
RECORD STORE DAY 2017: 22-23.04.2017. Rabat 25% na wszystkie CD i winyle! Aby skorzystać ze zniżki przy finalizacji zamówienia w koszyku wpisz kod: RSD2017.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Agonia
-15% na wszystko do 3 maja
-15% na wszystko do 3 maja
- Ascetic
-
- postuje jak opętany!
W Garazelu na wyprzedaży 180 pozycji.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
w Dodax.pl sporo płyt z Century Media po 28zł (wysyłka gratis), m.in. ostatnie Grave, Asphyx, Dark Funeral, Marduk, Napalm Death...
-
Tak sobie przegladam i zauważyłem kilka interesujących mnie pozycji... tak więc teraz pytanie do tych, którzy juz zrobili zakupy w dodaxie - czy to co wystawiają mają faktycznie na stanie? Ile się czeka na przesyłkę? Jakieś niemiłe doświadczenia? generalnie wszystko co macie do powiedzenia o tej firmie to mówcie.
-
Panowie i Panie Szkoda że znikają....okazja trochę uzupełnić płytotekę -25% na wszystko jeszcze dziś i jutro
http://www.darksideofpunk.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.darksideofpunk.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
podpinam się pod pytania i wątpliwości,Nasum pisze:Tak sobie przegladam i zauważyłem kilka interesujących mnie pozycji... tak więc teraz pytanie do tych, którzy juz zrobili zakupy w dodaxie - czy to co wystawiają mają faktycznie na stanie? Ile się czeka na przesyłkę? Jakieś niemiłe doświadczenia? generalnie wszystko co macie do powiedzenia o tej firmie to mówcie.
poza powyższymi mam jeszcze jedno - czy jedyną formą płatności przez nich akceptowaną jest paypal ?? bo tak właśnie wywnioskowałem.... niech ktoś potwierdzi lub wyprowadzi mnie z błędu....
-
- zaczyna szaleć
Było już wiele razy o dodaxie, ja bardzo polecam! Przesyłki docierają mniej więcej w terminie realizacji podanym przy każdym produkcie. Płatność tylko paypalem.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jeśli tylko paypal to chujnia - nie mam i raczej nie będę miałthespectator pisze:Było już wiele razy o dodaxie, ja bardzo polecam! Przesyłki docierają mniej więcej w terminie realizacji podanym przy każdym produkcie. Płatność tylko paypalem.
interesowałyby mnie dwa tytuły z tej promocji z CM.
Jak ktoś byłby taki uczynny i robiąc w najbliższym czasie zakupy w tym sklepie mógł wziąć te dwa tytuły dla mnie to proszę o PW.
-
- postuje jak opętany!
Mam jeszcze pytanie odnośnie dodax: czy ceny poszczególnych przedmiotów są uzależnione od kursu jakiejś waluty zagranicznej czy może innych czynników zewnętrznych?
Pytam, bo ten sam album jednego dnia kosztuje przykładowo 29,02 zł, a następnego już 28,41. Wiem, że to śmieszna różnica, tym niemniej może ktoś zna przyczynę.
Pytam, bo ten sam album jednego dnia kosztuje przykładowo 29,02 zł, a następnego już 28,41. Wiem, że to śmieszna różnica, tym niemniej może ktoś zna przyczynę.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
A ja zapytam się czy ktoś z Dodax otrzymał przesyłkę wybrakowaną. Mnie jak gdyby nigdy nic nie wrzucili do zamówienia 2 płyt z 3 zamówionych, a w statusie zamówienia jest, że zrealizowane. Napisałem w tej sprawie do nich i ciekaw jestem jak podejdą do tematu, bo to moje pierwsze zamówienie.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
A może oni tak pojedynczo każdą płytę dosyłają? Nie kumam...
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Info z ich strony:Herne the Hunter pisze:A może oni tak pojedynczo każdą płytę dosyłają? Nie kumam...
Ze względów logistycznych każdy z zamówionych produktów jest wysyłany osobno. Ponieważ jednak wszystkie nasze produkty są dostarczane bezpłatnie, nie generuje to dla Ciebie żadnych dodatkowych kosztów.